curea accesorii
![]() ![]() ![]() |
curea accesorii
espacern |
![]()
|
||
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
|
||
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|||
scr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 30 January 10 ![]() |
Multumesc
|
--------------------
Renault
Megane
- Bv01Scr
2002/LA1105Classic
|
|
scr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 30 January 10 ![]() |
Am reusit sa scot electrovalva cutiei de carbon (vapori) ale carei fire au fost smulse prin ruperea curelei de accesorii. Postez 2 detalii ale acestei electrovalve in care se vede piedica ce trebuie apasata pentru a putea elibera piesa si a o putea extrage din locasul sau.
detaliu_1.jpg ( Size: 17.02k ) Number of downloads: 465 detaliu_2.jpg ( Size: 21.77k ) Number of downloads: 478 Later edit: Piesa din poza nu este electrovalva, ci doar contactul sau This post has been edited by scr: 14 Jan 2012, 19:06 |
--------------------
Renault
Megane
- Bv01Scr
2002/LA1105Classic
|
|
catalin1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 680 Joined: 4 July 13 From: Dobrich ![]() |
buna seara , as vrea sa stiu cum as putea pune cureaua de la accesorii ma lasat alternatorul si masina e departe de casa , am demontat alternatorul fara ca sa detensionez cureaua cureaua detensionandu se cand am dat alternatorul jos as vrea sa stiu acum cand il montez cum slabesc cureaua ca sa intre pe fulia de la alternator sau mai exact care este rola ce ar trebui sa o slabesc ca sa intind cureaua , va multumesc
|
--------------------
Renault
Megane 1,4
- B 25 wiz
2000 phase 2 Decat la o nunta falsa mai degraba la un divort distractiv
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Cu o cheie "cotita" de 13 sau 16 functie de model intinzator se actioneaza asupra surubului de la rola intinzatoare (arc puternic!!) si se monteaza cureaua pe fulie (pompa DA de ex.).....dupa ce in prealabil este montata pe restul rolelor!
This post has been edited by espacern: 1 Apr 2015, 18:32 |
--------------------
.
.
- .
|
|
catalin1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 680 Joined: 4 July 13 From: Dobrich ![]() |
cred ca nu am asa rola cu arc puternic asta am observat ca la unele megane 1
|
--------------------
Renault
Megane 1,4
- B 25 wiz
|
|
espacern |
![]()
|
Vezi tu cand schimbi cat de puternic sau moale este!
|
--------------------
.
.
- .
|
|
catalin1 |
![]()
|
nu colegule , ma refer ca nu am rola cu arc ci doar role simple
This post has been edited by catalin1: 1 Apr 2015, 18:45 |
--------------------
Renault
Megane 1,4
- B 25 wiz
|
|
espacern |
![]()
|
Daca ai motorul 1.4 cu 16V (semnatura ta) atunci din fabrica se monteaza......colegule
![]() |
--------------------
.
.
- .
|
|
catalin1 |
![]()
|
multumesc o seara buna sa ai
|
--------------------
Renault
Megane 1,4
- B 25 wiz
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 21:02 |