Problema turbo sau altceva!?, Scenic II
![]() ![]() ![]() |
Problema turbo sau altceva!?, Scenic II
paultgms |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 5 November 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic II
2008
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Totul este posibil...chiar si un senzor de presiune da aceleeasi simptome.
@+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
paultgms |
![]()
|
Da, ai dreptate. Sper sa fie un furtun slabit, ori crapat.
Cam asa ceva e problema: http://www.honestjohn.co.uk/forum/post/index.htm?t=63157 EDIT: Din cate tin minte apare pe bord si Check Injection. Poate s-a lovit careva de problema. Mai mult de 46 Km/H nu puteam sa ma duc si nu urca peste 2000 de ture. This post has been edited by paultgms: 5 Nov 2012, 12:53 |
--------------------
Renault
Scenic II
2008
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Nu spichis inglis....
@+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
paultgms |
![]()
|
QUOTE(espacern @ 5 Nov 2012, 12:50) Bine. Nici o problema. Ideea e ca eu am patit o singura data treaba asta. Prima data a patit altcineva care conducea masina, iar eu am patit-o dupa jumatate de an de la prima intamplare. Avand in vedere ca s-a intamplat doar de 2 ori si la diferente mare de timp ma gandesc ca nu poate fi ceva grav. Daca ar fi ceva grav ar trebui sa se intample des. Vreo idee? De unde sa incep? Vreo curatare de vreun furtun? Vreau sa adun niste informatii pana plec dupa ea in 2 Decembrie, ca de ma lasa pe drum incoace, o sa fie cam aiurea pe frigul ala. |
--------------------
Renault
Scenic II
2008
|
|
jedimisu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 24 October 08 From: Bacau ![]() |
Salut.
Cam pe aceeasi problema o am si eu, numai ca ceva mai diferit. Se pare ca nu mai are putere cand vrea ea, nu mi-e clar inca exact cand, dar ajung cu ea pe la 120 km/h. Problema intervine, am observat, dupa 3000 r/m in treapta a cincea. In a sasea nu am incercat, iar in celelalte trepte nu pare sa faca asa ceva. Acum o luna am resetat calculatorul (am scos o borna) si am turat-o aproape de 4000, cam 140 la ora si nu s-a intamplat nimic. Adica functiona bine. Ieri insa, mi-a aparut iar mesajul in bord: check injection si Service, dupa ce a depasit 3000 r/m si putere mai mult de 110 km/h, 3000 de r/m nu a vrut. Dupa o oprire, am putut s-o turez destul de bine si nu a mai aparut nimic, dar la un deal foarte abrupt, pe care l-am mai urcat destul de des, parca nu tragea ca inainte. Sotia, incepatoare fiind, merge foarte incet prin oras. Eu o mai calc, dar mai mult de 75 la ora nu am unde. Cand ies, o calc bine, dar uneori face probleme, alteori, nu. Daca o fi de la tubulatura, ce fel de tub ar trebui sa fie si pe unde e localizat, va rog? Multumesc. |
--------------------
Renault
Captur, TCe EDC
2015 Energy flows where attention goes.
|
|
jedimisu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 24 October 08 From: Bacau ![]() |
Era un tub care venea de undeva din spatele turbinei, se vede usor daca ridici capacul de la motor. Intra intr-o chestie rotunda. Descriu si eu cum ma pricep, na
![]() Tubul respectiv (care este si ce rol are, nici mesterul nu a stiut sa-mi spuna) era scos de tot din locul lui. E unul scurt, de vreo 20 cm si destul de subtire. L-am inlocuit si i-am pus un colier. Acum merge ca noua. Nu mai are nicio problema. ![]() Multumesc lui paultgms. Forumul britanic m-a ajutat mult. Practic m-am dus cu diagnosticul pus. This post has been edited by jedimisu: 20 Apr 2013, 19:27 |
--------------------
Renault
Captur, TCe EDC
2015 Energy flows where attention goes.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 07:38 |