Informatii Laguna I, Sfaturi
![]() ![]() ![]() |
Informatii Laguna I, Sfaturi
cj77shv |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 342 Joined: 21 April 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 3 Grandtour 2.0dCi, BVA6
2008 - Initiale Paris
- CJ-56/95-JON
|
|||
blizzard |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 24 May 09 From: Norwich, UK ![]() |
QUOTE(Cla-Udi @ 23 Apr 2010, 15:20) Blizzard, daca mai esti prin zona... As dori sa stiu cat de multumit esti de masina acum, dupa o luna de la cumparare; ce ai schimbat/trebuie sa schimbi pe ea... Si eu sunt interesat sa cumpar una pana in 3000 de euro si inca stau in cumpana... intre audi/passat/opel mai vechi sau laguna un pic mai noua si mai dotata...si am retinerea aia pe care o are toata luma in legatura cu masinile frantuzesti, mai ales ca am avut un R19 care m-a dezamagit. Deci, Blizzard, impresii? Merci Salut, Fara sa exagerez in vreun fel pot spune cu mana pe inima ca sunt foarte multumit de masina aceasta. Nu stiu, poate am avut eu noroc poate asa sunt toate, dar in linii mari masina face toti banii si nu exagerez daca spun ca masina ofera foarte multe in banii astia. Optiunile pe care eu le am pe masina sunt urmatoarele : ACC (Automatic Climate Control sau climatronic), parbriz atermic heliomat, geamuri atermice, ABS, 2 Airbag-uri, geamuri fata electrice, inchidere centralizata pe cheie, scaune reglabile pe inaltime si spatar sofer cu reglaj lombar, radiocass cu comenzi volan, jenti aluminie pe 15. Tinand cont ca eu vin de pe Audi A6 din 2004 iti dai seama ca am cu ce face comparatie. Bineinteles ca nu poti compara Audi A6 cu Renault Laguna in primul rand ca Audi A6 este clasa bussiness iar Laguna este clasa Family, dar sa sti ca acelasi lucru il face si Laguna, confort exista pe Laguna berechet iar pozitia de condus si stabilitatea pe care o are in curbe m-au impresionat. De schimbat nu am schimbat decat uleiul, filtrul de aer, filtrul de polen si gumele. Urmeaza distributia, placutele de frana si probabil un rulment ... asta dupa ce-l depistez. Motorul se comporta excelent, trage foarte bine si are vana in el. Concluzie si parere personala: Nu are sens sa dai banii pe o nemtoaica atata timp cat Laguna 1 Phase2 iti poate oferi aproximativ acelasi confort, stabilitate si senzatia de masina mai nou la mai putin de jumatate din pretul unei nemtoaice. Sfat: cumpara o Laguna de preferat adusa din Germania sau Olanda. Evita masinile de Franta sau cele care au un pret exagerat de mic. O Laguna 1 Phase 2 din 1998 cu optiunile enumerate de mine mai sus, plus Computer de bord, 4 geamuri electrice, 4 airbag-uri si Sinteza Vocala (este un pitic mic, ascuns in bord, care iti zice diferite chestii pe franceza sau engleza) se invarte undeva pe la 2500 euroi + taxa 472 euro (la motorul de 1,6 16V euro3). Bafta! |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002, 1,8 16v Privilege
- LN52 KWK رينو لاغونا
|
|
Cla-Udi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 17 April 06 ![]() |
Multumesc mult pentru raspuns. Cred ca ma voi orienta si eu catre laguna, sper sa am noroc. Iti doresc sa ai cat mai multi kilometri cu ea si cat mai putine probleme!
|
--------------------
Opel Corsa
1,2, 75CP
2001
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
QUOTE(Cla-Udi @ 23 Apr 2010, 16:12) Multumesc mult pentru raspuns. Cred ca ma voi orienta si eu catre laguna, sper sa am noroc. Iti doresc sa ai cat mai multi kilometri cu ea si cat mai putine probleme! daca poti dispune de ceva mai multi bani....iti ofer masina mea din semnatura, care are tot ce a enumerat colegul nostru, diferenta e ca este "diesel". Majoritatea de aici imi cunosc masina, si nu am avut probleme cu ea.....daca esti interesat, putem discuta aici sau pe adresa cridaia@yahoo.com ai si cateva poze informative.......... Attached thumbnail(s) Picture_007.jpg ( Size: 178.21k ) Number of downloads: 211 Picture_008.jpg ( Size: 128.19k ) Number of downloads: 226 Picture_004.jpg ( Size: 194.82k ) Number of downloads: 229 |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
2009 - BlueMotion
- TM 98 BUZ
|
|
Cla-Udi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 17 April 06 ![]() |
Oricat m-as stoarce de bani, mai mult de 3000 nu am cum sa scot. Spor la vanzare!
|
--------------------
Opel Corsa
1,2, 75CP
2001
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
2009 - BlueMotion
- TM 98 BUZ
|
|
neu3no |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 13 March 12 From: Oradea ![]() |
hello all,
stie cineva daca exista vreun laguna 1 care are in dotare isofix pe bancheta din spate? sau a facut cineva o modificare la masina pentru acest sistem? ![]() ms |
--------------------
Renault
Laguna
1998 1.6 16v Legea lui Murphy despre masini: Indiferent de cat de repede mergi cu masina, cineva din spatele tau va fi mai grabit ca tine.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 02:10 |