rezolvare faruri matuite, un mester foarte bun in tm
![]() ![]() ![]() |
rezolvare faruri matuite, un mester foarte bun in tm
traiann |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 30 June 07 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna I
1998/1.6 16V
- TM 29 NTS
|
|||
lau_maniak |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 12 May 09 From: timisoara ![]() |
nu aveti pt ce,,,,,,,,,,,buna intrebare
|
--------------------
laguna
laguna
2000 16 16v
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
probabil folie...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
becuri care nu emit UV.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
buna ideea
care ar fi alea? |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
daca o fii cum zic ei pe ambalaj..gama vision de la Philips.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
Johnny78 |
![]()
|
zau ca mi-e greu sa cred...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
Adi R5 |
![]()
|
despre UV nu stiu ce sa iti spun ca nu stiu cu se se mananca. de curind am primit de la un amic un set de asta si diferenta la intensitatea luminii e clar superioara fata de "lumanarile" care le aveam eu. pe cutia lor era un desan rotund UV taiat cu o linie rosie. pe unde am mai citit si io ,pe ici,pe colo,despre matuire...cauze-efecte...am retinut ca si becurile necorespunzatoare pot avea efect daunator asupra farului din policarbonat si ca se recomanda becuri care nu emit UV,gen gama Philips. acum,ca o mai fii si altele,io nu zic nu.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
Johnny78 |
![]()
|
ahaaaaa
am inteles la mine nu-i problema ca e sticla... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
marancea_doru |
![]()
|
![]() dorulet Group: Members Posts: 44 Joined: 7 June 07 ![]() |
Am si eu acceasi problema, sunt foarte matuite, pacat ca am xenon pe ambele faze si nu beneficiez de el la maxim. Daca stie cineva in Bucuresti unde pot rezolva problema ii multumesc anticipat. Nu vreau sa ma joc singur pe ele cu smirghelul ca nu stiu bine metoda si produsele.
|
--------------------
renault
laguna 1 ph.2
1999 1.6 16v concorde
- B 98 wha
|
|
Adi R5 |
![]()
|
xenon original Reno sau din asta de pe piata?
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Laguna 1 nu a avut xenon. e din asta de pe piata
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
just_illusions |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 406 Joined: 22 November 08 From: Timisoara ![]() |
Eu vreau sa ma apuc zilelel astea de treaba, pana acum nu m-am plans dar acum chiar se vede un pic si la mine, inca ar mai merge, dar parca ma mananca undeva si din ce am studiat pe forum, am ajuns la concluzia ca un smirghel fin de 2500 dupa care un polish sau xerapol mai bine aplicat cu un flex dotat cu disc de pasla ... voi ce ziceti ?
...singura problema e daca sa le dau jos sau sa procedez cu ele montate si sa aplic pe langa zona de lucru ceva hartie adeziva din gama celor folosite atunci cand se vopsesc masinile ?!?!?! |
--------------------
Renault
Laguna
1999 / 1.8 16v /
- TM 11 YNF
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
illusions, tot esti din sinnicolaul mare. hai ne intalnim la jumatatea distantei
![]() |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
just_illusions |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 406 Joined: 22 November 08 From: Timisoara ![]() |
... care-i treaba cu clanta de la usa?
|
--------------------
Renault
Laguna
1999 / 1.8 16v /
- TM 11 YNF
|
|
Johnny78 |
![]()
|
care sa fie
a incercat rico sa dea jos un opritor de usa si a reusit si acum nu se mai monteaza la loc, al naibii lucratura |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Am reusit pe naiba, Johnny. L-am dat jos doar de pe caroserie, nu si de pe usa. Sint inca la faza de demontare fata de usa.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
offff
ce ti-o fi trebuit tie sa te bagi acolo, nu stiu |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
lau_maniak |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 12 May 09 From: timisoara ![]() |
stie cineva de unde se poate cumpara smirghel de 2000-2500 in timisoara?
This post has been edited by lau_maniak: 15 Jul 2009, 14:32 |
--------------------
laguna
laguna
2000 16 16v
|
|
Johnny78 |
![]()
|
atelierele de tinichigerie
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Praktiker. Posibil si Interhome, Emanuel, Motul, plus magazinele de pe str. Resitei si Ialomitei care se ocupa de materiale de constructii. Eu am cumparat azi de la Praktiker o coala Bosch. Au si la rola.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
lau_maniak |
![]() ![]()
|
multam,dau o fuga in praktiker,o intrebare,daca dau cu acel smirghel si cu polish pe o zgarietura o pot ''repara'',sau se foloseste polish simplu?
|
--------------------
laguna
laguna
2000 16 16v
|
|
just_illusions |
![]()
|
... ba acum m-am gandit sa incerc un polishat fara sa smirgheluiesc inainte si daca nu tine ... smirgheluiesc dupa si mai dau un polish ( ma gandesc ca-mi ajunge o sticloanta )
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
1999 / 1.8 16v /
- TM 11 YNF
|
|
Johnny78 |
![]()
|
eu zic ca daca zgarietura agata, nu mai are nici o sansa...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Daca dai intai cu polish si nu iese cum trebuie (ceea ce probabil se va si intampla), o sa ai mai mult de frecat, pentru ca va trebui sa scoti si stratul de polish de pe far pe urma.
Intai incearca cu smirghel + polish, parerea mea (experimentata). Eu am dat prima oara cu polish, a iesit rezonabil, insa nu incantator. A doua oara, pus smirghel pe ea, am dat de am frecat pana m-am plictisit, am pus polish.. si cand sa vad rezultatul final (cu farurile aprinse) ... n-am facut nimic. Am reusit doar sa scot polishul, iar zgarieturile si matuiala inca au ramas. Urmeaza sa-i mai dau o incercare si sper ca 3 sa fie cifra magica ![]() Ala de 2500 e mult prea fin, ala de 2000 e slabut rau, ala de 1500 cred sa fie ceea ce-mi trebuie mie. Ordinea de aplicare : 1500, urmat de 2000. Poti sa faci si cu farurile montate, dar sa pui ceva pe langa far, sa nu-ti zboare zgarietorul pe vopsea ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
Johnny78 |
![]()
|
e mai sigur sa le dai jos...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
zare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
QUOTE(maister_dm @ 16 Jul 2009, 10:38) Daca dai intai cu polish si nu iese cum trebuie (ceea ce probabil se va si intampla), o sa ai mai mult de frecat, pentru ca va trebui sa scoti si stratul de polish de pe far pe urma. Intai incearca cu smirghel + polish, parerea mea (experimentata). Eu am dat prima oara cu polish, a iesit rezonabil, insa nu incantator. A doua oara, pus smirghel pe ea, am dat de am frecat pana m-am plictisit, am pus polish.. si cand sa vad rezultatul final (cu farurile aprinse) ... n-am facut nimic. Am reusit doar sa scot polishul, iar zgarieturile si matuiala inca au ramas. Urmeaza sa-i mai dau o incercare si sper ca 3 sa fie cifra magica ![]() Ala de 2500 e mult prea fin, ala de 2000 e slabut rau, ala de 1500 cred sa fie ceea ce-mi trebuie mie. Ordinea de aplicare : 1500, urmat de 2000. Poti sa faci si cu farurile montate, dar sa pui ceva pe langa far, sa nu-ti zboare zgarietorul pe vopsea ![]() solutia pentru reparat farurile pe care am cumparato eu avea hartie de slefuit de finetea:5000 ,asa ca ar fi bine sa nu dai cu altceva mai dur.eu am facut gresala si am dat in colt cu finetea de 3000 si dupa am regretat,cautati numai finetea 5000 dupa cum recomanda si producatorul polisu-lui. |
--------------------
renault
laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300
Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
5000??? La mine la 2000 nici nu se simtea. La mana aveam impresia ca e hartie normala, la far intradevar prindea ceva muste
![]() ![]() Btw, nu era 500? |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
zare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
fa cum crezi ,dar sfatul meu este sa faci o proba inainte.
|
--------------------
renault
laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300
Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
|
|
ricochet2 |
![]()
|
La mine nu sint matuite, dar se aburesc pe dinauntru
![]() |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 16:44 |