Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Problema Geam electric Megane coupe, Cateva pareri pentru ajutor

Geos333
post 17 May 2009, 20:00
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Imi cer scuze in primul rand daca nu am postat unde trebuie sunt mai nou pe forum, sunt de curand posesorul unui megane coupe 1.6e din 98 si azi am avut neplacuta surpriza si anume geamul electric din partea soferului nu mai functiona corespunzator lßam desfacut atat cat ma pricep, am dat fata de usa jos am dat geamul jos de pe asa zisa macara(plasticul ala prins cu 2 cabluri care trage geamul in sus si in jos)si am costatat ca nu isi face o cursa completa acel cablu am desfacut motorasul si rotita pe care umbla cablul si am constatat ca acolo unde cablul trebuie sa pice pe canelurile rotitei de plastic era deteriorat si s-au incalecat blocandu-se, in prealabil trebuie schimbate cablurile sau tot sistemul aici am nevoie de parerile voastre sunt mai nou in gama reno si mi s-a parut omenesc sa cer un sfat aici pe acest forum deci cam ce este de facut, sau daca aveti cumva sistemul electric de la geam sa il cumpar astept sfaturi.Multumiri anticipate si multa stima, inca ceva sunt din timisoara daca asta va ajuta cu ceva.

This post has been edited by Geos333: 17 May 2009, 20:04

--------------------
Renault 19 1994
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Shafu
post 19 May 2009, 08:30
Post #2

SHĂFU'

From: Iași

Vezi ca este un forum explicit aici:
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=132...=macara+defecta

Scrie si tu de unde esti poate gasesti pe cineva din oras care a mai reparat!

This post has been edited by Shafu: 19 May 2009, 08:31

--------------------
Renault Megane Clasic 2001 1.6 16v
+
Dodone
post 19 May 2009, 13:22
Post #3

membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa)

From: Timisoara

Concluzia mea: nu se poate repara pentru ca nu se gaseste un asemenea cablu in RO. Se gaseste sectiunea (1.8 mm.) dar nu si numarul de spire si nici elasticitatea. Am confectionat din materiale noi un cablu la TEHNOMETAL Timisoara (ei fac cabluri pt. gama Dacia-Renault) si nu a fost suficient de elastic.
Cauta la schrott ansamblul complet (mai putin motorasul, daca vrea vanztorul..)sau comanda de nou. Fii foarte atent la partile din plastic (cele albe), sa nu fie fisurate.

This post has been edited by Dodone: 19 May 2009, 13:26

--------------------
Renault Renault Laguna 1 GrandTour 1998/Concorde
Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th August 2025 - 10:58
Dacia