vibreaza volanu cand calc frana, drumuri proaste
![]() ![]() ![]() |
vibreaza volanu cand calc frana, drumuri proaste
ricochet2 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|||
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
daca ai avut benzile alea colorate inseamna ca erau chiar noi. alea dispar in primele zeci de km.
problema mai mare este DOT'ul (saptamana si anul fabricatiei). degeaba sunt gumele noi si nerulae daca sunt coapte de vechime. ![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Am avut benzile colorate clar si distinct si acele mici tuguie mici care a spus cel care le-a montat ca se sterg foarte repede.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
cristicristutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 7 February 09 From: SATU-MARE ![]() |
Nici mie numi place situatia cauciucurilor dar se rezolva, am gasit ceva cauciucuri 205\60\15 alea mi sar potrivi? Acum am 195\65\15
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1.6 16V
|
|
adiemperor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 2 June 09 ![]() |
am inversat rotile si s-a rezolvat , dar nu se poate. acum nu mai vibreaza la viteza mare dar are joc stanga-dreapta tot timpul mai putin la viteza mare. Drept Urmare am nevoie urgent de niste gume noi daca se poate sa fie Michelin-uri sa fie si ieftine
![]() |
--------------------
renault
laguna anade 2,2 dt 12v
1999
|
|
adiemperor |
![]()
|
am gasit cateva gume aici , ce parere aveti? ultima de jos de pe pagina este exact ca a mea profil si dimensiuni
This post has been edited by adiemperor: 14 Jun 2009, 17:04 |
--------------------
renault
laguna anade 2,2 dt 12v
1999
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
ricochet2 |
![]()
|
Eu am luat de aici. http://www.anvelopeweb.ro/
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
adiemperor |
![]()
|
oricum cred ca pun acelasi tip si marca pentru ca am fost multumit de ele sunt bune rezistente la uzura si au aderenta f buna. o sa fac comanda si astept saptamana asta sper sa vina le montez si dau de veste imediat ce le schimb
|
--------------------
renault
laguna anade 2,2 dt 12v
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
nu e rau
Kleber e a lui Michelin...din cate stiu eu |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Eu am Dunlop (ca Mr. Bean).
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
nu e rau ca marca...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
QUOTE(adiemperor @ 14 Jun 2009, 19:51) oricum cred ca pun acelasi tip si marca pentru ca am fost multumit de ele sunt bune rezistente la uzura si au aderenta f buna. o sa fac comanda si astept saptamana asta sper sa vina le montez si dau de veste imediat ce le schimb montat + echilibrat toate 4 rotile si nu ar fii rau sa faci si geometria rotilor la final...dar asta dupa vreo 10-20 km de rulaj cu "noile" gume. |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
Johnny78 |
![]()
|
sa aiba timp sa se "aseze"
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
adiemperor |
![]()
|
in sfarsit , am schimbat gumele si merge ffff bine. nu am echilibrat rotile ca sa vad daca am vreo janta mai deformata(sa vad cum se comporta cu gumele noi neechilibrate) le las asa sa se aseze si le echilibrez vineri sau sambata, oricum cauciucurile erau de vina
|
--------------------
renault
laguna anade 2,2 dt 12v
1999
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Eu le-am echilibrat cand le-a montat.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
octi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 22 June 09 From: bucuresti ![]() |
salut, sa vorbeasca si nea ion ca e si el om. aveam cauciucuri noi continental si dupa un drum in austria nu am mai miscat masina vreo 3-4 luni. cand am plecat cu ea era intepenita si a trosnit ceva la prima miscare. probabil ca erau lipite placutele din cauze diverse (rugina, mizerie). de atunci vibreaza si la mine la franare. totusi dupa un drum pe autostrada cu cateva franari mai tari, nu se mai simte vibratia decat f putin sau deloc. inainte simteam la orice viteza. care e cel mai probabil fenomen? ovalizare, noroi sau cauciuc stricat?
|
--------------------
renault
laguna 2
- B96KLF
2000 cc 16v privilege 2002
|
|
cosmin-daniel |
![]()
|
![]() CRIVAT Group: Members Posts: 103 Joined: 3 January 08 From: jilava ![]() |
Cred ca oscilatiile pot aparea si de la abs sau vreun arc rupt, ati verificat si varianta asta, la abs in alte topicuri cineva a gasit sub far stanga o mufa rotunda cu contacte inperfecte si asta facea sa apara o variatie pe abs. o spira rupta chiar de pe platoul arcului nici nu o vedeti, dar oscilatia persista.
Verificati atent, dar si cat mai multe pareri Bafta |
--------------------
RENAULT
Renault Laguna 1 16.16v
- IF-81-TEO
1999 hatchback [B][COLOR=red]CRIVAT DIN SUD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 21:24 |