cod radio-casetofon
![]() ![]() ![]() |
cod radio-casetofon
klu_naravas |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 15 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
renault clio 1.5 dci
2004
|
|||
Ayden_CJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 577 Joined: 28 February 07 From: Cluj ![]() |
codul este scris in caietul de service sau îl ceri de la dealerul care a vîndut mașina.
This post has been edited by Ayden_CJ: 15 May 2009, 21:12 |
--------------------
Renault
Symbol
- CJ-x5-DXM
2006 EX1,4 16V
|
|
blacklitmouse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 3 November 08 From: baia mare ![]() |
salut!eu am avut probleme cu cd playerul la fel nu stiam codul dar mi l au rezolvat niste baieti de la un magazin de electronice l au scos afara cu 4 betisoare metalice si l au decodat!m a costat 20 de lei!la mine nu era scris in cartea masinii iar masina a fost cumparata din germania asa ca nu am stiut ce sa fac,mi a cerut codul dupa ce am decuplat bornele de la baterie!bafta!
|
--------------------
renault
clio
- MM88LTI
2002 expression,1.5 dci
|
|
Giafas |
![]()
|
![]() Membru curios Group: Members Posts: 55 Joined: 29 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Nici eu nu stiam codul dar am trimis un mail la SERUS cu seria caroseriei si mi-au trimis un mail inapoi cu codul.Era mai simplu asa zic eu .
Am si eu intrebare daca tot suntem la capitolul asta.daca imi cumpar un casetofon ..orice model...pot sa-l conectez si la comenzile de sub volan..sau imi trebuie un model anume.ceva sugestii? |
--------------------
Renault
Clio Hatchback. (1.2 16v) 75cp
2001 Dintre toate zilele, pierduta e aceea in care nu ai ras. |
|
mad_biker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 6 December 07 From: Bacau ![]() |
Pentru a merge comenzile de sub volan iti trebuie un adaptor. Acum depinde si ce casetofon iti iei si daca suporta asa ceva; majoritatea casetofoanelor model mai nou si sa fie totusi o firma cat de cat bunicica suporta adaptor. Ca si informatie pentru un Alpine costa in jur de 250 ron un astfel de adaptor.
|
--------------------
renault
clio symbol
2002 1.4 8v
|
|
gheorghita88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 25 November 08 From: pitesti ![]() |
doar castofoanele de firma se da comande si in cateva zile iti vine am vrut eu sa imi i-au pentru laguna 2 si ma costa 200lei comenzile dar mai stai si imi i-au un dvd
|
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2002 1,8 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 20:33 |