Capace originale roti
![]() ![]() ![]() |
Capace originale roti
ricochet2 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|||
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
Ele normal vin echilibrate din fabrica,dar cand ii pui cauciucul nu mai au aceleasi valori, si trebuesc echilibrate.Bineinteles cauciucurile, m-am exprimat eu gresit.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
- NT 77 BYA
EXPRESION 2001
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
or fii ele de tabla..ori fii elle de "haliaj"...dupa 10-15000 km pe drumurile noastre e bine sa trecem pe la vulcanizare...pentru operatia de echilibrare si permutare a rotilor. eventual ,daca se constata ca e nevoie se face si geometria rotilor. si in felul asta poti prinde 60-70000 cu anvelopele.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Cine stie cum le mai echilibreaza si aia pe acolo. Au niste moace si un chef de munca teribil.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
daca e cit de cit dotata unitatea cu aparatura buna ...ori cit de prost e lucratorul ,echilibratul ii va iesi OK. tu ai trecut vreodata prin vulcanizare...in ultimul timp ma refer? ca te "citesc" tare speriat de ele..
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Am trecut, din pacate. Nu aparatura echilibreaza rotile. Aparatura ii spune unde sa puna greutatea si el o pune unde il taie capul.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Adi R5 |
![]()
|
io nu stiu peste ce fel de ateliere dai tu....cred ca le cauti cu lumanarea.
![]() |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
ricochet2 |
![]()
|
QUOTE(Adi R5 @ 20 Aug 2009, 01:09) Crezi ? Or fi cei de la Arad mai breji ? Aceeasi apa si pamant. Nu ai de unde stii ca sint echilibrate. Speri sa fie. Si iti spui ca ai facut ce trebuia. Dar de echilibrat, nu poti stii. La ce moace au aia de acolo, dau max. 50% sa faca treaba cum trebuie. This post has been edited by ricochet2: 20 Aug 2009, 02:10 |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
rico, daca aparatu ii zice lu boier ca trebuie sa puna undeva, el pune.
Dupa ce a terminat operatia trebuie sa-i mai dea o invarteala, la care scorul va fi de 0 la 0. Nu trebuie multa minte.. |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
Multa minte nu se cere, prost sa fii sa...dai cu plumbul
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Dar lipsa de interes domnilor, la asta ma refer. El poate sa puna unde vrea, mai incoace, mai incolo, dupa principiul "lasa, ca e bine si asa. stii tu cate roti am echilibrat eu ?". Uite, nimeni nu e profet. Cei de la Renault nu stiu sa stranga roti.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
Rico, esti tata ghinioanelor
Toate cate sunt, toate le patesti |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
True.. e cu un pas inaintea mea
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
Nothing's impossible |
|
Johnny78 |
![]()
|
Nu mai zic nimic...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Nu e adevarat ! Maister e mult inainte. Nici un sfert din problemele lui nu le-am avut. Iar cu echilibratul, era o teama de-a mea, nu o certitudine.
This post has been edited by ricochet2: 21 Aug 2009, 11:59 |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
lag_ph |
![]()
|
Neah.. ca eu am mai rezolvat din ele
![]() Mama lor, sunt consumabile.. le fac acum si scap o perioada buna de stresul lor. Sper |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
Nothing's impossible |
|
Johnny78 |
![]()
|
si cu ce ai mai ramas?
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
lag_ph |
![]()
|
Pai un burduf de planetara (sper doar asta, nu planetara completa)..
Iar la anu, ceva anvelope de vara si eventual niste jenti. |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
Nothing's impossible |
|
ricochet2 |
![]()
|
Daca burduful de la planetara e spart si a curs vaselina, poti sa-ti cam iei adio si de la planetara. Asa am patit eu pe berlina.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Stie Rico ce stie. Asa e.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
lag_ph |
![]()
|
Mda... weekend placut si voua
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
Nothing's impossible |
|
CJ-27-BGM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 16 September 07 From: Klausenburg ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
- CJ 27 BGM
1999 1.6 16V
|
|
alexynoalex |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 1 February 11 From: unde ma simt bine ![]() |
daca tot e vorba de roti ma ajuta cineva cu o jeanta modelu asta?
sau unde as putea gasi.......... Attached thumbnail(s) Fotografie0115.jpg ( Size: 488.75k ) Number of downloads: 211 |
--------------------
pana in 2011
laguna 2.0
berlina nu alerga mai repede decat poate ingerul tau pazitor sa zboare
|
|
Miulik |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 4 January 11 From: M E D I A S, Jud. Sibiu ![]() |
daca de exemplu ma duc si imi schimb rotile de iarna cu cele de vara si nu le calibrez, centrez sau cum se spune are ceva? mentinoez ca acum am genti de tabla si cele pe care le pun sunt de aliaj; si au fost calibrate/centrate in fiecare an. daca anul asta nu le calibrez are ceva?
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
- SB 90 MIU
1994 Renault Laguna 1,ph1, motor 2.0 benzina, 113 cp
|
|
lag_ph |
![]()
|
tremurici in mers, cel mai probabil.
|
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
Nothing's impossible |
|
johnny17 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 14 October 09 From: zalau sj. ![]() |
azi am reusit sa fac ceva unic cu lagunica mea. am vopsit jentile si am montat niste capace de dacia logan originale pe care am pus sigla renault , capacele sunt foarte rare , modelul, se monteaza pe prezoane iar in combinatie cu sigla de la renault eu zic ca arata foarte frumos incerc sa pun poza, astept pareri.
Attached thumbnail(s) 23032011054.jpg ( Size: 261.07k ) Number of downloads: 160 |
--------------------
renault
laguna 1 ph 2
- sj 17 mlm
1998 1,6 16v Ac Break
|
|
daniellu |
![]()
|
![]() acum E91 M47 Group: Members Posts: 876 Joined: 30 October 07 ![]() |
Sant f. rare ptr ca sunt montate pe Loganul care...nu are decat capacele astea. Sincer, par cam demodate.
|
--------------------
ex Mondeo TDCi(2006)
;Doblo 1.3 90 MJet (2016); Aprilia Pegaso 650GA;
- nr. de Bacau
ex. Kangoo dci 2012;ex.Laguna 2.0s RTI (1995).
|
|
hepea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 842 Joined: 8 June 10 From: Bucuresti ![]() |
Arata ca alea de autoutilitara
![]() |
--------------------
ex Dacia
Spring
- .
2021
|
|
deng3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 7 April 09 From: Oradea, Jud Bihor ![]() |
salutare ... de mult timp nu am postat dar acuma vreau sa cer ajutorul vostru ... adica o parere sau un sfat ... vine iarna si tre sa imi pun rotile de iarna care is de tabla si as vrea sa cumpar ceva capace pentru ele de 14" ... vreau sa va cer parerea de care sa imi iau ... as dori ceva original renault dar nu stiu cu care arata mai fain ... sau eventual alte modele de capace ... astept sfatul vostru ... va multumesc
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 22:27 |