Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

SERVICE BULGARIA ?

scenic1988
post 3 Jun 2009, 06:53
Post #1

Membru incepator

Group: Members

nu de mult sa fie 3 luni miam achizitionat o laguna 2 de la meridian ocazie masinuta adusa din germania ce sa zic am mai avut renaulturi cred ca ussernameul meu zice asta clio scenic1 scenic 2 (loganul nul pun desii tot un fel de renault e ) megane sedan cumparat nou nout in noiembrie de care sunt foarte dezamagit si acum aceasta laguna care ce pot sa zic imi da impresia ca nu este renault deja ma simt ca intr-un passat motorul 1.9 dci 120 de cai trage nespus de bine si ma gandeam ca acum la implinirea a 149 de mii de km sa imi pun intrebarea unde sa ii fac servicearea ? avand prietena in giurgiu am intrat in contact cu diversi baieti de acolo care zic dute domne in bulgaria mana de lucru ok preturi foarte rezonabile acum ce pot sa zic .... astept si parerea voastra sau daca nu dati-mi voi un loc unde va servicesati lagunele voastre unde toate sunt bune si frumoase pentru ca mie unu imi este scarba de ceea ce inseamna ipso serus cobalcescu mach1 astept pareri pro si contra si bineinteles motivatiile dumneavoastra toate cele bune frati lagunisti

--------------------
Renault Laguna II 1.9 DCI - B 99 UBS 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tibirk
post 3 Jun 2009, 11:03
Post #2

Membru autentic

QUOTE(scenic1988 @ 3 Jun 2009, 07:53)
aceasta laguna care ce pot sa zic imi da impresia ca nu este renault deja ma simt ca intr-un passat
*

jignesti leguma....este cu o clasa peste pissat la orice (dotari, confort, costuri, design, motorizare nu vreau sa comentez). Asta e si motivul pt care mai sunt posesorul ei.

Serus din Bd. Timisoara mie mi se pare ok....preturi la piese ca la orice magazin online, manopera 70-90 ron pe ora depinde la ce lucreaza, poti sa stai langa ei in timp ce fac orice la masina, mecanici buni, electricieni buni. Nu lucrez acolo, nu am neamuri acolo, pur si simplu sunt un client multumit de ei. Am fost si la altii si nu mi-au placut (exemplu cobalcescu din prelungirea ghencea)

Bulgaria? neah!!! Prea departe pt un rahat de revizie pe care poti sa ti-o faci singur...sau..ma rog....eu pot sa mi-o fac singur.

This post has been edited by tibirk: 3 Jun 2009, 11:52

--------------------
- - -
Renault Laguna II, 1.6, 16v, 2001, K4M710
+
scenic1988
post 4 Jun 2009, 08:14
Post #3

Membru incepator

iarta-ma ca am jignit masina comparand-o cu pissatu am facut diferenta pt ca am mers cu unu si sincer desii era 4 motion nu mia lasat nici un fluturas in stomac zgomotasa etc pt ca eu a trebuit sa aleg intre laguna si pissat si bineinteles am ales laguna insaa zici tu de serus bd timisoara daca ti-as spune ce patanie am avut eu cu baietii aceea ai zice ca este un basm am avut un scenic 2 benzinar 1.6 16 v luat nou nout la 30 de mii de km masinuta a devenit pom de craciun totii martorii arpinsi in bord etc etc vrei sa sti cat ma costat revizia plus ce reparatii am mai avut p acolo ba un cablu mancat de soricei la socrii la tara etc ? 30 de milioane am ramas ohmy.gif de a dreptul stupefiat mai ales ca masina intradevar numai era in garantie din pakate :(plus de asta cand inca era tinerica la doar 5000 de km a intrat un matiz in partea stanga fata de am ramas fara masina timp de 3 luni de zile de ce? nu avem bascula nu avem aia nu avem ailalta nu asta e problema laso la o parte insa cand am luat masina din service pt ca eu ca un idiot ce sunt nu mam uitat la receptia ei daca totul e ok ce observ ? mansonul de la schimbatorul de viteze era rupt probabil mi lau luat dupa masina mea si i la pus lu altu sau pur si simplu din neglijenta au rupt un piciorus de la el de flutura saracu nervi draci dute inapoi la ei ca nu domne ca dumneata lai rupt colac peste pupaza las masina in curte dimineata baterie canci si cand mam uitat si bateria era schimbata miau lasat un gust amar baietii aceea poate am fost eu ghinionist iar revizia mi-as face singur daca as stii sad.gif la mecanica nu ma priecp deloc plus ca a inceput sa cam dea cu fum si ma cam sperie un coleg mia zis ca nu era negru cika era albastrui si dasta mas duce undeva la un service multi marca ce o fi ca sa o si bage pe testere ceva acum nu stiu ce sa fac ...orcum iti multumesc pentru raaspuns

This post has been edited by scenic1988: 4 Jun 2009, 08:19

--------------------
Renault Laguna II 1.9 DCI - B 99 UBS 2006
+
tibirk
post 4 Jun 2009, 09:58
Post #4

Membru autentic

Eu niciodata nu le las masina si plec. In nici un service. Nici la un var de-al meu n-am lasat-o. smile.gif Ma programez, vin la ora potrivita si stau langa ei chiar daca sunt nevoit sa-mi iau concediu. Daca nu se poate face ceva pe moment, plec cu tot cu masina si revin cand se poate face. Cam asa procedez si n-am avut probleme...este drept ca mai ung mecanicii cu un ban de-o ciorba.....

This post has been edited by tibirk: 4 Jun 2009, 09:58

--------------------
- - -
Renault Laguna II, 1.6, 16v, 2001, K4M710
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th August 2025 - 03:38
Dacia