ajutor sfat achizitie renault megane 2007
![]() ![]() ![]() |
ajutor sfat achizitie renault megane 2007
Randy15 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 29 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
18
1985 ym bog15dan
|
|||
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
![]() Pentru ca nu ai destule postari.Numai cand ai un anumit numar de postari ai voie sa dai PM. |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
"Danezu -probabil ca te simti ofensat pentru ca tu poate ti-ai cumparat megane nou si ai dat 17 mii p ea...eu nu vreau sa fac ca tine k dupa ce am cumparat-o si am iesit cu ea dupa poarta dealer-ului nu mai valoreaza cat am dat pe ea...am preferat s-o iau cu cativa ani vechime si sa plusez la dotari..oricum am buget la maxim 8000 euro.Si sunt destul de serios in privinta pretului,daca stai sa cauti gasesti ieftin si fara defecte...nu tot ce e ieftin e si prost. "
Eu nu ma simt ofensat,pentru ca am dat 15000 e pe ea,iar masina pentru mine reprezinta un mijloc de transport,este o necesitate,nu un lux,de aceea am luat-o noua. Asa stiu ca n-a fost lovita,am tras eu primul pirt in ea ![]() Iti urez bafta sa-ti gasesti o masina buna si sa te bucuri de ea,dar stii tu cu zgarcenia cum este,pierzi mai multi bani! Si da,ce-i ieftin e prost,crede-ma! Nimeni nu-i nebun sa piarda 10 mii de euro in 2 ani,decat unul care si-a luat banii de la asigurare! Bafta! This post has been edited by Danezu: 1 Jun 2009, 08:42 |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Sustin ce spune colegul Danezu... Asa este dar mai exista si mici exceptii. Acum in alta ordine de idei cu totii stim ca este ''criza'' si poate asa este, preturile s-au dus la vale rau de tot dar totusi parca prea mult pentru 2 ani... Hai sa fim realisti(daca o cumpara baiatul cu 7600EUR sau cat era pretul ca nu mai stiu exact, cu cat o vinde peste alti 2 ani?
![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
qwertyuiop |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 22 March 09 From: Buc ![]() |
asta seamana foarte mult cu povestea asta My Webpage
|
--------------------
-
-
-
|
|
shoTgunu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 25 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Interesanta poveste dar e cusuta cu ata alba.
Cum naiba sa ii puna pozele cu scrisoare in portiera.Ma rog...parerea mea. 1 Jun 2009, 11:40: Ti-as da un sfat. Nu iti cumpara masina din Autovit.Probabilitatea sa iti iei teapa este foarte mare, acolo samsarii sunt cata frunza cata iarba ![]() Cauta anunturi prin ziare sau uita-te pe strada la masini care au anunt pe ele. Asa stii ca o iei de la proprietar si nu de la un samsar care a fost in Germania si a cumparat o duzina de masini, le-a dat kilometrajul inapoi si le vinde ca super masini.Ai grija ce cumperi.Bafta This post has been edited by shoTgunu: 1 Jun 2009, 10:40 |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- Numar de numar
2003 Privilege Life's a bitch... and in the end you marry one... you better hope she sucks
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Eu ti-as recomanda sa mergi la dealerii renault care au sistemul buy - back. Din ce am vazut unii ofera garantie + ca sunt obligati sa-ti spuna ce si cum despre masina (istoric revizii, a fost sau nu lovita, etc).
Daca vrei in continuare megane cauta cativa dealeri mari din Bucuresti si suna-i daca au buy-back, mentioneaza ca vrei sa cumperi si nu sa vinzi. Nu te risca cu Autovit, toate sunt super polishate, curate doar ca sa-ti fure ochii... dar asta stiai si tu. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mafia_ooops @ 31 May 2009, 04:25) Chiar daca nu e de actualitate si masina sa vandut, sa nu-ti para rau si iti spun si de ce, tipul vinde masini avariate, si daca a dat ca persoana de contact nume de femeie e de fatada. Pe viitor fii atent! Domna mai vinde si un logan http://www.autovit.ro/vsdetalii8.php?IDM=1...26offset%253D15 Daca mai ai nevoie de sfaturi trimite PM . Succes. I-am bagat nr. de telefon pe google si am gasit o gramada de anunturi cu masini mai mult sau mai putin avariate cu acest telefon de contact! |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Mai bine ca nu ai cumparat-o. Dupa anunturile acelea, omul este samsar de masini. De obicei le dau cu pret mare, la pret mic sigur au defecte pe care le stiu numai ei.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nu cumva colegu nostru este cel care vindea...si dorea sa afle si opinia noastra??????? ca prea suna a reclama pe fata.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu fi paranoic...chiar nu denota nimic din posturile lui asa ceva!
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
Randy15 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 29 May 09 ![]() |
mafia_ooops nu pot s dau pm.merci pt sfaturi.
M-am orientat pe alta masina mai ieftina la piese dar momentan sunt in dubiu... <span class='edit'>2 Jun 2009, 02:17:</span> papa_mulo-la search la nr d tel chiar nu m-am gandit.merci <span class='edit'>2 Jun 2009, 02:17:</span> b76bgaarh-cat ti-a luat sa te gandesti? <span class='edit'>2 Jun 2009, 02:18:</span> Avani - M-as orienta pe un opel care e mai ieftin la piese mai precis opel astra h dar sunt multe lucruri de spus...astept sa iau banii vad ce fac dupa si va anunt. 2 Jun 2009, 02:21: shoTgunu- alea din ziare si de pe strada sunt incredibile la pret. This post has been edited by Randy15: 2 Jun 2009, 02:21 |
--------------------
renault
18
1985 ym bog15dan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 07:22 |