Zgomot filtru habitaclu ..., Dupa ce am facut revizia de 20ooo km ..
![]() ![]() ![]() |
Zgomot filtru habitaclu ..., Dupa ce am facut revizia de 20ooo km ..
Aragorn |
![]() ![]()
|
||
![]() Megane Uber Alles Group: Members Posts: 179 Joined: 18 December 07 From: Brasov / Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Bicorp
- BV - 28 - R O L
2007/II.2
|
|||
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Am avut si eu zgomotul de care spui.Nu trebuie neaparat sa demontezi pe acolo,ci trebuie doar sa impingi cu mana acest filtru dinspre dreapta spre stanga(spre partea soferului).
Mai exact,(in fotografia aratata de tine),de unde ai indicat cu acea sageta alba sa impingi.Incearca acolo,oricum ai sa "simti la mana". Bafta! |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
soryn.syryn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 8 August 06 ![]() |
Se pare ca la Renault Brasov au o problema cu montarea filtrului de polen.
Sunt patit si eu, cu un Clio Symbol, filtru de polen pus in bataie de joc - mototolit pe jumatate ( din pacate am observat doar cand l-am schimbat eu ). Referitor la Megan, am un prieten care a avut aceiasi problema ca si tine, filtru montat la gramada - adica rupt in bucati, ca "toasu" mecanic sa nu se mai oboseasca sa demonteze torpedoul. Daca ai timp si chef, ar trebui sa mergi inapoi si sa chemi un sef de service sa verifice modul de montare a filtrului. Nu ma intelege gresit, nu am nimic cu cei care isi fac treaba pentru care sunt platiti, dar "uscaturile" trebuie sa plece. Platim o suma frumoasa de bani, sa facem o revizie ca la carte si in loc de multumire ca suntem clienti fideli, te trezesti ca ai probleme - incredibil. |
--------------------
Renault
Clio
- AV 00 AVE
2004 Symbol 1.4 8 v
|
|
Aragorn |
![]()
|
![]() Megane Uber Alles Group: Members Posts: 179 Joined: 18 December 07 From: Brasov / Bucuresti ![]() |
Pana la urma o sa merg la service inapoi la Brasov.. Ma gandesc ca daca umblu si e altceva si stric mai rau, o sa spuna ca eu am stricat.... Pacat ca pana acum tot la Brasov am facut reviziile si ce probleme am mai avut si aveam o parere chiar ok despre ei... Mototolit e sigur, pe cel vechi mi l-a pastrat model si e ca un evantai
![]() |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
- BV - 28 - R O L
2007/II.2
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca desfaci tu "usita" si te uiti sa vezi in ce conditii e nu prea au cum sa se prinda ca ai umblat acolo atat timp cat o montezi la loc ca inainte.
Eu as incerca sa vad cum sta treaba, poate mecanicul nu l-a pus exact in locasul lui si asta e motivul pentru zgomotele alea. This post has been edited by St: 4 Feb 2009, 01:26 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Aragorn |
![]()
|
Gata ma duc sa vad ce e pe acolo ...
![]() Am o intrebare totusi inainte sa rup ceva ![]() 10x tuturor pt raspunsuri ! ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
- BV - 28 - R O L
2007/II.2
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu e usita, e capac si e prins in 2 clipsuri si 1 sau 2 urechiuse (parca). Daca tii neaparat sa-l scoti, tragi de proeminenta aia indicata cu sageata alba in poza si apoi in jos... ai grija insa ca daca mai tin bine minte, lui @ghertzoi i-au rupt la service o urechiusa.
Eu am inlocuit azi filtrul de habitaclu si cand l-am montat pe cel nou, am observat ca nu prea se fixa, avea joc in sus-jos si stanga-dreapta. L-am scos si am vazut de ce: peretii care formeaza proeminentele alea care raman afara si de care trebuie sa apesi ca sa-l scoti, erau curbati spre interior. I-am incalzit cu bricheta, i-am indreptat, chiar i-am curbat un pic spre exterior, dar tot avea joc. Nici n-am incercat sa vad cum face, sunt convins ca, chiar daca n-ar fi facut zgomot de la ventilator, ar fi zdranganit in mers. I-am dat o tura cu banda textila autoadeziva pe marginea aia si s-a fixat. Iti recomand sa vezi cat de fix sta filtrul in locasul sau. Ca sa scoti filtrul, nu trebuie sa scoti capacul ala, dar trebuie sa dai torpedoul jos. Desi, ascultand inregistrarea ta, eu cred ca zgomotul e produs de ventilator... o frunza sau alta mizerie dislocata cu ocazia inlocuirii filtrului si ajunsa in turbina acestuia. This post has been edited by 19vik: 4 Feb 2009, 15:52 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
Aragorn |
![]()
|
Am fost pana la urma la service-ul din Brasov, au rezolvat problema atunci - au spus ca am dat pe recirculare si a aspirat aer cu frunze din masina
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
- BV - 28 - R O L
2007/II.2
|
|
crazybogdan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 15 April 09 From: Bucuresti ![]() |
pe 1 si mie mi-a facut zgomot urat, dar a trecut dupa cateva zile, intrase ceva, o frunza uscata mica, nu sunt sigur. daca lasi mult timp masina parcata sub copac asteapta-te la astfel de zgomote.
|
--------------------
am avut
Megane2 1.9dci
-
2005 pe viitor BMW Z8...sper
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 18:56 |