Intrebare despre cauciucuri, Vreau sa stiu daca merg mai late
![]() ![]() ![]() |
Intrebare despre cauciucuri, Vreau sa stiu daca merg mai late
audiofilu' |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.886 Joined: 4 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|||
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Nu e vorba de estetica, e vorba ca pe jante inguste si anvelope late, e foarte bulbucata anvelopa ... ca sa zic asa... flancurile sunt mult in afara si se bulesc usor la borduri, gropi, linii de tramvai...
|
--------------------
-
-
-
|
|
audiofilu' |
![]()
|
pai si de estetica e vorba dar am vazut un 520d cu 225/55/16 si nu arata rau.
acum nu-s chiar nebun sa cumpar jante pe 17 si sa echipez cu 225 pentru ca in afara de cheltuiala suplimentara ar trebui sa fac si omologarea...desteptii de la reno au uitat ca asta este singura tipodimensiune in vest asa ca NU au trecut-o,bine ca sint cu duiumul 1,9dci cu jante de 17",omologate. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
jon_nxt |
![]()
|
![]() Membru declarat anti-bizoni Group: Members Posts: 216 Joined: 15 August 08 From: Bucuresti ![]() |
Scuze de offtopic, dar fiindca veni vorba as fi interesat sa aflu ce trebuie sa fac pentru a ma sti in regula cu dimensiunile jantelor. Eu am adus-o din Germania si are jante de 17" cu caucioace de 225. In talon... o-ha - zice 16". Si se apropie ITP-ul... ta-na-naaa...
Pot sa omologhez jantele astea? Ca doar sunt jante originale Renault. Sa nu ma trezesc cu vreo amenda de la un "garcea mai zelos". De fapt intrebarea corecta este: ies mai ieftin daca le omologhez decat daca cumpar set de jante+cauciucuri pe 16" ? |
--------------------
Renault
Laguna 2, phase 1
1.9 dCi Dynamique, 2001 "Din fericire, gandirea corecta vine din experienta. Din nefericire, experienta vine din gandirea incorecta."
|
|
audiofilu' |
![]()
|
daca n-as fi avut anvelope de vara si iarna pe 16" m-ar tenta un schimb...
da,iesi mai ieftin cu omologarea,te duci la RAR,nu sint probleme mai ales ca sint de origine renault si-s o multime in situatia ta. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 16:39 |