Cum sa gandim in trafic greu !
![]() ![]() ![]() |
Cum sa gandim in trafic greu !
DigitalScribe |
![]()
|
||
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
- n/a
D-Max 2022
|
|||
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Apropo de metoda lui stiu ca era o animatie cu rezultatul unui test facut. Au pus nu stiu cate masini intr-un cerc si le-au spus sa mearga la o anumita viteza si din cauza faptului ca nu pastrau viteza constanta odata la cateva ture se oprea toata coloana.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
pe autostrada e posibil, in bucuresti... no way.
Un exemplu rapid ar fi stopul inainte de DN1... ditamai coloana inainte de semafor zici ca s-a blocat bucurestiul. Dupa ce treci de semafor... hopaaaa... alta viata. This post has been edited by blak2oo8: 12 May 2009, 18:35 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
solenza_scala |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
Idee laudabila, doar ca in Romania te-ar claxona toti, ti-ar da flashuri, te-ar injura, impusca, ar sari la bataie etc. Deci lumea ,,este prostiœ la noi...
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Filmuletul asta face parte din categoria "Tips & Tricks" - "Cum sa schimbi placutele de frana la 100.000 km"
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
valir5gts |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 228 Joined: 14 March 06 ![]() |
am incercat la semafor in bucuresti.metoda in teorie merge,insa cum lasam spatiu un pic in fata cum intrau vreo 5 si tot trebuia sa ma opresc de tot.si da,claxoane in disperare.
|
--------------------
renault
super5
1987
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Hai sa va spun partea proasta... Cand vezi ca e rosu si tu de la 1km incepi sa incetinesti eu care sunt in spatele tau as putea sa fac o criza de nervi... In ritmul asta prind toate semafoarele posibile sau raman in intersectie pentru ca tu faci economie la placute... In bucuresti mai ales, cand la fiecare km exista un semafor nu merge treaba asta. E simplu rationamentul: daca nu te misti cum trebuie aia din spatele tau o sa sufere. Daca pui frana cu 1000 de metrii inainte de semafor o sa vezi cum 5 masini intra in fata ta iar eu care sunt in spatele tau chiar nu am nicio vina ca mai trebuie sa stau la semafor IAR.
Calcul: un rosu dureaza ~ 2 min. De acasa pana la serviciu am pe putin 10 semafoare. Deci 20 min stat si uitat in becu rosu al colegului de trafic sau al semaforului. Cu putin "noroc" timpul se dubleaza din cauza inovatiilor si a mersului economic. P.S.: nu blochez intersectia, nu depasesc coloana dar nu suport sa pierd timpul din cauza altuia.... |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.823 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cu soferii romani nu merge filozofia lu' nenea asta.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu inteleg o chestie, stau la semafor, pe care il vad ca e rosu, in fata mea 10 masini sa zicem, vad ca se schimba verde, dar eu stau si stau si stau...de ce nu-l prind, desi tine destul? pana incepe cel din fata mea sa se miste, e rosu iar...de ce trebuie sa stau dupa toti handicapatii sa se miste de pe loc? sa nu mai zic ca mai e cate unul la care se face o distanta de 3-4 masini de ala din fata pana sa se gandeasca sa plece..astia blocheaza traficul..
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
€Pai mereu e cate un adormit .Care sa uite sa plece sau aia care ma enerveaza la culme,care dabia pleaca sa nu cumva sa tureze motoru peste 1000 ture ca consuma.
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Exact asta inseamna mersul economic
![]() Cred ca un calcul matematic ar demonstra reducerea de combustibil care se face folosind frana de motor & other shit dispare subit cand pui in balanta si timpul petrecut in trafic (evident mai mare decat in mod normal). |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
adica degeaba faci economie in frana de motor, ca vei consuma mai mult la ralanti la stopurile pe care nu le prinzi.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
azi am facut de la mall plazza ( bd. timisoara ) pana la cora ... aaa nu... pana la sina de tren ca am luat-o pe aratura ca sa fac cale intoarsa, 25 de minute. L-as invita pe nenea de mai sus sa imi prezinte cum naiba ar fi fluidizat traficul.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Pot sa intreb de ce momarlanu` asta din film face experimente d`astea si teste imbecile fix pe banda 3? Prima banda ii pute?
|
--------------------
Toyota
Yaris
- Bucuresti
TS
|
|
Sheffield |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 12 April 06 From: Bucuresti ![]() |
De fapt, aia era banda de lansare express spre oras din ce am inteles, nu era banda de viteza... era o banda mai mult de facut stanga pe o rampa.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT
2008 Trend Ex DSN
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu m-am uitat la tot filmul dar m-as mira ca "banda de lansare" sa tina atat de mult.
|
--------------------
Toyota
Yaris
- Bucuresti
TS
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Asta e boala soferilor romani... plecatul de la semafor.
Si majoritatea celor care pleaca greu de la semafor si merg incet, sunt taximetristii care... ori au iesit in cautare de clienti, ori au un client in masina si vor sa mai prinda semaforul inca o data, fiindca aparatul taxeaza si cand masina sta la semafor... Iar la o cursa de 30 lei, mai castiga 2-3 lei... Si mai sunt tolomacii care vorbesc la telefon si nu mai sunt in stare sa si conduca masina in acelasi timp... Se afunda in discutie si ii mai trezeste doar claxonul din spate... Lista poate continua... |
--------------------
-
-
-
|
|
77sky |
![]()
|
![]() Membru ocazional Group: Members Posts: 182 Joined: 22 March 08 ![]() |
Cel mai amuzant (caci am realizat ca mai mult ma consum enervandu-ma) mi se pare la semafoarele temporizate, cand se pleaca la cateva secunde ...dupa
![]() Cand e foarte simplu ca la secunda anticipativa 2 sa bagi in viteza si sa pleci exact cand ai terminat manevra ta, intre timp culoarea verde aparand. Se mai vede ceva, la semafoarele romanesti: multi nu anticipeaza miscarea celui din fata, ci cupleaza o treapta de mers doar cand s-a miscat cel dinaintea lui, cativa metri buni (cand se poate vedea prin parbrize miscarea masinii a doua din fata si sa cuplezi din timp (fara sa stai prea mult cu piciorul pe ambreiaj). Categoric sunt multi care nu ruleaza constant: accelerari bruste, franari bruste, neexistand castig din asta (daca se face pe distante scurte) |
--------------------
_
_
_______________ Logan Ambâț 1.5 DCi, 70HP (dopat la 95), JR5 AH, vara lu' 2007 nasterea & "Taz" 1.6 dCi 160 CP, Ints EDC, tot vara, dar lu' 2016
|
|
utzi22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 20 November 07 From: Undeva langa Bucuresti ![]() |
Sunt destui care pleaca greu de la semafor, dar si mai multi soferi care claxoneaza fara rost. Ce ati vrea, sa plece lumea ca la "drag race"??
Cel mai rau e ... cand se claxoneaza desii se vede clar ca cel din fata nu are unde sa se duca. Oricum nu o sa se schimbe prea curand situatia cu traficul, asa este peste tot. Fiti calmi in trafic , cu toate ca e din ce in ce mai greu tinand cont ca unii stau o zi intreaga in masina... This post has been edited by utzi22: 5 Jun 2009, 18:01 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
Privilège 1.5dci 85cp / septembrie 2007
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ideal ar fi asa: cand vede coloana verde, se pun toti in miscare, incet. Da la aglomeratiile de la noi, mai greu.
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Ideea in sine merge, dar e impracticabila, mai ales in Romania, si mai ales in B.
Cum au spus si altii, in primul rand ca s-ar baga toti in fata ta si te-ar face sa franezi, si in al doilea rand ti-ai lua claxoane si dumnezei de la cei din spate. Deci singura solutie e sa mearga TOTI asa, dar sa fim seriosi, nu se va intampla niciodata. Singura solutie in acest sens e de domeniul S.F., adica in viitorul indepartat, strazile din orase sa fie ca in Minority Report, adica masinile controlate automat. Astfel n-ar mai fi semafoare, si un computer ar calcula cand si cum sa lase masinile sa treaca, ceva gen cate un politist "automat" in fiecare intersectie. Atunci da, traficul ar fi fluidizat la maxim si n-ar mai fi niciun accident. Dar pana atunci, cat timp masinile sunt controlate de om, intotdeauna vor fi accidente, ambuteiaje, etc... MAI ALES la noi ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
O prostie cam 90% din ce explica nenea americanu'. Se poate observa lesne cum sta pe loc aproape in timp ce pe celelalte benzi se circula cu voiosie.
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
denisCT |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 30 May 04 From: Constanta ![]() |
Banda aia pe care mergea el era pentru facut la STANGA si iesit de pe autostrada, chiar daca noua ni se pare ca ar fi ultima-de viteza
|
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
Peruschi |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 89 Joined: 25 January 08 From: Ploiesti ![]() |
In legatura cu claxoanele: dupa ce mi-am lipit un sticker de la Top Gear pe luneta din spate pe care scrie "Claxoneaza daca numai asa faci femeile sa tipe" am observat faptul ca numarul celor care mai claxoneaza in spatele meu s-a redus simtitor de mult.
In legatura cu ceea ce spunea nenea ala in film, nu se aplica teoria lui nici macar in state ... Chiar el spune faptul ca cei din spate ii dau flash-uri si il claxoneaza, la noi cred ca ar sari sa te ia si la bataie daca faci asa ceva... ![]() Oricum, din punct de vedere al comportamentului in trafic, mai avem mult pana sa ne civilizam... ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- B 61 RCE
2007, 1,4 16V 105 CP Renault Megane Estate / 1,6 16V 115 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th August 2025 - 03:44 |