Senzor ploaie si schimbarea parbrizului
![]() ![]() ![]() |
Senzor ploaie si schimbarea parbrizului
aliennt |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 23 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane
1.5DCI
2004
|
|||
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Poti sa incerci sa umbli la maneta din dreapta la inelul unde sunt desenate niste picaturi - probabil tu ai inelul pozitionat pe o picatura...incearca pe doua sau trei. Bafta
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
- B56...
2006 Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
aliennt |
![]()
|
Am incercat deja asta. Acel inel este pe 4 picaturi - deci la maxim... De-asta am fost contrariat.
![]() Multumesc. |
--------------------
Renault Megane
1.5DCI
2004
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Mergi la cei care ti-au schimbat parbrizul si le pui problema. Probabil ca atunci cand ti-au lipit senzorul, a prins ceva bule de aer in gelatina aia transparenta dintre senzor si parbriz.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
aliennt |
![]()
|
Asta o sa fac... Ma gandeam ca este ceva mai putin complicat... Ar fi nasol sa imi dea parbrizul jos din nou....
Multumesc mult. |
--------------------
Renault Megane
1.5DCI
2004
|
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
Nu-ti dau jos parbrizul. Dezlipesc senzorul de pe parbriz, ii schimba gelatina, si il lipesc la loc. Ar fi bine sa ai si o sticla de apa ca sa poti testa pe loc daca merge ok.
|
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
anghelsoso |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 1 May 08 ![]() |
Sunt extrem de curios cat te-a costat schimbarea parbrizului (macar aproximativ). Ti-as da PM, dar sunt prea "tanar" sa mi se permita. Iti multumesc anticipat! Legat de problema ta, nu as sti ce sa iti spun, deci scuze ca sunt offtopic!
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Extreme 1.5dci 85Cp 2008
|
|
renault_estate |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 27 October 08 From: Bucuresti ![]() |
un parbriz cu tot cu senzor costa aproximativ 1000 ron
|
--------------------
renault
laguna 3
- B 966 crd
2010/2.0 dci automata
|
|
anghelsoso |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 1 May 08 ![]() |
merci, renault_estate..Ma gandeam ca o sa imi raspunda initiatorul topicului, in ideea ca o sa imi spuna si costul cu manopera, cu adezivul acela, cu tot. Oricum, merci!
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Extreme 1.5dci 85Cp 2008
|
|
mihai_tomaro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 19 November 08 ![]() |
eu am o mica crapatura in parbirz. vreu sa il schimb pe casco. cu ocazia asta profit de topic sa-l intreb pe aliennt cat a durat operatiunea, deoarece as vrea s-o fac fara sa las masina fara mine in service...deoarece mi-e cam frica sa nu umble la ea.
|
--------------------
Renault
Megane
- PH 15 MTM
2008 2.2 Privilege 1.6 16V
|
|
ipatrick |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 10 May 06 ![]() |
Cost parbriz + vopsit capota motor = 2150 ron la REDAC Craiova, acum aproape 2 saptamini. Daca scad cei vreo 500 ron cit reprezinta vopsitul capotei, parbrizul pe care scrie Renault, reprezinta 1650 ron... (contine chitul de lipire si parbrizul + senzorul de ploaie)...
Merge bine senzorul, am avut ocazia sa-l testez... |
--------------------
RENAULT
MEGANE
2005, 2.1 Renault Megane Sedane 2.1, Noiembrie 2005
1.6 16V Confort Expression, Vert Cuivre, Clima, Airbaguri Spate |
|
renault_estate |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 27 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Durata de schimbare a unui parbriz este de aproximativ 4 ore, dar trebuie sa nu misti masina 12 ore pana se intareste solutia de lipit, acesti timpi nu stiu daca sunt valabili si la Service Renault, la fel si pretul care l-am postat anterior.
|
--------------------
renault
laguna 3
- B 966 crd
2010/2.0 dci automata
|
|
aliennt |
![]()
|
Imi cer scuze pentru intarzierea raspunsului meu. Din pacate nu stiu pretul pentru ca el am schimbat parbrizul pe CASCO. Mecanicul care a facut lucrarea a zis ca nu ii ia mai mult de 2 ore sa il dea jos pe cel vechi si sa il puna pe cel nou, dar oricum mi-a tinut masina acolo o zi intreaga. Poate tocmai in ideea de a se usca acel adeziv.
Am observat totusi ca oglinda se misca usor, iar deasupra ei este un capac care sta sa cada. Prin urmare e clar vina mecanicului... Probabil spre sfarsitul saptamanii asteia voi avea timp sa merg la el. O sa va spun ce am rezolvat... Pana una alta, multumesc pentru idei/sfaturi. |
--------------------
Renault Megane
1.5DCI
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 09:26 |