Nuca schimbator
![]() ![]() ![]() |
Nuca schimbator
alex_maxx |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 14 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
25
1990
|
|||
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
Salut!
Si pe mine ma intereseaza cum pot scoate manerul schimbatorului de viteze (fara sa il stric!) Iti pot spune ca am vazut si alte manere de schimbator montate pe Renault 25 (de aluminiu), care se gasesc pe la noi, prin en-gros-uri, cele cu leduri in ele, rotunde, etc... dar nu stiu cum le-au montat respectivii...cu sau fara joc... Atasez acestui post o fotografie cu manerul original pentru a vedea gaura din el... daca vrei pot sa iti masor gaura respectiva... Succes si daca afli cum se scoate zi-mi si mie ![]() Attached thumbnail(s) maciulie_cauciuc_1.jpg ( Size: 8.85k ) Number of downloads: 636 maciulie_cauciuc_2.jpg ( Size: 8.06k ) Number of downloads: 694 maciulie_cauciuc_3.jpg ( Size: 8.24k ) Number of downloads: 687 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
turbodxman |
![]()
|
UP!!!
Chiar nimeni nu a scos un maner de schimbator pana acum? Un pont, un sfat ... ceva oameni buni! |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
alex_maxx |
![]()
|
da chiar chiar nimeni m-as baga eu dar mai intai tre sa fac rost de unul sa vad ce gasesc totusi astept vreo idee ceva care a mai intalnit apropo avetii idee cam cat m-ar cost un filtru sport mai bun si ce consecinte are unde gasesc sa imi fac si yo o evacuare pe comanda si cam cat duce si cat de greu e sa schimb ambreiajul ca sa nu mai fie asa tare ca de cand am masina am ajuns deja la al 4-lea cablu de am abreiaj achimbat ms
|
--------------------
renault
25
1990
|
|
turbodxman |
![]()
|
@ alex_maxx: ti-am trimis PM in legatura cu celelalte probleme. Ai grija cu postul altor chestii in afara de ce e subiectul topicului k sa nu se ia supravegehetorii de tine k esti offtopic.
![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
TM78REN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 9 March 09 From: timisoara ![]() |
eu am sch nuca cu una de aluminiu si sa dat jos destul de simplu nuca originala mai exact am dat jos cauciucul unde e imprimat vitezele si apoi cu un patent am rasucit de plasticul care era lipit de tija si nuca noua avea trei suruburi de fixare sa nu joace si sa nu iasa. cqam atat
|
--------------------
renault
20
1983
- tm78ren
|
|
turbodxman |
![]()
|
@ TM78REN: Problema e ca la noi "nuca" e dintr-o bucata. Schema treptelor de viteza e "gravata" in cauciuc, din turnare. Eu stiu ca la Renault 25 e lipita de tija. Cu toate astea am vazut la un R 25 ca lipsea ... dar nu erau urme de adeziv ... mi s-a spus k a fost smulsa accidental ... iar in manualul de reparatie scrie ca ea se desurubeaza ?!?!?!?
Sigur e lipita ca am vazut urme de adeziv pe una din lemn si husa schimbatorului de viteze are o taietura prin care sa o scoti de dimensiunea "nucii". Deci fabricantul nu a luat in calcul demontarea ei. Sper totusi ca este cineva care a scos "nuca" de Renault 25 intreaga si ne va spune si noua cum a reusit ... ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
alex_maxx |
![]()
|
da scuze pt restu de probleme dar am zis sa nu mai fac un topic nou iar faza cu nuca e lipita de tija deci tre schimbata cu totul da pana nu fac rost de una noua nu ma bag la ea
ps ms turbodxman pt pm tinem legatura |
--------------------
renault
25
1990
|
|
turbodxman |
![]()
|
@ alex_maxx: O.K. Succes!
![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
turbodxman |
![]()
|
Prin bunavointa unui proaspat coleg de forum, proprietar de Renault 25, am aflat ca nuca schimbatorului trebuie "macelarita" si tija curatata pentru a putea monta alta.
Deci ... spor la "curatenie" si astept poze cu noua. ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 07:48 |