Problema Geam electric Megane coupe, Cateva pareri pentru ajutor
![]() ![]() ![]() |
Problema Geam electric Megane coupe, Cateva pareri pentru ajutor
Geos333 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 10 July 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
19
1994
|
|||
Shafu |
![]()
|
![]() SHĂFU' Group: Members Posts: 777 Joined: 19 April 07 From: Iași ![]() |
Vezi ca este un forum explicit aici:
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=132...=macara+defecta Scrie si tu de unde esti poate gasesti pe cineva din oras care a mai reparat! This post has been edited by Shafu: 19 May 2009, 08:31 |
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Concluzia mea: nu se poate repara pentru ca nu se gaseste un asemenea cablu in RO. Se gaseste sectiunea (1.8 mm.) dar nu si numarul de spire si nici elasticitatea. Am confectionat din materiale noi un cablu la TEHNOMETAL Timisoara (ei fac cabluri pt. gama Dacia-Renault) si nu a fost suficient de elastic.
Cauta la schrott ansamblul complet (mai putin motorasul, daca vrea vanztorul..)sau comanda de nou. Fii foarte atent la partile din plastic (cele albe), sa nu fie fisurate. This post has been edited by Dodone: 19 May 2009, 13:26 |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th August 2025 - 10:58 |