Notificare schimbare id
![]() ![]() ![]() |
Notificare schimbare id
BOG |
![]()
|
||
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
|
||
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|||
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
apostol_emil se transforma in FireChief
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Bolo_BCD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 362 Joined: 13 March 06 From: Ploiesti City ![]() |
![]() |
--------------------
.
.
. .
|
|
VYS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 14 May 08 From: Craiova ![]() |
De ce or fi inchise topicele de care as putea profita sa va spun ceva, nu stiu!
Oricum va postez aici cererea mea, sper sa o vada cineva (Admin) Doresc sa schimb ID-ul meu si asta opoate face numai un ADMIN. Este posibil asa ceva si cui sa ma adresez? Daca se poate, modificarea mea suna sa: ID actual "VYSU" - ID dorit "VYS" Multumesc pentru amabilitate, VYS ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2004, 1,5 dCi
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
daca imi schimb id-ul sa daca imi fac unul nou... am sanse sa scap de faptul ca nu primesc mail cu notificarile despre post-uri noi?
|
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
m-am adresat si nu mi-a raspuns nimeni.. este si un topic pe tema asta si a inghetat si ala...
|
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
si eu vreau in loc de B-33-SAC.COSTIN
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
tzuku se transforma in ZTV
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
doresc si eu schimbarea userului din kandrrei in DomnulK.
multumesc anticipat! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Doresc si eu schimbarea id-ulului din vallyyy in VaLLy...............multumesc !
This post has been edited by vallyyy: 2 Dec 2008, 20:21 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Inainte de a cere schimbarea, verificati daca sunt libere.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
domnulk este liber, de fpat este tot al meu....sper s anu iau ban pentru clona. dar am vrut sa fiu sigur c anu-l ia altcineva. multumesc.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai atunci .... nu e liber ca e luat
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
DomnulK |
![]()
|
bine klaus, deci nu se poate face nimic
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
misterK ce are?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DomnulK |
![]()
|
Prefer DomnulK...e mai pe romaneste.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
DomnulK |
![]()
|
deci , ma ajuta si pe mine cineva cu schimbare de user? va rog frumos!!!!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
kAndrei, ti-am schimbat username-ul contului kAndrei in DomnulK.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Incepand de azi dan73205 devine Dan73. Un fel de denominare
![]() Multumesc pentru ajutor lui AlexV. |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Vin si eu cu o intrebare, schimbatorii de id-uri , nu ar fi bine sa poarte agatat sub avatar, id-ul vechi, macar 3 luni, pina il invata lumea?
Daca considerati propunerea mea ca un un fel de adancire a birocratiei , considerati ca nu am spus nimic. ![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu daca au cum sa pastreze id-ul vechi....banuiesc ca il inlocuieste cu cel nou si nu se mai pastreaza in alta parte
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Serje |
![]()
|
Asta ti se pare ca a zis logan1.5dci?
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(logan1.5dci @ 19 Jan 2009, 23:38) Vin si eu cu o intrebare, schimbatorii de id-uri , nu ar fi bine sa poarte agatat sub avatar, id-ul vechi, macar 3 luni, pina il invata lumea? Daca considerati propunerea mea ca un un fel de adancire a birocratiei , considerati ca nu am spus nimic. ![]() Unii mai scapa de mistouri, schimbandu-si nick-ul. ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
nu stiam eu unde a disparut bezmeticu' ... je_design
![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
danu_el |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 23 September 05 From: Suceava ![]() |
As dori sa imi schimb si eu id danu_el cu shaky
|
--------------------
dacia 1310 L
berlina
1999
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Cam out-dated, dar cum n-am stiut cum sa-mi schimb ID-ul, am facut unul nou (si nu l-am mai folosit ever since pe ala vechi). Rog adminii sa stearga ID-ul gabi_moruz, nu-l foloseste nimeni acum. Poate cineva l-ar vrea.
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
segcm |
![]()
|
![]() ... Entertainer Group: Members Posts: 642 Joined: 7 December 04 From: UE ![]() |
Doresc ca user-ul pitzy_is sa devina segcm .
Multumesc anticipat admin-ilor! |
--------------------
Renault
Grand ESPACE - 2.0 dci Automat
2012 Initiale Paris
- ** *1 *** Fara semnatura
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 10:23 |