Sfat alegere-Beltronics-Pls Help
![]() ![]() ![]() |
Sfat alegere-Beltronics-Pls Help
b3nd3r |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 11 November 08 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo
2001 , 2l-Tddi-116cp , "Sobolanu verde"
- BC-xxRED-NUMBERSxx
|
|||
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai cred ca iti ajung banii pentru un 995.
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
b3nd3r |
![]()
|
Tin sa te contrazic-
http://www.price.ro/preturi_beltronics_bel...r_995_14027.htm cel mai ieftin e 750 Ron,dar la niste magazine fantoma Pe MarketGsm- e 800 Ron (pretul mediu la care l-as putea cumpara),deci ramen cam 250 Ron diferenta dintre un 995 si un 955 de exemplu. Ms pentru rasp si astept in continuare pareri. Ps-bugetul e max 600 Ron dar daca merita(cu adevarat) un 995/rx65 as pute oarecum sa fac un efort financiar mai mare si sa optez pentru produsul mai scump.(doar daca merita,si asta astept pareri din partea voastra) O zi buna. |
--------------------
Ford
Mondeo
- BC-xxRED-NUMBERSxx
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Iti recomand un Whistler Pro 78 rev C (am mai povestit despre el), iti mai raman si bani iar detectorul e OK.
Diferentele intre V940 si V965 sunt discutabile, nici unul nu are benzi selectabile. In afara tarii (in afara tarilor unde e legal) m-as abtine, ca strain, sa folosesc detector. |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
965 e un 955 la care primesti in plus o husa. Nu se justifica diferenta de pret.
945 e generatie mai veche. Nerecomandat. 955 are in plus fata de 940 modul autoscan care ar trebui sa reduca alarmele false. Oricum, chiar si fara autoscan tot da putin alarme false. Avand in vedere diferenta mica de pret dintre 940 si 955 eu recomand 955. Radarele Ku sunt foarte mari si se pare ca din ce in ce mai rare, asa ca ai slabe sanse sa gasesti unul. |
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Iti recomand 940, ca posesor.
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Mai strange ceva si ia un rx65 , daca nu ia ce ti-a spus gogu.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
b3nd3r |
![]()
|
Ms mult pentru raspunsuri.In ultima vreme am inceput "vanatoarea" de radare-magazine,oferte, diferente de calitate....etc ....etc.
Pentru final cred ca sa raman la 2 optiuni- Bel 955 Bel Rx65e Probleme- a)imi recomanda cineva magazine de incredere online ,care isi respecta promissiunile si nu ajung sa-mi para rau ca am comandat la ei.Eventual aici daca gasiti ceva oferte la produsele amintite mai sus ,as fii recunoascator. b)va dati seama ca as alege si cu ochii inchisi Rx65e...DAR.....e o diferenta de pret considerabila,cam 3 mil ,daca voi face rost de bani necesari voi opta pentru Rx65. c)daca stie cineva magazine prin Iasi ,as fii recunoscator daca mi-ati spune locatia lor.(in afar de cele 2 Orange shop-alea mici- din Iulius si Moldova Mall) O seara buna. Ps-$$ilviu da-mi un Pm cu un ID de mess,si mai vb acolo.Ti-as fii trmis un Pm dar se pare ca sunt membru nou si nu am dreptu sa trimit PM. This post has been edited by b3nd3r: 13 Nov 2008, 21:02 |
--------------------
Ford
Mondeo
- BC-xxRED-NUMBERSxx
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Daca aveti sansa sa desfaceti un RX65 si un 995 o sa vedeti ca practic e acelasi detector.
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
ValiGW |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 28 August 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(b3nd3r @ 13 Nov 2008, 20:57) Ms mult pentru raspunsuri.In ultima vreme am inceput "vanatoarea" de radare-magazine,oferte, diferente de calitate....etc ....etc. Pentru final cred ca sa raman la 2 optiuni- Bel 955 Bel Rx65e Probleme- a)imi recomanda cineva magazine de incredere online ,care isi respecta promissiunile si nu ajung sa-mi para rau ca am comandat la ei.Eventual aici daca gasiti ceva oferte la produsele amintite mai sus ,as fii recunoascator. b)va dati seama ca as alege si cu ochii inchisi Rx65e...DAR.....e o diferenta de pret considerabila,cam 3 mil ,daca voi face rost de bani necesari voi opta pentru Rx65. c)daca stie cineva magazine prin Iasi ,as fii recunoscator daca mi-ati spune locatia lor.(in afar de cele 2 Orange shop-alea mici- din Iulius si Moldova Mall) O seara buna. Ps-$$ilviu da-mi un Pm cu un ID de mess,si mai vb acolo.Ti-as fii trmis un Pm dar se pare ca sunt membru nou si nu am dreptu sa trimit PM. Pana la urma ce ti ai luat ? |
--------------------
Daewoo
Tico
1988
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 07:08 |