Intalniri "Sportive" ?
![]() ![]() ![]() |
Intalniri "Sportive" ?
A l e x |
![]()
|
||
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|||
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Traducere: Am pus burta. Caut partener/i sa o pot da jos.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
confirm prezenta in ambele situatii propuse de Alex... deh.. traducerea se aplica si la mine
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() de fapt, si eu sunt in aceeasi situatie...I'm in! |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu fotbal nu prea joc ca am probleme la un genunchi si pana nu ma duc la o radiografie ceva sa vad ce e cu el n-are rost, dar am propus ca stiu ca multi sunt amatori.
Dar la paintball as merge. N-am mai fost de cativa ani si mi s-a facut dor. Ar fi frumos sa ne adunam macar 10 si sa bagam un paintball ! Deci ssilviu, nu e aia traducerea, dar e si ala un avantaj. Hai ca iti iei MCV adu si tu echipa de baschet sa joace cu noi ![]() Oricum daca vreti serios sa dam jos ce caram in fata propun o sala, dar asta vorbim noi pe private ![]() This post has been edited by A l e x: 10 Mar 2007, 15:40 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Suna tare bine, dar la paintball trebuie mers pana sa vina caldurile, altfel ne topim in salopetele alea. Nu ar fi rau pentru slabit, dar confortul va fi scazut rau. Apropo de sporturi d-astea cu impuscaturi, am auzit ca a aparut u sport nou cu "arme laser", pe bune. Laser cu care tintesti niste veste speciale. Daca sunteti interesati o sa caut mai multe detalii.
De basket ce parere aveti? |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
A l e x |
![]()
|
Pai hai sa facem cu paintballul peste 2 weekenduri (nu cel viitor ca e intalnirea reno spring time, hehe, celalalt) ca restul sporturilor gen fotbal, baschet, sunt mult mai usor de organizat.
Ce recomandari aveti pentru paintball ? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
A l e x |
![]()
|
Acum m-am intors de la un paintball cu semit, Casper si cativa prieteni de-ai lui. La baza sportiva, 0,3 RON bila, deci in jur de 30 de RON e ok pentru un meci.
Ce ziceti ? Facem ? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
cumva la baza la keoke?!
p.s. multumesc ca m-ati luat si pe mine, semit ![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
La baschet ma bag si eu, ca de mult n-am mai jucat..
|
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
In Focsani s-a deschis o sala unde poti face de toate...mi-am luat si eu de o luna abonament...banda,bicicleta,fitness,sauna...Foarte fain.
|
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
A l e x |
![]()
|
Hai Dane lasa sauna si fitnessul, hai la un paintball in B
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
pai?? nu mai zice nimeni nimic?
oricum vezi la genunchi ca daca te nimereste careva acolo nu o sa fie prea grozav ![]() This post has been edited by DrK: 24 Mar 2007, 13:23 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Ceva ceva grasilor?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
adica vrei sa organizezi un paintball???
daca da poate bagati in weekend sa mergem si noi astia care mai si munceste..... ![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
hotaraste-te ma... si aici si la fotbal?
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
semit |
![]()
|
Suntem peste tot acasa....
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
La un paintball ma bag si eu ca de cand vreu sa joc si nu am cu cine.
Tennis de camp stie cineva?? |
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ar fi interesant, stelisti vs dinamovisti
![]() ![]() Pt dinamovisti: pazea, trag bine ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
semit |
![]()
|
Hai tata.. ca eu vin.. si apar bine
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Prin urmare vineri dupa intalnire: un meci mic in nocturna?sau Dealu' Negru?
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
DrK |
![]()
|
cine are zã ball?
|
--------------------
Sedan
Negru
|
semit |
![]()
|
EU
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
La un baschet pe terenurile de la Politehnica m-as baga si eu...
![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
semit |
![]()
|
Fuzbal bre.. nu mai aburi lumea
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Berila |
![]()
|
![]() vesnic incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 23 July 07 From: Praga - CZ ![]() |
Deja vine iarna pana va hotarati voi .... oricum, fotbal+zapada multa=fun
![]() This post has been edited by Berila: 30 Aug 2007, 18:33 |
--------------------
Renault Clio 3
Exception
1.6 16v
- B-64-***
|
|
semit |
![]()
|
Unde vazusi tu zapada asta iara stimate coleg?
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
DrK |
![]()
|
porpun un mix de mici cu fotbal... reusit in tarile puternic industrializate.. poate merge si la noi. nocturna scoatem noi de la 50 de faruri
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
semit |
![]()
|
si cu cd=ul ala al tau din 98
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 16:46 |