[CUMPAR] Cheie tubulara de 32
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] Cheie tubulara de 32
bolidu |
![]()
|
||
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
|
||
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
Opel Astra Coupe Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|||
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
up
|
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
Opel Astra Coupe Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
b_robert87 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 30 April 09 ![]() |
la vitan au toate dimensiunile,ma interesez duminica si iti spun preturile,poate te intereseaza si alte dimensiuni?
|
--------------------
opel manta
opel manta
1979 coupe
|
|
bolidu |
![]()
|
Nu am acces la vitan sunt din Medgidia dar daca ai face gestul de a te uita eventual a cumpara una pentru mine as fi tare recunoscator.
Ma intereseaza strict de 32 si neaparat tubulara cat mai lunga. La mine la masina filtru de ulei se schimba foarte nasol si daca nam accea cheie este aproape imposibil de schimbat. Merci mult ! |
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
|
|
dan alexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 2 May 09 From: AQUARIA ![]() |
praktiker tubulara 32 vreo 18 lei daca ai si prelungitor ai rezolvat
|
--------------------
dacia
logan
- BR-74-xxx
2007 prestige
|
|
b_robert87 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 30 April 09 ![]() |
am gasit tubulara lunga de planetara cu patrat de 12.5 crichet normal si cu un prelungitor rezolvi problema
Attached thumbnail(s) IMG_0042.JPG ( Size: 351.49k ) Number of downloads: 86 |
--------------------
opel manta
opel manta
1979 coupe
|
|
bolidu |
![]()
|
Am gasit una daia lunga cum este in fundaul pozei la 50 lei. Merci mult se poate inchide.
|
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th August 2025 - 09:48 |