[CUMPAR] Navigator / GPS, Harta Romaniei + Europa strazi principale
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] Navigator / GPS, Harta Romaniei + Europa strazi principale
Flamingo |
![]()
|
||
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|||
cristianxxl |
![]()
|
flower power Group: Members Posts: 1.339 Joined: 31 July 07 From: Otopeni ![]() |
S-ar putea sa te ajut eu.Cunosc pe cineva care are multe si le vinde destul de ieftin, mai ai nr ala de RDS?
|
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc Cristi ! Vorbim pe mesenger.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Flamingo |
![]()
|
Cristi, am tot incercat la acel numar de telefon, dar nimic momentan. O sa mai incerc.
Cumpar Navigator / GPS care sa contina harta Romaniei (detaliata sau nu) + Harta Europei (detaliata sau nu). Poate sa fie si zgariat, dar in stare de functionare. Nu am nevoie de garantie. Merg pe incredere. Deci ideea este simpla... Nu vreau sa fie cine-stie-ce scula... ci (mai pe romaneste)... doar "aparat de aratat drumul". ![]() Ofer intre 100 si 300 de lei maxim in functie de stare si dotari. Multumesc. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Flamingo |
![]()
|
Mai am putin si imi iau harta Europei. Se supara cineva ori sare cu oferte ?
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
rac |
![]()
|
![]() teo Group: Members Posts: 276 Joined: 23 July 06 From: Rosiori de Vede ![]() |
Poti incerca aici. Eu am luat si e ok.My Webpage Are si mai ieftine, ia legatura.
This post has been edited by rac: 12 Jun 2009, 13:43 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
- TR 78 VIV
2006 Bicorp Confort Dynamique, 1.6, 16V, VVT, 2006. 118.000km;1.1.2020.
|
|
Flamingo |
![]()
|
Multumesc mult Rac. O sa incerc si varianta ta.
![]() 13 Jun 2009, 10:50: Gata am gasit ! E vorba de asta ! ![]() ![]() @CristianXXl... am tot incercat la nr. de telefon pe care mi l-ai dat, dar omul tot inchis il avea dupa atatea zile... Poate nu mai este valabil. Cine stie ? In fine, multumuesc tuturor inca o data inclusiv forumului RENO. ![]() Se poate inchide. This post has been edited by Flamingo: 13 Jun 2009, 09:50 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th September 2025 - 16:54 |