bataie dreapta spate
![]() ![]() ![]() |
bataie dreapta spate
bogdan_sme |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 4 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
Megane II bicorp
2007
- BGM
|
|||
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Ti-a aparut zgomotul pe vreme ploioasa?Poate era un scartait cauzat de excesul de apa si namol!Oricum,bucura-te ca a disparut zgomotul!
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
bogdan_sme |
![]()
|
nu mi-a aparut pe vreme ploioasa si asta a tinut mai mult de 3000 de km si credema ca nu imi place sa am masina murdara sub nici o forma numai ca atunci cand o forjam un pic (adica nu facea in mers la plecarea de pe loc) ma trezea un cloncanit de toata frumusetea important este ca service-ul nostru este de cacao
|
--------------------
RENAULT
Megane II bicorp
2007
- BGM
|
|
bogdan_sme |
![]()
|
up
12 May 2009, 12:22: up This post has been edited by bogdan_sme: 12 May 2009, 12:22 |
--------------------
RENAULT
Megane II bicorp
2007
- BGM
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
off: S-ar putea sa-ti iei ban pentru UP in mai putin de 24 de ore
![]() on: sfatul meu e ca daca nu mai face, nu insista... nu sunt mecanic auto si mai detin si doua maini stangi. Daca tot ai fost in service, cei de acolo nu ti-au ridicat masina sa se uite sub ea ?..totusi ai primit un raspuns... mai mult sau mai putin plauzibil. Daca totul s-a rezumat doar la o plimbare, in locul tau as verifica din nou ochimetric partea din spate (tot la un service). Citeste mai putin aria de probleme tehnice ca altfel vei deveni paranoic. Bucura-te de masina ! ![]() This post has been edited by Avani: 12 May 2009, 12:39 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu s-a asezat calumea motorul??? Ce legatura are cu cloncanitul in spate dreapta? Eu zic sa te uiti in portbagaj sub mocheta, cum stau cricul, cheia de roti,... stingatorul.... sau ce mai tii tu acolo... poate alea s-au asezat.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
bogdan_sme |
![]()
|
masina a fost ridicata pe elevator dar nu s-a vazut nimic .nu am cum sa fiu paranoic dar e vorba totusi de masina mea daca tie(avani) iti place sa stai cu ea pana cade succes eu nu am cum sa fiu asa chestia este ca nu mai face este singurul lucru care ma bucura in rest despre service-ul renault sunt in continuare de cacao.
13 May 2009, 08:30: am testat masina cu absolut nimc in ea si tot a facut faza ca nu sa asezat motorul iam zis-o si la alt mecanic de la unservice mult mai mare si ala a inceput sa rada zicand "ca astia sunt mecanicii de la renault"bine bine dar de ce nu mai face? This post has been edited by bogdan_sme: 13 May 2009, 08:30 |
--------------------
RENAULT
Megane II bicorp
2007
- BGM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 07:11 |