senzor presiune, senzor presiune
![]() ![]() ![]() |
senzor presiune, senzor presiune
CristiBT |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 22 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
- BT-04-AZS
2002 renault megane 2002
1.9 dci hatch |
|||
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Si unde iti indica tie presiunea din pneuri ?
![]() |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
Shafu |
![]()
|
![]() SHĂFU' Group: Members Posts: 777 Joined: 19 April 07 From: Iași ![]() |
Exista un martor in bord pentru asa ceva la Megane Classic ???
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
CristiBT |
![]()
|
da, nush ce versiune am dar are cateva dotari faine ( scaune insertii piele , comenzi audio pe volan etc. ).
presiunea o arata pe ecranul unde e ceasul , in stanga este schema masinii , arata cand e deshisa o portiera sau cand presiunea nu e ok clipeste roata respectiva, arata si detalii radio (post / piesa cantata etc). ma duc sa schimb azi cu valve normale ca am gasit-o cu o roata pe janta azi. desteptii de la vulcanizare mi-au zis ca-s stricate dar nu mi-au zis ca nu mai merg deloc la una. la roata respecitva nu mai intra aer deloc in ea si in plus scapa tot aerul , nu-l tine inauntru. si ei mi-au pus un dop pentru treba asta ! pfff... acu tre sa pun rezerva si sa o duc iar in vulcanizare cand puteau sa-mi spuna pe loc ca trebe musai schimbata. This post has been edited by CristiBT: 14 Dec 2009, 10:16 |
--------------------
Renault
Megane
- BT-04-AZS
2002 renault megane 2002
1.9 dci hatch |
|
Shafu |
![]()
|
Pune si tu o poza cu bordul despre care vrb ca am o vaga impresie ca spui ceva de Megane 2
![]() |
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
luandu-ma de pe semnatura....e megane 1, dupa descriere...ori super megane-ul 1 ori megane 2
|
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
De ce sa fie supermegane 1?
![]() E un megane 1 cu senzori de presiune, de ce gasiti chestia asta atat de ciudata? |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
draculiq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 16 November 07 From: timisoara ![]() |
pai e ciudat pentru ca megane1 nu cred ca are asa ceva,......
|
--------------------
Renault
megane classic 1.9dci(cu mici modificari)
- TM 30 DAS
2003 azi in timisoara maine in toata tara!!!!!
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Inca mai asteptam pozele alea...
![]() |
--------------------
Renault
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
Shafu |
![]()
|
Si totusi ..... manualul masini ....... nu arata nimic de chestia asta in vreun loc din bord, deci asteptam poze sa ne oftici
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si eu stiu ca nu este Megane 1 cu senzori de presiune.... dar poate stiu prost.... oricum eu inclin sa cred ca este Megane 2 daca are asa ceva... oricum o poza face cat 100 de posturi...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Daca e la Scenic, trebuie sa fi fost si la Megane.
Dialogys confirma - exista ![]() Attached File(s) ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Dodone |
![]()
|
Bai frate, din ce vad eu in fisier, trebuie sa desfaci juma' de bord pt. senzorii astia.
![]() Se pare ca se poate monta si aftermarket. ![]() Da' tot vrem poze. ![]() |
--------------------
Renault
|
CristiBT |
![]()
|
deseara dupa servici musai vin si cu poze !!
nu am deloc la masina asta , si poza de la avatar vad ca a ramas de la masina veche ... facem update azi ![]() 16 Dec 2009, 23:10: poza masina : P1080161.jpg video display senzor : This post has been edited by CristiBT: 16 Dec 2009, 22:10 |
--------------------
Renault
Megane
- BT-04-AZS
2002 renault megane 2002
1.9 dci hatch |
|
Dodone |
![]()
|
Gata, ne-ai bagat in boale...
Da' ia zi tu, Cristinel tată, parbriz cu degivrare ai ? Spalator de faruri ai ? ![]() Lasand invidia la o parte, din ce am vazut in fisier, se pare ca poti schimba doar valva. De ce nu mergi la Renault sa-i intrebi, ca nu costa nimic ? This post has been edited by Dodone: 16 Dec 2009, 22:55 |
--------------------
Renault
|
CristiBT |
![]()
|
QUOTE(Dodone @ 16 Dec 2009, 23:42) Gata, ne-ai bagat in boale... Da' ia zi tu, Cristinel tată, parbriz cu degivrare ai ? Spalator de faruri ai ? ![]() Lasand invidia la o parte, din ce am vazut in fisier, se pare ca poti schimba doar valva. De ce nu mergi la Renault sa-i intrebi, ca nu costa nimic ? intai reno.ro dupa aia service. aia e regula ![]() deci super megane I. hehe. |
--------------------
Renault
Megane
- BT-04-AZS
2002 renault megane 2002
1.9 dci hatch |
|
flaviu_n |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 14 February 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
felicitari pentru optiunea "castigata"
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Cj26VNC
1999 Fara evenimente
[COLOR=red]Renault Megane I RXT 1.6 1,6 V[/COLOR] |
|
Shafu |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
vreau si eu optiunea aia...
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 13:16 |