Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Cablu alimentare de la baterie, Pe unde il introduc in habitaclu?

lucian_alex2003
post 1 Jun 2009, 19:27
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Am achizitionat recent un subwoofer activ + kit cabluri de instalare. Am reusit sa trag RCA-urile de la mp3-player in portbagaj, am luat masa de la stopul dreapta spate, am dus firul de remote la player insa nu am reusit sa vin cu + de la baterie. Am citit un post mai vechi in care spune cineva ca se poate intra in habitaclu prin acel manson de cauciuc de langa ambreiaj (nu am vazut decat vag pe unde intra toate firele in habitaclu si imi imaginez ca nu pot intra pe acolo decat daca desfac "chestia" aia cu relee si sigurante de langa baterie, ceea ce nu vreau). Am incercat sa ies din habitaclu prin acel manson, facandu-i o gaura, insa este foarte dur si imi este frica sa nu "ciupesc" vre-un fir, firul de + pt amplificator este destul de gros. Cum as putea sa introduc firul in habitaclu, ce trebuie sa demontez? Poate cineva sa ma ajute cu ceva poze sau sa-mi monteze practic acel cablu???? HELP!!!

--------------------
Renault Megane II - IF-03-DDF Hatchback 2003 1.5 dci
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Hack
post 1 Jun 2009, 21:18
Post #2

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

Acelasi raspuns ca si aici.

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
elro
post 1 Jun 2009, 21:42
Post #3

Membru

From: Ct

QUOTE(lucian_alex2003 @ 1 Jun 2009, 19:27)
Am achizitionat recent un subwoofer activ + kit cabluri de instalare. Am reusit sa trag RCA-urile de la mp3-player in portbagaj, am luat masa de la stopul dreapta spate wink.gif , am dus firul de remote la player insa nu am reusit sa vin cu + de la baterie. Am citit un post mai vechi in care spune cineva ca se poate intra in habitaclu prin acel manson de cauciuc de langa ambreiaj (nu am vazut decat vag pe unde intra toate firele in habitaclu si imi imaginez ca nu pot intra pe acolo decat daca desfac "chestia" aia cu relee si sigurante de langa baterie, ceea ce nu vreau). Am incercat sa ies din habitaclu prin acel manson, facandu-i o gaura, insa este foarte dur si imi este frica sa nu "ciupesc" vre-un fir, firul de + pt amplificator este destul de gros. Cum as putea sa introduc firul in habitaclu, ce trebuie sa demontez? Poate cineva sa ma ajute cu ceva poze sau sa-mi monteze practic acel cablu???? HELP!!!
*

ti-as recomanda sa iei minusul direct de pe caroserie

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2, 1,5 dCI
+
Fratzica
post 1 Jun 2009, 21:46
Post #4

Zen

Group: Moderatori

risti sa dai foc masinii daca iei masa de la stop si nu de la caroserie.

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
+
lucian_alex2003
post 2 Jun 2009, 18:21
Post #5

Membru incepator

Masa este tot de la caroserie, este un surub pe caroserie pe care am vazut ca este pus si un papuc de la altceva, am presupus ca este de la stop. Exista riscul sa fac vreo prostie? Nu este masa de pe fir ci de pe acel surub

2 Jun 2009, 18:23:
Hackmikey esti din Bucuresti? Ma ajuti te rog? Platesc, nu este nici o problema!!!

This post has been edited by lucian_alex2003: 2 Jun 2009, 18:23

--------------------
Renault Megane II - IF-03-DDF Hatchback 2003 1.5 dci
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 02:58
Dacia