Manere usa megane/ zgomot usi, se pot strange?
![]() ![]() ![]() |
Manere usa megane/ zgomot usi, se pot strange?
19vik |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|||
valikris2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
de ceva timp ma dispera un zgomot descris mai sus ca nisip in portiera, practice mai mult ca un zornait de plastic. prima data am suspectat butonul care inchide lumina in torpedou si care cand e deschis joaca de mama focului in locasul lui, probabil are si un arc pe acolo, dar nu e am deschis torpedoul si am tinut eu mana pe el ca si cum ar fi inchis si tot zornaie. pe urma m am uitat pe la portiera din dreapta ce ar putea sa zornaie, am suspectat masca de la boxa, dar e fixa nu are joc. zgomotul apare prin oras pe drum mai denivelat, doar pe partea dreapta fata, sa fie de la plasticul ala pe exterior si sa rezoneze in interior? precizez ca nu pot sa merg tot timpul cu muzica mai tare sunt unii care sunt sensibilii
![]() |
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
- -
26-10-2007
|
|
Renaultouille |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 384 Joined: 8 October 07 From: Bucuresti / Rm. Valcea ![]() |
daca e zgomot de nisip e plasticul de sub manerul exterior (ala care tine loc de maini libere sau ceva de genul)
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 / 1.6 16v
2004 Pt cei ce merg cu ceata aprinsa doar ca sa fie un bec aprins in bord...imbratisati un pom!
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
eu am lipit capacelele cu super glue si mi-a disparut complet zgomotul. la mine nu se aude zgomotul din broaste absolut deloc, era numai de la capacelele alea.
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
valikris2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
m am uitat si eu la capacelu de la manerul portierei, am incercat sa vad daca are joc, cu greu am incercat sa il distantez de tabla, nu cred ca zornaitul ala se aude asa de tare in interior. dimineata, mai ales ca acum e racoare 10-13 grade cand am plecat din parcare a inceput muzicuta sa sune, suspectez ceva pe la aeratoare, posibil grilajul ala de directionare a aerului, sau cel care da aer pe parbriz, trebuie sa rog pe cineva sa sofeze si eu in dreapta sa pot identifica mai bine
|
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
- -
26-10-2007
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
Stie cineva de unde achizitionez chederele marcate cu culoare rosie din poza alaturata?
Multumesc! Attached thumbnail(s) 123.jpg ( Size: 37.66k ) Number of downloads: 1229 |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Clio 3 are asa ceva din fabrica,eu cred ca usile pe fata au cam aceeasi dimensiune deci cineva poate cauta codul lor in dialogys sau se poate pune ceva cauciuc cu autocolant pe spate,eu cred ca voi pune din asta daca gasesc pe negru.
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
Are si meganele la privilege.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
Marius WAS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 657 Joined: 19 October 08 From: Mioveni / ARGES ![]() |
Acuz si eu un zgomot la usile fata, si am constatat ca daca merg cu usa deschisa , sau cu usa inchisa si ma sprijin pe panou, zgomotul dispare.
Cred ca de vina ar fi broasca sau mai exact usa care s-a lasat de la drumurile exceptionale pe care le avem in tarisoara noastra de doua parale. Cam ce ar fi de facut in privinta asta???? daca a avut careva problema de genul cum a scapat de ea? Apropo am pus niste cauciuc pe boltul de pe stalp si zgomotul a disparut complet, dar problema e ca se inchide mai greu usa si la vreo 10 cicluri deschis /inchis se detelioreaza cauciucul ![]() |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
- ** - ** - WAS
2007
|
|
Cristilica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Poate te ajuta un spray WD40
|
--------------------
Renault
Talisman Intens 1.6 TCE cu trapa
2017
|
|
Marius WAS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 657 Joined: 19 October 08 From: Mioveni / ARGES ![]() |
Am incercat cu spray pt problema cu deschisul usii din exterior, pe moment a dat semne bune dar urmatoarea zi a reaparut problema
![]() |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
- ** - ** - WAS
2007
|
|
99AIM |
![]()
|
IAca ce am gasit eu azi de vanzare:cheder autocolant negru.
Apoi am aplicat pe marginile usilor spate spre fata,marginile aripilor fata -capota sta perfect,motorul nu se mai aude asa pregnant. Ca idee generala zgomotul de rulaj s-a redus mult,masina mai legata....usile se inchid perfect, o sa mai cumpar ca am de etansat pe sub bord ceva plastice. This post has been edited by RamboX: 30 Oct 2009, 22:02 Attached thumbnail(s) Fotografii_0014.jpg ( Size: 164.9k ) Number of downloads: 1333 Fotografii_0015.jpg ( Size: 93.22k ) Number of downloads: 1342 Fotografii_0016.jpg ( Size: 82.64k ) Number of downloads: 1315 Fotografii_0017.jpg ( Size: 101.67k ) Number of downloads: 1267 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
valikris2002 |
![]()
|
de unde ai luat? sunt si alte culori? la tine pe negru da bine da pe gri de exemplu arata naspa
|
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
- -
26-10-2007
|
|
99AIM |
![]()
|
Praktiker C-ta,de acolo am luat,mai avea alb si maro inchis.
This post has been edited by RamboX: 30 Oct 2009, 22:01 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
|
|
Cristi17 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 27 December 08 ![]() |
foarte bun pentru culorile inchise,la celelalte cred ca se vede un pic.Bravo.
|
--------------------
Renault
Megane
2008-Manager-1.6 ; 2016-Sedan-Intens-1,6 dci
|
|
czet |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 12 October 11 ![]() |
Zgomotul ca de sticla frecata pe nisip este de la praful care intra printre geam si cheder. Eu la spalatorie dau geamurile jos si ii rog sa sufle cu aer in interiorul portierei intre chederele geamului. O vreme nu mai scartiie.
|
--------------------
renault
megane II estate
2008, megane II
|
|
1310CL |
![]()
|
![]() 1310 DRIVER Group: Members Posts: 1.232 Joined: 25 January 10 From: Arad ![]() |
Dezgrop topic-ul asta,sper sa nu fie nici o problema,am un reno megane,si la drum lung..mai ales la gropi,se aud din ambele usi(fata) un troncanit..scartait,sa fie tot de la prafu'ala?..mentionez ca pe drum bun,fara gropi,sunetul dispare,la fel si in bord...cand sta masina la relanti pe loc,daca acelerez putin,dispare "baraitu"respectiv..dar daca o las iarasi la relanti..sunetul reapare..asta de la ce mai vine?
![]() This post has been edited by 1310CL: 3 Apr 2012, 21:36 |
--------------------
Dacia 1310
TLX
- AR06GKI
1990 CREM 427
|
|
slim6630 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 28 September 09 From: Bucuresti ![]() |
Stie cineva din ce material sunt facute manerele de la usa (clantele),vreau sa le cromez iar tipa de la telefon ma intrebat daca sunt din ABS , PVC ,PC (plastic), avetii idee?!? merci
|
--------------------
Renault
Megane II
- B 24 FHM
2003/1.9 dci
|
|
CrissGabriel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 11 June 12 From: Petrosani, HD ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 1.5dci 78kW 6+1
2008 Hatchback
|
|
slim6630 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 28 September 09 From: Bucuresti ![]() |
Plasticul ABS reprezinta o clasa de materiale plastice, avand la baza copolimeri Acrilonitril-Butadien-Stiren.
Imi trebuie sa stiu exact din ce material este facut ca sa stiu daca merge cromat sau nu .. ![]() This post has been edited by slim6630: 12 Sep 2012, 23:28 |
--------------------
Renault
Megane II
- B 24 FHM
2003/1.9 dci
|
|
RoBerT_04 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 15 April 12 ![]() |
azi am rezolvat si eu problema usilor si zdrancanitului la hands free cu silicon
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005 1.6 16v 115 cp. estate
|
|
EmiSeven |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 9 November 12 ![]() |
Nu am gasit un topic mai potrivit pentru problema si fiind primu post nu prea m-a ajuat functia search.Problema pe care o am este legata de stalpul din stanga , cand cobor o bordura sau trec o denivelare se aude ca un scrasnet de plastic, ca si cum ceva se muleaza pe durata manevrei apoi revine la loc,mentionez ca am apasat plasticul acela de pe stalpul central si zgomotul era 80% asemanator.Mi se pare greu de crezut ideea ca acel plastic se muleaza si asta pentru ca este prins de ....??? STALPUL CENTRAL???
![]() |
--------------------
Renault
Renault Megane 2 Hatch
2007
|
|
megandrag |
![]()
|
![]() MegaNdraG Group: Members Posts: 47 Joined: 25 June 10 From: Bucuresti ![]() |
scuze ca m am bagat in discutie pe nepusa masa, dar care e treaba cu ''scarnetul de masele'' ca tare as vrea sa aflu raspunsul...si daca e vreun meserias pe aici...care poate face operatiunile astea contra cost evident...
|
--------------------
Renault / Fiat
megane 2 1.5 dCi / punto 1.2
- B 36 VIS / B 93 VPD
2006 /2008 Rabdarea e ceea ce admiri la soferul din spatele tau si detesti la cel din fata ta!
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Unde se aseaza geamul pe suportul macaralei intra praf in timp si cand ridici geamurile face zgomotul respectiv... trebuie curatat temeinic acolo si dat cu wd40...
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 22:22 |