Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

nu stiu daca e o problema sau nu, dar vreau sa vad daca a mai patit cineva

bashtalu
post 6 Jun 2009, 21:06
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

salutare poseseri de megane,

de 2 zile ma confrunt cu urmatoarea problema, la virajul spre dreapta,luat mult de volan, se aude in fata de cam trei ori un psssst scurt in reprize ca si cand s-ar pierde presiune din cauciuc, dar nu e de la cauciuc. (se aude la roata stanga fata)
m-am tot uitat pe la roata dar nu pare nimic suspect la prima vedere.

ma intereseaza daca s-a mai intamplat cuiva asa ceva si cam ce ar fi, e de mers la mecanic, e ceva normal?
pana acum in 3 ani nu am auzit sa mi se intample acest sunet de ca si cand se pierde presiune pe undeva

se pricepe careva?

multumesc

--------------------
Audi A4 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Ryk
post 7 Jun 2009, 22:59
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti / Ploiesti

verifica amortizorul...

--------------------
Renault Megane III - N-am... 2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
+
Catalinmodena
post 8 Jun 2009, 15:05
Post #3

Membru autentic

From: Aproape de Craiova

Asa si la mine,daca i-au viraj la stanga cu volan aproape de maxim.Atunci roata dreapta fata,cea din exteriorul virajului parca s-ar misca,ca si cand nu ar avea prezoanele stranse.Fenomenul pot spune ca este accentuat daca roata respectiva prinde ceva pietris.Am verificata cam tot pe acolo si nu este nimic slabit.
Pareri?

--------------------
Renault megane sedan manager 1.4 16v 2007
+
solidconvert
post 9 Jun 2009, 12:17
Post #4

Donator

From: Bucuresti

Asa fac toate masinile, iar miscarea este direct proportionala cu latimea anvelopelor...
In schimb fasaituri si alte zgomote nu stiu ce sa zic... la mine nu se aude. A... mai poate sa incerce o chestie: eu tot auzeam un zgomot ca un fel de click clack la masina din semnatura in general cand opream si plecam de pe loc. Am fost in service si am primit tot felul de explicatii sf-iste, pana intr-o zi cand am facut curat in topedou si am gasit o sticluta de odorizant auto de care uitasem evident si se plimba in voie pe acolo si facea si zgomotele respective (de multe ori se auzea ca si cum ar cupla un releu prin torpedou, oricum altul decat cel care se aude in mod normal in partea drepta cand functioneaza clima). biggrin.gif

--------------------
. . .
Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită.
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 12:22
Dacia