CULISE ETRIERI, sursa zgomot la denivelari
![]() ![]() ![]() |
CULISE ETRIERI, sursa zgomot la denivelari
zeu_4u_sweety |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 7 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|||
renault19tse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.318 Joined: 8 April 07 ![]() |
e o problema intradevar cu acele culise....
Eu am sistem Bendix dar cand se gripeaza incepe si tremura la franare. dai vina pe discuri, placute, jante si de fapt e de acolo. am avut problema asta si la R19 si la R21...dar s-a rezolvat gresand culisele de la etrieri si curatat bine placutele. |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
eu am comandat culisele d-abia astept sa le inlocuiesc ca fac zgomot in draci
![]() |
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
catalin_cata |
![]()
|
![]() catalin Group: Members Posts: 175 Joined: 20 February 09 From: botosani ![]() |
sal.si la mine tremura la franare dar era din discuri...erau varza.
leam schimbat si merge brici. cam cat ajung franele pe spate (ferodouri sau cum se mai cheama)??? |
--------------------
renault
19 chamade
1995 s renault 19 chamade 1.8s
|
|
dj_bonssay |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 5 October 07 ![]() |
Depinde ce schimbi... eu tin minte ca am dat anul trecut pe un set de ferodouri undeva la 80-90 de Ron. Mecanismul ala de cricket l-am adus pe comanda din germania si a fost undeva la 150 ron.... extraordinar de f scump pt 2 suruburi...
|
--------------------
Renault
19
1993, Hatchback
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
ca tot suntem la sistemul de franare.... are cineva idee daca distanta dintre suruburile (culisele) de etrier la prinderea pe fuzeta este aceeasi la modelele reno?
merge de la clio de la megane ceva? poate schimb si discurile cu ocazia asta si fac un sistem mai bun de franare ca sincer nu prea e eficient! mai ales ca lipseste repartitoru.... <span class='edit'>1 Jun 2009, 15:35:</span> QUOTE(renault19tse @ 17 May 2009, 00:59) e o problema intradevar cu acele culise.... Eu am sistem Bendix dar cand se gripeaza incepe si tremura la franare. dai vina pe discuri, placute, jante si de fapt e de acolo. am avut problema asta si la R19 si la R21...dar s-a rezolvat gresand culisele de la etrieri si curatat bine placutele. poi si pe a mea tot bendix sunt...mai ales placutele le gasesti f greu la modelu asta! QUOTE(dj_bonssay @ 25 May 2009, 13:54) Depinde ce schimbi... eu tin minte ca am dat anul trecut pe un set de ferodouri undeva la 80-90 de Ron. Mecanismul ala de cricket l-am adus pe comanda din germania si a fost undeva la 150 ron.... extraordinar de f scump pt 2 suruburi... n-are treaba vibratia in volan la franare cu sabotii ![]() This post has been edited by zeu_4u_sweety: 1 Jun 2009, 13:36 Attached thumbnail(s) image002.jpg ( Size: 43.15k ) Number of downloads: 639 image004.jpg ( Size: 49.97k ) Number of downloads: 697 |
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:45 |