Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Achizitie Renault Laguna 2

erazy_e
post 28 Jul 2009, 12:23
Post #31

Membru incepator

Group: Members

Salutare prieteni , mai am si eu o masinuta de vanzare ..ca vreau la trec la Laguna 3 si ma gandeam ca vrea sa treaca cineva la Laguna 2 .
Aveti link-ul unde se pot gasi poze si detalii specifice la ce vand .
De precizat ca ultimul pret la cash este 4900 Eur .
http://www.okazii.ro/catalog/28912848/Vand...t-Laguna-2.html

--------------------
renault Laguna 2 2001 berlina
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
meganus_bicorpus
post 3 Aug 2009, 16:33
Post #32

Membru autentic

From: Bucuresti si inca vreo 3 orase

Ma bate gandul sa renunt la megane pt o laguna din 2006-2007...Sunt foarte incantat de megane, consum mic, putere suficienta, dotari excelente..dar ma enerveaza ca platesc Casco peste 800 de euro pe an, in stilul asta in 3 ani o mai cumpar o data!
Am gasit o laguna de 1,9dci din 2006, e o minunatie de masina, este din ultimile serii dar nu stiu daca merita, consumul stiu ca e mai mare ca la 1,5 (media la mine este undeva la 4,2%) si intretinerea...habar n-am cat ma duce asa ceva.
Merita sa dau megane-ul pe o laguna?

http://cautare.mobile.ro/vehicule/details.html?id=114124902

This post has been edited by meganus_bicorpus: 3 Aug 2009, 16:34

--------------------
renault Megane Bicorp/ Laguna III 2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
+
Dan73
post 3 Aug 2009, 21:25
Post #33

Membru autentic

Pai si la Laguna o sa platesti casco.
Lasand asta eu zic ca faci o alegere foarte buna. Am studiat problema si dealtfel poti sa te convingi si tu de pe forum...putine Laguna cu facelift au probleme. Stau altfel la fiabilitate.
Depinde ce vrei tu insa de la o masina...sa te care zilnic la servici prin oras sau sa te duca sute de km in iesiri in afara orasului sau in concedii fara sa obosesti prea mult. In primul caz sfatul ar fi sa ramai la Megane, in al 2-lea: treci pe Laguna.
Eu am condus si Megane ca al tau si iti spun...mi-ar fi greu sa ma decid sa plec la un drum lung, in afara tarii, cu el...si mai ales nu as sfatui pe nimeni sa stea in spate biggrin.gif
Vreau sa spun ca diferenta de confort e mare si se simte...e si normal, sunt clase diferite.
Dupa numarul de km masina aia pare adusa de afara. Culoarea e foarte frumoasa.

This post has been edited by Dan73: 3 Aug 2009, 21:28

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
meganus_bicorpus
post 4 Aug 2009, 16:55
Post #34

Membru autentic

From: Bucuresti si inca vreo 3 orase

Am avut si eu ocazia sa fiu pasager in masina mea si, recunosc, e ca dracu acolo in spate, super rigida.la volan, in schimb...alta viata, e o placere!La Laguna nu-mi place ca nu-i vad botul, e prea joasa pozitia de condus..dar m-as putea obisnui si cu asta!
80%din timp fac fataiala prin oras cu masina, in Week-end ies mereu prin tara si in concedii, de obicei, ies pe afara.Cu motorul asta de 1,5 mi-a fost un pic teama sa ies, dar s-a descurcat mai mult decat onorabil!Bicorpul se strecoara lejer prin oras, parcarile se fac singure, consumul ma uimeste si pe mine...cu laguna sunt sigur ca altfel stau treburile.pe de alta parte eu am acum in portbagaj carutul lui bebe..si cam atat!

--------------------
renault Megane Bicorp/ Laguna III 2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
+
chitzy87_laguna
post 4 Aug 2009, 19:15
Post #35

Reno Member

From: Brasov

o pozitie joasa la volan mi se pare mult mai relaxanta, si nici la parcari nu e asa dificila. oricum e o masina buna; wink.gif si in spate nu stiu cum e pozitia ca pana acuma nu am avut ocazia dar pare lejera, si cel putin pana acuma nu sa plans nimeni ca nu are loc la picioare si am scaunul de la sofer destul de in spate

This post has been edited by chitzy87_laguna: 4 Aug 2009, 19:16

--------------------
Renault Laguna II - BV 11 VeSeL 2003 Privilege / 1.9dci / 120cp
+
erazy_e
post 4 Aug 2009, 21:38
Post #36

Membru incepator

Daca te-ai decis la o Laguna 2 mai noua ...faci o alegere foarte buna , am condus si megane ...este o masina buna ..dar nu o poti compara cu laguna , nici la dotari , nici la tinuta de drum , nici la comfort ,nici la prestanta ...plus daca gasesti o laguna intretinuta ..nu o sa bagi foarte multi bani in ea la intretinere ..diferenta fata de megane daca vb de costuri este mica deci suportabila.

Iti recomand din toata inima sa faci schimbul fara retineri , eu am reusit sa o vand pe a mea ,dar o sa achizitionez o Laguna 3 , altfel ...nu o vindeam pt ca e o super masina .

--------------------
renault Laguna 2 2001 berlina
+
przamfiri
post 4 Aug 2009, 22:47
Post #37

Membru in crestere :}

From: Moreni

QUOTE(meganus_bicorpus @ 4 Aug 2009, 16:55)
Am avut si eu ocazia sa fiu pasager in masina mea si, recunosc, e ca dracu acolo in spate, super rigida.la volan, in schimb...alta viata, e o placere!La Laguna nu-mi place ca nu-i vad botul, e prea joasa pozitia de condus..dar m-as putea obisnui si cu asta!
80%din timp fac fataiala prin oras cu masina, in Week-end ies mereu prin tara si in concedii, de obicei, ies pe afara.Cu motorul asta de 1,5 mi-a fost un pic teama sa ies, dar s-a descurcat mai mult decat onorabil!Bicorpul se strecoara lejer prin oras, parcarile se fac singure, consumul ma uimeste si pe mine...cu laguna sunt sigur ca altfel stau treburile.pe de alta parte eu am acum in portbagaj carutul lui bebe..si cam atat!
*

frate ridici scaunul si gata ai vedere la bot smile.gif
Doamne Ajuta

--------------------
renault laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK
rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:}
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 03:47
Dacia