2 Becuri Aprinse in bord Help pls !
![]() ![]() ![]() |
2 Becuri Aprinse in bord Help pls !
newmarian |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 26 February 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
laguna 1
1996
|
|||
Tzache_co |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 9 February 10 From: B R A S O V ![]() |
Salut. Este o avertizare ca sistemul de injectie nu functioneaza cum trebuie. Probabil ai probleme cu unu sau mai multe injectoare ....trebuie schimbate. degeaba zici ca ai verificat pe google semnul ala aia inseamna INJECTOARE deci mai verifica.
|
--------------------
RENAULT
Laguna 1 / Laguna 2 / Laguna 3 2.0 16v
1999 / 2002 / 2010
|
|
newmarian |
![]()
|
Zic ca nu ar avea cum sa fie injectoarele deoarece stiu ca la un prieten de la injectoare ii scotea fum mult. La mine cu fumul e in regula
|
--------------------
Renault
laguna 1
1996
|
|
prontokala |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 25 June 11 ![]() |
Am si eu o problema in legatura cu 2 martori care se aprind extrem de ciudat.Este vorba de Stop si becul de la frana de mana, mi se aprind cand au chef.Care poate fii problema. Tin sa spun ca fenomenu asta ciudat se intampla de azi.Stie cineva care poate fi problema?
|
--------------------
Renault
Laguna
2010 III
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Ai verificat lichidul de frana?
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
prontokala |
![]()
|
M-am uitat in recipient si era cam pe la jumate acum 2-3 zile. Asta de mai jos e recipientul, sau gresesc?
Attached thumbnail(s) asdasd.jpg ( Size: 50.28k ) Number of downloads: 1644 |
--------------------
Renault
Laguna
2010 III
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
S-a aprins martorul de injectie -> s-a logat una sau mai multe erori. Du-te la service si vezi ce-o supara pe biata masina.
@Gabryello daca masina urla de injectie, tu de ce il intrebi de lichidul de frana? |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
QUOTE(prontokala @ 12 Jan 2012, 23:06) Am si eu o problema in legatura cu 2 martori care se aprind extrem de ciudat.Este vorba de Stop si becul de la frana de mana, mi se aprind cand au chef.Care poate fii problema. Tin sa spun ca fenomenu asta ciudat se intampla de azi.Stie cineva care poate fi problema? Aaaa, nu stiam ca frana de mana este pe partea de injectie. Imi cer scuze! ![]() This post has been edited by Gabryello: 13 Jan 2012, 14:05 |
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
@R19/16v : "Gabryello" i-a raspuns lui "prontokala" , nu lui "newmarian"
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
razvan_smart |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 261 Joined: 30 July 10 ![]() |
Ansabmlul STOP plus semnul exclamarii apar din cauza lichidului de frana sau din cauza usurii placutelor. La mine, de exemplu, firul de la senzorul de pe placuta nu statea foarte fix. L-am prin bine si am scapat de problema.
|
--------------------
Renault
Laguna
1998/ RXE
|
|
prontokala |
![]()
|
Totusi care problema?Maine o sa ma duc s-o pun pe tester...
|
--------------------
Renault
Laguna
2010 III
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
La unii colegi a fost din cauza nivelului lichidului de frana, iar la tine e foarte posibil sa fie ce a zis razvan, daca zici ca nu se aprinde tot timpul, ma gandesc ca poate nu face contact tot timpul.
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
prontokala |
![]()
|
Problema rezolvata:) Am pus lichid de frana, si cu ocazia asta am completat si la servodirectie...Martorii sunt stinsi acum, vom vedea daca mai au chef sa se aprinda din nou.
This post has been edited by prontokala: 14 Jan 2012, 13:21 |
--------------------
Renault
Laguna
2010 III
|
|
newmarian |
![]()
|
Da cum iti permiti sa te bagi in topicul meu cu o problema idioata de a ta ? Nu stii sa creezi un topic nou sau sa dai un serch ?
![]() 15 Jan 2012, 12:40: Deci sa va zic problema mea , acum nu mi se mai aprind becurile ca nu mai pun benzina 95 , in special de la petrom , acum singura problema care o mai am cand virez imi creste scade singura acceleratia si imi merge in suturi doar in viraj usor . Nu am bani sa o duc la tester deocamdata si ma """ pe toti idioatii care o facut benzina 6 lei sii pune si apa ce dreq ii mai pune. This post has been edited by newmarian: 15 Jan 2012, 12:40 |
--------------------
Renault
laguna 1
1996
|
|
prontokala |
![]()
|
@ newmarian Si daca m-am bagat e vreo problema? E cumva site-ul tau? Nu vreau sa ma cert pentru niste posturi, ok?
|
--------------------
Renault
Laguna
2010 III
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
@newmarian : topic personal ai doar la sectiunea Bursa. in rest, e liber la postat.
Daca iei in calcul denumirea topicului si problema mentionata de "prontokala" , ai sa vezi ca problema mentionata de el se incadreaza perfect. Pe alta parte, referitor la problema ta, pune carburant de top (aka benzina a mai scumpa) si mergi cateva zeci de km, extraurban, cu turatie cat mai mare - gen 4-5000 rpm. Ori isi revine injectorul, ori moare de tot. |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
Nothing's impossible |
|
kryk |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 28 October 11 ![]() |
uitate bine si verifica daca rulmenti de la amortizoare nu sunt obositi caci motorul tie iti ingana doar cand incerci sa faci un viraj si nu in mersul in linie dreapta.
asta se intampla si atunci pompa de servo directie este suprasolicitata si iti scade din turatia motorului sper sa te fi ajutat ![]() |
--------------------
renault
laguna 1
- bv12zwn
1995/2000cmc
|
|
prontokala |
![]()
|
Fenomenul a revenit, din pacate exista si o problema. Nivelul lichidului e sub minim acum din cauza cilindrului spate dreapta care imi arunca lichidul pe interiorul jantei.
This post has been edited by prontokala: 23 Jan 2012, 12:07 |
--------------------
Renault
Laguna
2010 III
|
|
lag_ph |
![]()
|
Atunci stii ce ai de facut.. 2 cilindri (daca unu a crapat, urmeaza si celalalt cat de curand) + lichid de frana.
Vezi si starea sabotilor si a rulmentilor, daca tot se umbla pe acolo. |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
Nothing's impossible |
|
prontokala |
![]()
|
@maister_dm Mersi mult, nu stiam ca trebuie inlocuiti amandoi:)
This post has been edited by prontokala: 23 Jan 2012, 14:59 |
--------------------
Renault
Laguna
2010 III
|
|
lag_ph |
![]()
|
Nu trebuie schimbati amandoi, dar daca unul s-a dus, celalalt crezi ca mai are multa viata in el?
|
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
Nothing's impossible |
|
CaLeDONis |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 30 December 09 ![]() |
salut... am aceeasi problema cu serv+semnul ala care teoretic e de la injectie, mie mi se aprinde cand depasesc 3000 de ture sau o solicit oleaca la un deal , am sa incerc varianta cu benzina mai scumpa... daca nu..
![]() ![]() |
--------------------
renault
grand scenic
2012 never underestimate the power of stupid people in large groups!
|
|
lag_ph |
![]()
|
Mai fa o schimbare si treci pe RomNamol. Cand mai ramai cu putin carburant in rezervor, alimenteaza cu vreo 15-20 litri de Alto 101 si cauta sa o alergi (mers pe la 4000 rpm, schimbat pe la 5500 rpm) cateva zeci de km.
|
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
Nothing's impossible |
|
prontokala |
![]()
|
Problema rezolvata:) 2 cilindri + lichid de frana+mecanic=150 lei
![]() This post has been edited by prontokala: 25 Jan 2012, 15:01 |
--------------------
Renault
Laguna
2010 III
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 09:59 |