nu stiu daca e o problema sau nu, dar vreau sa vad daca a mai patit cineva
![]() ![]() ![]() |
nu stiu daca e o problema sau nu, dar vreau sa vad daca a mai patit cineva
bashtalu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Audi
A4
2005
|
|||
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
verifica amortizorul...
|
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Asa si la mine,daca i-au viraj la stanga cu volan aproape de maxim.Atunci roata dreapta fata,cea din exteriorul virajului parca s-ar misca,ca si cand nu ar avea prezoanele stranse.Fenomenul pot spune ca este accentuat daca roata respectiva prinde ceva pietris.Am verificata cam tot pe acolo si nu este nimic slabit.
Pareri? |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Asa fac toate masinile, iar miscarea este direct proportionala cu latimea anvelopelor...
In schimb fasaituri si alte zgomote nu stiu ce sa zic... la mine nu se aude. A... mai poate sa incerce o chestie: eu tot auzeam un zgomot ca un fel de click clack la masina din semnatura in general cand opream si plecam de pe loc. Am fost in service si am primit tot felul de explicatii sf-iste, pana intr-o zi cand am facut curat in topedou si am gasit o sticluta de odorizant auto de care uitasem evident si se plimba in voie pe acolo si facea si zgomotele respective (de multe ori se auzea ca si cum ar cupla un releu prin torpedou, oricum altul decat cel care se aude in mod normal in partea drepta cand functioneaza clima). ![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 12:22 |