Vanghelie, ... Gogal Goagal Gagal Google
![]() ![]() ![]() |
Vanghelie, ... Gogal Goagal Gagal Google
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
OoZz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 12 January 07 From: pe insula ![]() |
Un analfabet!
|
--------------------
*
*
*
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
L-am pus si eu la 1 banc
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.823 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Am impresia ca a facut-o intentionat. Ia uite ce de atentie i se da ca urmare....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Nu cred ca poate sa faca asa ceva intentionat, e un incult si un anagramat, un "rrom" analfabet ce a ajuns presedintele organizatiei de Bucuresti a PSD. Sa ne imaginam ce oameni sunt acolo, daca asta e presedinte?
![]() |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Eh...Lasa-l pe ainjstain. Lasa-l sa para ca o zis si el ceva destept.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Nu este analfabet dar din cauza ca este un balbait i-a iesit de minune speech-ul
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.823 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Rrom, incult, analfabet o fi.. insa prost nu cred ca e.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Ai o stimă deosebită pt. domnia lui. bravo bravo...
|
--------------------
.
.
.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Un proferator de anagramaticalitati!
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Lostboy |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
E greu sa respecti ce trebuie respectat si sa dispretuiesti ce trebuie dispretuit? La tine e ori alba, ori neagra?
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Lostboy |
![]()
|
Dacă îmi zici tu ce trebuie respectat....sunt foarte curios.
La mine e totul clar.... |
--------------------
.
.
.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
ai putea respecta "descurcareala" care se practica si pe vremea comunismului...Felul in care, desi prost de bubuie, a ajuns sa isi permita orice... In rest, toata "stima"...
Ma gandesc eu.. Oare zicala aia "Ai carte, ai parte" a fost spusa de un om extrem de frustrat si poate ginionist cu multe sinapse? |
--------------------
Sedan
Negru
|
einstein1984 |
![]()
|
Aia cu ai carte ai parte nu e neaparat falsa, insa nu insemna ca NUMAI DAC AI carte ai si parte.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
Lostboy |
![]()
|
Și matale încerci, stimându-l atât pe ”care este”, să faci ceea ce ar fi trebuit să facă el - citești din cărți și te dai șmecher la alții?
Nici măcar ”almanahe” nu s-a coborât la nivelul ăsta. Pentru că, pur și simplu, nu poate mai jos de nivelul lui. Spre deosebire de matale....”care este” multivalent.... This post has been edited by Lostboy: 16 Jun 2009, 14:59 |
--------------------
.
.
.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
bre omu nu e prost.. e doar incult.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Lostboy |
![]()
|
Și e idolul unora....
|
--------------------
.
.
.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Asta cu "ai carte, ai parte" e foarte relativa. Cititul in sine nu inseamna mare lucru. Cu inteligenta te nasti, si nicio carte din lume nu ti-o poate da.
Din pacate in viata, tupeul si smecheria ajung mai departe decat inteligenta, mai ales intr-o tara ca Romania. Ce folos ca ai citit mii de carti si facut 2 facultati, daca n-ai pile, relatii si putin tupeu sa te bagi in fata? Si defapt, ce mai inseamna scoala in ziua de azi, cand se strang bani in clasa la BAC, sau se da spaga la licenta? De asta avem doctori si profesori care mor de foame, si oameni ca Vanghelie si Becali in fruntea tarii. Eu n-am nimic cu ei, nu-i invidiez, sa fie sanatosi. Am ceva cu poporul, care vad ca-i cam idolatrizeaza. De mult am auzit "Bravo lor, si eu as fura, daca as fi in locul lor," si asta cam spune multe despre noi, despre tara noastra, si despre viitorul nostru. Asta e. Din pacate mi-am ales o meserie unde tot pila vorbeste, si eu nu prea am. Sa speram ca voi avea putin noroc totusi, ca pe altceva nu stiu daca ma pot baza. Cat despre Vanghelie, o fi el agramat si prost (da, eu chiar cred ca e prost, nu doar incult), dar in clipul de aici mai mult arata ca nu stie sa vorbeasca cursiv, si nu stie nici engleza. Faptul ca nu poti pronunta "Google" nu denota neaparat prostie... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
fratilor ...e cam la fel peste tot.... nu doar la noi...la noi acum se vede mai bine ca suntem la inceput...cu sistemul liber....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
DrK |
![]()
|
QUOTE(A l e x @ 16 Jun 2009, 15:17) Asta cu "ai carte, ai parte" e foarte relativa. Cititul in sine nu inseamna mare lucru. Cu inteligenta te nasti, si nicio carte din lume nu ti-o poate da. `pare rau... Cu asta nu sunt de acord... Eu sunt de parere ca inteligenta si educatia merg impreuna... Eu NU sunt fanu incultului pentru ca nu am vrut niciodata sa ma asociez cu asemenea personaje.. Nu e prima data cand o spun. This post has been edited by RaduNG: 16 Jun 2009, 15:30 |
--------------------
Sedan
Negru
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
A l e x |
![]()
|
barfi, nu e chiar la fel peste tot. E adevarat ca nepotismele sunt nepotisme si exista in multe locuri, dar prin alte locuri mai conteaza si ce poti face. Bun, intri in fata ca-l cunosti pe x, sau esti ruda cu y, dar dupa esti pe cont propriu.
La noi, cu o pila sus pusa, faci ce vrei tu. Poate mai sunt cazuri si prin alte parti, dar nu la asa un nivel. Si Radule, eu sunt de acord cu ce zici tu, dar educatia nu e numai din carti. Si, orice prost poate citi, asta nu inseamna ca ii mai si ramane in cap. Deci numarul de carti citite nu inseamna mare lucru. De obicei, ce iese pe gura, aia denota nivelul de inteligenta/ educatie/ etc... Si eu cunosc exemple de oameni cititi care tot au probleme cu limba romana... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
alex..pana si bill gates a fost..ajutat sa intre la IBM pt ca masa era buna prietena..cu presedintele companiei......
si rockfeler a fost ajutat de armata sa puna mana pe terenurile unor indieni (care au fost sinucisi in masa).... si in anglia e scandal ca parlamentarii cer chirie de la stat desi au case in londra, si mai cer in fiecare an subventii pt amenajarea locuintelor...(in fiecare an declara alta locuinta)..... deci peste tot e la fel..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd August 2025 - 22:13 |