Logan 1.6 16v vs Laguna 1.8 8v, logan vs laguna`
![]() ![]() ![]() |
Logan 1.6 16v vs Laguna 1.8 8v, logan vs laguna`
randunel |
![]()
|
||
impotriva sistemului Group: Members Posts: 71 Joined: 4 March 08 From: Sectorul Agricol Ilfov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2006, 1.5 dCi
|
|||
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Ideal e sa cumperi o masina cam de 2 ani vechime, dupa ce s-a depreciat deja grav
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Afrodita |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 73 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
si inainte de a bate palma sa-i faci niste teste, asta ca sa te asiguri ca nu a "aranjat-o" primul proprietar
![]() |
--------------------
Renault
Megane I
- DYD
1996 1.6 when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't? |
|
Razor |
![]()
|
![]() Doc Group: Members Posts: 530 Joined: 25 January 07 From: Timisoara ![]() |
Eu zic sa pui topicul asta si pe forumul dacia sa vezi in ce directie o ia discutia...
|
--------------------
VW / Honda
Passat 2.0 TDi / CBR 600RR
2010 Highline / 2008 Inteligenta artificiala nu se compara cu prostia naturala
And God said: Ride hard, I've got your back! |
|
Afrodita |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 73 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
stiti ceva, masina mea e cea mai buna! de ce? ei bine, pentru ca este a mea si o iubesc ca pe propriul copil
![]() sa-mi spuna mie cineva ca nu crede la fel despre masina lui/ei. ![]() |
--------------------
Renault
Megane I
- DYD
1996 1.6 when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't? |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
eu nu inteleg cum comparati o masina fabricata deci ma repet fabricata secolul trecut cu o masina noua.....ceva nu e tocmai.......
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Afrodita @ 19 May 2009, 23:06) si inainte de a bate palma sa-i faci niste teste Iti dai seama ca, fiind fan sh, stiu la ce ma expun ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
danyhhh |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 22 July 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sa va intreb ceva .. voi chiar credeti ca o Laguna I din 1998(exemplu) cu 250.000 de km la bord o sa se descurce la fel de bine ca un Logan din 2008 nou ? Eu nu pre cred. Poate ca te simti mai bine in Laguna dar daca ar fi sa pus in situatie a-si lua un Logan ! De ce ? E NOU !
|
--------------------
Renault /
Megane /
2004
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(Afrodita @ 19 May 2009, 16:17) stiti ceva, masina mea e cea mai buna! de ce? ei bine, pentru ca este a mea si o iubesc ca pe propriul copil ![]() sa-mi spuna mie cineva ca nu crede la fel despre masina lui/ei. ![]() Da, EU. ![]() ![]() Orice s-ar spune, intre Logan si Laguna 1, eu personal as alege Loganul. Nu contest ca Laguna e alta clasa, ca e mai confortabila, mai stabila, etc, etc, dar VARSTA o penalizeaza, indiferent daca are 50 sau 250 de mii de km. Nu mai vorbim ca nu imi place Loganul, cu butoanele lui de geamuri pe consola centrala, cu plasticele alea de 2 bani, cu aerul lui de "ieftin", dar il aleg in situatia asta. Orice masina dupa un timp, incepe sa ceara piese, ca sa nu mai vorbim de riscul de a-ti cere piese in mijlocul unui concediu, ceea ce nu e prea placut, mai ales intr-un concediu in afara tarii. Daca ar fi de ales intre un Logan nou si o Laguna 1 noua, la pret asemanator, e clara alegerea, dar asa... This post has been edited by Laurentziu83: 19 May 2009, 19:22 |
--------------------
.
.
.
|
|
Sp!ke |
![]()
|
![]() Membru dreptaci Group: Members Posts: 421 Joined: 13 October 07 From: Bucharest ![]() |
Laguna1 vs Logan... grea alegere...
Daca in 2007 as fi gasit o Laguna 1 impecabila la interior, putini km la bord, motorul sa toarca ca un motanel si esapamentul alb pe interior (valabil pentru benzinare)... nu mai stateam pe ganduri prea mult, dar n-am gasit-o si asa m-am ales cu un logan autobuz, vapor sau naiba o mai fi botezat mcv-ul, logan de care sunt multumit ("multumit" e putin spus!), are 43000 si nici-o buba... Problema cu masinile la mana a doua (in special cele low cost) e ca nu stii cand te lasa cu ochi-n soare, si cand te lasa... te-ai ars... la buzunar... Nu sunt de acord cu colegiicare compara mercedes cu maybach, pentru simplu fapt ca e o comparatie fortata din toate punctele de vedere, mai ales al pretului, maybach-ul costa de 7-8 ori mai mult ca mercedesul, pe cand laguna e doar de doua ori mai scumpa ca loganul... |
--------------------
Dacia
Logan MCV 1.5 DCI 77kw & Logan 1.4 MPI 55kw
2007/2009 Laureate Renault Logan... by Dacia...
|
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
![]() ![]() In scurt timp ( ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Dimpotriva, in scurt timp dispare topicul
![]() Ramaneti, va rog, on topic - Logan vs Laguna! |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 20:17 |