accident .. lamuriri.., sunt curios cum rezolva politia un astfel de caz
![]() ![]() ![]() |
accident .. lamuriri.., sunt curios cum rezolva politia un astfel de caz
adi_ar |
![]()
|
||
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
klaus tu ai intrebat...prietena patit acelasi lucru.... ea era masina care a iesit
constatarea pulitaiului... 1. nu este drum public...era o parcare in incinta unei cantine..... 2. la iesitul cu spatele nu se considera neacordare de prioritate.... 3. daca ambele masini mergeau cu spatele...ambele trebuiau sa se asigure.....(nu se circula cu spatele pe drumul public decat daca te asiguri ca poti sa faci manevra) 4. nu sa dat nici macar amenda/puncte.......(acum cred ca sa lasat induiosat de o tipa blonda, speriata si plangacioasa...... asa suntem noi barbatii mai slabi da inger cand vedem o.... neajutorata).... eu am alta intrebare...daca fraierul ala care avea gura mare si si-a etalat toate cunostiintele de injuraturi la adresa prietenei mele nu se prezinta la pulitie in 24 de ore poate pierde carnetul????? nu de alta dar merita..... la ce scandal a facut in parcare... This post has been edited by b76bgaarh: 12 Jun 2009, 14:11 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
QUOTE(OUG195/2002) ... Art.75. – Accidentul de circulație este evenimentul care întrunește cumulativ următoarele condiții: a) s-a produs pe un drum deschis circulației publice ori și-a avut originea într-un asemenea loc; b ) a avut ca urmare decesul, rănirea uneia sau mai multor persoane ori avarierea a cel puțin unui vehicul sau alte pagube materiale; c) în eveniment a fost implicat cel puțin un vehicul în mișcare;... Daca s-a stabilit ca nu este vorba de un drum deschis circulatiei publice, nu este vorba de un accident de circulatie si nu se pune problema obligatiilor pe care le implica accidentul de circulatie. In acesta situatie este vorba de distrugere ... cu masina, bata, caramida sau alte mijloace. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
eu ma intrebam daca i se ridica permisul ca nu se duce sa declare incidentul.......
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
adi_ar |
![]()
|
Pai daca nu este accident "de circulatie", de ce sa-i ridice permisul de conducere?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 19:15 |