Achizitie Renault Laguna 2
![]() ![]() ![]() |
Achizitie Renault Laguna 2
erazy_e |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 1 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
Laguna 2
2001 berlina
|
|||
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Ma bate gandul sa renunt la megane pt o laguna din 2006-2007...Sunt foarte incantat de megane, consum mic, putere suficienta, dotari excelente..dar ma enerveaza ca platesc Casco peste 800 de euro pe an, in stilul asta in 3 ani o mai cumpar o data!
Am gasit o laguna de 1,9dci din 2006, e o minunatie de masina, este din ultimile serii dar nu stiu daca merita, consumul stiu ca e mai mare ca la 1,5 (media la mine este undeva la 4,2%) si intretinerea...habar n-am cat ma duce asa ceva. Merita sa dau megane-ul pe o laguna? http://cautare.mobile.ro/vehicule/details.html?id=114124902 This post has been edited by meganus_bicorpus: 3 Aug 2009, 16:34 |
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Pai si la Laguna o sa platesti casco.
Lasand asta eu zic ca faci o alegere foarte buna. Am studiat problema si dealtfel poti sa te convingi si tu de pe forum...putine Laguna cu facelift au probleme. Stau altfel la fiabilitate. Depinde ce vrei tu insa de la o masina...sa te care zilnic la servici prin oras sau sa te duca sute de km in iesiri in afara orasului sau in concedii fara sa obosesti prea mult. In primul caz sfatul ar fi sa ramai la Megane, in al 2-lea: treci pe Laguna. Eu am condus si Megane ca al tau si iti spun...mi-ar fi greu sa ma decid sa plec la un drum lung, in afara tarii, cu el...si mai ales nu as sfatui pe nimeni sa stea in spate ![]() Vreau sa spun ca diferenta de confort e mare si se simte...e si normal, sunt clase diferite. Dupa numarul de km masina aia pare adusa de afara. Culoarea e foarte frumoasa. This post has been edited by Dan73: 3 Aug 2009, 21:28 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Am avut si eu ocazia sa fiu pasager in masina mea si, recunosc, e ca dracu acolo in spate, super rigida.la volan, in schimb...alta viata, e o placere!La Laguna nu-mi place ca nu-i vad botul, e prea joasa pozitia de condus..dar m-as putea obisnui si cu asta!
80%din timp fac fataiala prin oras cu masina, in Week-end ies mereu prin tara si in concedii, de obicei, ies pe afara.Cu motorul asta de 1,5 mi-a fost un pic teama sa ies, dar s-a descurcat mai mult decat onorabil!Bicorpul se strecoara lejer prin oras, parcarile se fac singure, consumul ma uimeste si pe mine...cu laguna sunt sigur ca altfel stau treburile.pe de alta parte eu am acum in portbagaj carutul lui bebe..si cam atat! |
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
chitzy87_laguna |
![]()
|
![]() Reno Member Group: Members Posts: 316 Joined: 30 May 09 From: Brasov ![]() |
o pozitie joasa la volan mi se pare mult mai relaxanta, si nici la parcari nu e asa dificila. oricum e o masina buna;
![]() This post has been edited by chitzy87_laguna: 4 Aug 2009, 19:16 |
--------------------
Renault
Laguna II
- BV 11 VeSeL
2003 Privilege / 1.9dci / 120cp
|
|
erazy_e |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 1 September 08 ![]() |
Daca te-ai decis la o Laguna 2 mai noua ...faci o alegere foarte buna , am condus si megane ...este o masina buna ..dar nu o poti compara cu laguna , nici la dotari , nici la tinuta de drum , nici la comfort ,nici la prestanta ...plus daca gasesti o laguna intretinuta ..nu o sa bagi foarte multi bani in ea la intretinere ..diferenta fata de megane daca vb de costuri este mica deci suportabila.
Iti recomand din toata inima sa faci schimbul fara retineri , eu am reusit sa o vand pe a mea ,dar o sa achizitionez o Laguna 3 , altfel ...nu o vindeam pt ca e o super masina . |
--------------------
renault
Laguna 2
2001 berlina
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
QUOTE(meganus_bicorpus @ 4 Aug 2009, 16:55) Am avut si eu ocazia sa fiu pasager in masina mea si, recunosc, e ca dracu acolo in spate, super rigida.la volan, in schimb...alta viata, e o placere!La Laguna nu-mi place ca nu-i vad botul, e prea joasa pozitia de condus..dar m-as putea obisnui si cu asta! 80%din timp fac fataiala prin oras cu masina, in Week-end ies mereu prin tara si in concedii, de obicei, ies pe afara.Cu motorul asta de 1,5 mi-a fost un pic teama sa ies, dar s-a descurcat mai mult decat onorabil!Bicorpul se strecoara lejer prin oras, parcarile se fac singure, consumul ma uimeste si pe mine...cu laguna sunt sigur ca altfel stau treburile.pe de alta parte eu am acum in portbagaj carutul lui bebe..si cam atat! frate ridici scaunul si gata ai vedere la bot ![]() Doamne Ajuta |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 03:47 |