Bucurestiul trece la nr de inmatriculare cu 3 cifre, toate combinatiile posibile sunt aproape epuizate
![]() ![]() ![]() |
Bucurestiul trece la nr de inmatriculare cu 3 cifre, toate combinatiile posibile sunt aproape epuizate
Ov |
![]()
|
||
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|||
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 13 May 2009, 15:54) Cea mai buna solutie este cea actuala... adaugarea unei cifre. Se putea adauga si o litera dar au ales cifra. Daca adaugau o litera se declansa isteria in Bucuresti si se faceau cozi de kilometri ca sa isi schimbe fiecare numerele cu altele de genul gabi, bibi, nelu, tica, jean, stan, base etc. |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
pana la urma, ce se stie, au intrat astea cu 3 cifre? a vazut cineva pe strada ?
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
eu n-am vazut...
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Problema cu masinile multe in Bucuresti vine din alta parte: te uiti la parcarile/strazile/trotuarele dintre blocuri si sunt pline ochi cu masini. Marea majoritate (70-80%) nu se misca de acolo. Aia e problema. Daca macar jumatate din alea care stau suite pe trotuare si parcari ar disparea, ar fi suficiente locuri si numere de inmatriculare. La noi nu conteaza ca nu iti permiti sa mergi cu masina. Important e sa ai nene. In spatele blocului unde locuiesc este o parcare cu locuri platite. 80% din masini stau nemiscate zi de zi iar 50% stau nemiscate chiar si in weekend-uri cand normal omul mai pleaca la o plimbare, o iesire. Si sunt masini dintr-o gama variata: incepand de la un A6 care nu se misca cu saptamanile de acolo (mai sta si in soare de dimineata pana seara
![]() This post has been edited by ionutctn: 10 Aug 2009, 15:58 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE . Am un vecin are 2 masini: o SuperNova si un Matiz. Ambele stau nemiscate zi de zi iar in weekend merge cu Matiz-ul. Supernova e de muzeu acolo desi arata foarte bine. [....] La ce tin oamenii astia masinile astea? Nu pot intelege. Ionuț, eu am cele două mașini din semnătură. Contrar așteptărilor, mașina mea de zi cu zi nu este prima, ci a doua. Pe Clio îl mișc foarte rar. Cine l-ar vedea, ar putea gîndi exact ca tine. Totuși, nu pot renunța la el, din mai multe motive: - Niva nu mai are banchetă în spate - am scos-o ca să fac spațiu pentru bagaje, scule, etc. Nu pot transporta copiii cu ea. Scaunele pentru copii sînt amîndouă în Clio. - Niva nu are aer condiționat. Vara, dacă plec la mare cu copiii, nu pot merge cu ea patru ore prin soare. - Pe Nivă am cauciucuri de noroi, cu care pe asfalt nu merg cu mai mult de 60 km/h. Dacă plec cu ea azi la mare sau la munte, ajung mîine. - Soția nu poate conduce Niva. Mie-mi place s-o conduc, însă pentru o femeie este un coșmar. Dacă vreodată trebuie să plece undeva fără mine, numai cu Clio poate pleca. Nu pot renunța la Clio, chiar dacă privind din afară pare că-l țin degeaba. Alteori merg cu Clio săptămîni întregi și țin Niva de bibelou, pentru că așa am chef. Ambele stau la mine în curte, deci nu dau socoteală nimănui pentru nimic. Dar și cînd stăteam la bloc aveam tot două mașini, Clio și un Scorpio. Existau perioade lungi în care pe Scorpio nu-l mișcam, fie pentru că era iarnă și aveam tracțiunea pe spate și nu aveam gume de iarnă, fie pentru că aveam probleme tehnice pe care încă n-aveam bani să le rezolv (mașina fusese luată second hand și avea ceva probleme), dar voiam să le rezolv și nu voiam s-o vînd, pentru că era o mașină superbă. Pot exista multe motive pentru care cineva să țină două mașini, chiar dacă nu merge permanent cu amîndouă. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Ravine |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 14 January 06 ![]() |
ionutctn, tu esti cumva ala de a incendeiat masinile nemiscate de pe langa un bloc ieri in Bucuresti?
![]() Serios acum, eu cred si sper, ca sunt din ce in ce mai multi oameni care considera ca pt o deplasare simpla in Bucuresti, ca si in alte mari si aglomerate orase europene, nu este necesara masina ci e mai usor cu transportul in comun. Eu de exemplu, am mari probleme cu parcare la serviciu, iar drumul ar dura cu masina mai mult decat cu metroul + un autobuz ![]() De aceea am ajuns sa folosesc masina pt alte nevoi: mers la cumparaturi, plimbat bagaje sau lucruri voluminoase, iesiri in vacanta sau plimbari de weekend in afara orasului sau iesirile de seara, cand orasul e mai liber. Si cred ca, nu de buna voie, ci constransi de aglomeratia ce va fi din ce in ce mai mare [mai usor vizibila dupa ce se va termina cu criza], mai multi oameni vor lasa masina acasa in timpul zilei, iar tu vei avea mai multe masini de numarat in parcarea blocului. ![]() |
--------------------
.
.
. -
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
pentru ionutctn: la fel cum ai tu dreptul sa parchezi pe domeniul public, la fel are si ala care nu misca masina(masinile) cu saptamanile, cu conditia sa aiba impozitele la zi, nu e nici o diferenta de drepturi intre voi, nu-ti convine, muta-te, nu te tine nimeni legat de locuinta actuala.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
@VladSoare
Atata timp cat esti pe proprietatea ta privata (la curte), nu am ce sa comentez. Nu la aceasta situatie faceam referie, ci la cei care folosesc domeniul public. La curte poti face ce vrei pentru ca este proprietatea ta. @Ravine Nu vreau sa fiu rautacios dar mi-e greu sa cred ca (mai ales in perioada asta a vacantelor de vara) faci mai mult cu masina prin Bucuresti pe un traseu decat metrou + autobuz. Eu ca sa ajung la servici as merge numai cu metroul 7 statii fara sa il schimb deloc si tot ajung mai repede cu masina. E adevarat la diferenta de 5 minute. @argon Nu e chiar asa domnule. Faptul ca platesti niste impozite la zi nu inseamna ca poti folosi spatiul public asa cum doresti iar tu faci referire la impozitul anual de pe rolul de la Circa Financiara pentru ca atata timp cat acela este platit, esti cu impozitele la zi. RCA-ul si celelalte sunt necesare numai pentru a circula cu ea, nu si pentru a sta pe trotuar. Ai prezentat o situatie teoretic frumoasa a unor oameni care au impozitele la zi dar asta nu inseamna numai impozitul de la Circa Financiara. Am un vecin care nu a mai platit la a doua masina (un Ford) RCA-ul de nu mai stiu cand pentru ca zicea el "nu mai circul cu ea" dar ocupa bine mersi spatiul public ce poate fi folosit la altceva. Solutia: O sa ma mut la curte, departe de parcarile si trotuarele aglomerate. This post has been edited by ionutctn: 11 Aug 2009, 09:25 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE Atata timp cat esti pe proprietatea ta privata (la curte), nu am ce sa comentez. Nu la aceasta situatie faceam referie, ci la cei care folosesc domeniul public. Corect, dar nu asta voiam să subliniez, ci faptul că pot exista 1001 motive pentru care cineva să țină două mașini chiar dacă merge în principal cu una singură. Zisesei mai sus că nu înțelegi de ce ar face cineva chestia asta. ![]() Clio și Scorpio stăteau amîndouă în spatele blocului, chiar dacă scorpionul avea perioade lungi de hibernare. Nu mă simțeam vinovat pentru asta. O fi fost domeniu public, dar și eu contribuiam la buget la fel de mult ca oricare alt cetățean, așa că nu mă simțeam obligat să vînd scorpionul doar de dragul de a elibera locul cuiva care mergea cu mașina mai mult ca mine. ![]() La un moment dat aveam nevoie de un modul de aprindere. Costa cam 400 de euri la Ford, pe care nu-i aveam. Am strîns bani cîteva luni, timp în care mașina a stat. Ce voiai, să vînd mașina ca să eliberez locul? Nici nu mi-ar fi trecut prin cap așa ceva. Am lucrat un timp la un client care întîmplător se afla cam pe aceeași rută pe care o urma soția dimineața. Timp de cîteva luni am mers amîndoi cu aceeași mașină, în timp ce cealaltă a șomat. Ce voiai, să vînd mașina cealaltă, știind că peste cîteva luni urma să am alt client, aflat în altă parte, și urma să avem din nou nevoie de două mașini? Dacă însă vorbim de rablele abandonate de zece ani, ruginite și înfundate în asfalt pînă la mijlocul jantelor, atunci da, sînt de acord că ar trebui să dispară. This post has been edited by VladSoare: 11 Aug 2009, 11:16 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Eu am numarul vechi da' o sa-l schimb curand ca nu mai trage asa bine!
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
undemerg |
![]()
|
![]() Fan Logan Group: Members Posts: 448 Joined: 15 February 05 From: Bucuresti ![]() |
@ionut: acuma, daca e sa fiu rautacios, tu esti ala mai daunator decat cei care tin masinile pe loc: Desi platesti aceleasi impozite (pentru rolul RCA studiaza mai atent pentru ce o platesti), totusi tu, mergand, consumi mai multi bani decat cineva care isi tine masina pe loc (faci praf, masini de la rebu care spala, asfaltul in timp se strica, semafoarele se ard, etc.).
Ca sa revenim, totusi, nu cred ca numerotarea a ajuns acolo din cauza celor, sa zicem 20 000 masini care poate nu se misca decat 1 data pe luna, ci datorita politicii economice extrem de proaste, care a concentrat totul in Bucuresti. Asta se intampla si din cauza infrastructurii, vezi topicul despre autostrazi... This post has been edited by undemerg: 11 Aug 2009, 11:28 |
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Pentru ca topicul sa ramana deschis va rugam postati reveniti la subiect. Multumim,
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Sunt curios ce combinatii pe sistemul B 01 ERU se vor face de acum cu o cifra in plus... B 666 IAD ... B 911 COP... B 013 RUL... Mama smecherii au din nou de unde alege.
Totusi asta cu numerele nu uitati ca se datoreaza si faptului ca firmele de leasing au sediul in B, si astfel numere de leasing cu B sunt trimise in toata tara. Sa nu mai vorbim de firme cu multe masini care au sediul central in B si cumpara masini si le plaseaza la reprezentatele din provincii... Gen Fan Courier, etc... Asta e... Nu putem da vina pe oameni... Daca vor 2-3 masini sa si le ia, care e problema? Sigur ca e urat sa ai 3 masini in fata blocului si sa ocupi 3 locuri de parcare, si sigur ca nu e corect cand altii le misca zilnic ca au serviciu si tu le lasi acolo cu zilele, dar traim intr-o tara libera si fiecare face ce vrea cu banii... P.S. = Nu pot sa nu ma gandesc ce nebunie ar fi daca in loc de a 3-a cifra s-ar introduce... O a 4-a litera... Ca deja incep sa iasa multe cuvinte, sa vedeti bataie pe preferentiale ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Merg pe B 007 BND! BMW negru seria 5 cu folii! Aproximativ 200 k km!
Sau cum are boul ala de Ogica! GR 1O GYK! ![]() This post has been edited by Solon: 11 Aug 2009, 13:57 |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Mama la asta cu 007 nu m-am gandit. Dar ma gandesc in schimb ca multi isi vor pune numarul de cai in numar... Golf GTI... B 200 CAI
Sau fanii 300 au de unde alege... B 300 AUH Si probabil multe altele la care nu ne gandim acum. Comunitatea cocalarilor deja studiaza problema... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
abia astept
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 15:27 |