Tacheti megane 2, ???
![]() ![]() ![]() |
Tacheti megane 2, ???
Renaultouille |
![]()
|
||
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 384 Joined: 8 October 07 From: Bucuresti / Rm. Valcea ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1 / 1.6 16v
2004 Pt cei ce merg cu ceata aprinsa doar ca sa fie un bec aprins in bord...imbratisati un pom!
|
|||
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Prietene in esenta ei e tot o dacie...dar avansata..mult. Sincer chiar nu cred ca e nevoie. Ii poti schimba uleiul mai des insa....
|
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
in esenta toate masinile pe benzina sunt o dacie
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
- N-am...
|
|
utzi22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 20 November 07 From: Undeva langa Bucuresti ![]() |
La mine bate unul din tacheti ,periodic, de cand am luat masina ! Acum depinde cat de des si cum face la tine. Oricum la service or sa-ti spuna ca "asa face toate" sau ca nu e nimic grav .
![]() This post has been edited by utzi22: 9 May 2009, 12:01 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
Privilège 1.5dci 85cp / septembrie 2007
|
|
Renaultouille |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 384 Joined: 8 October 07 From: Bucuresti / Rm. Valcea ![]() |
ideea e ca in service chiar raspunsul "asa face toate domne" l-am primit. dar nu ma pot multumi. m-a exasperat tacanitul ala. uleiul la 10.000 il schimb,
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 / 1.6 16v
2004 Pt cei ce merg cu ceata aprinsa doar ca sa fie un bec aprins in bord...imbratisati un pom!
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Nu esti singurul .... practic si la 1.5 face .Masina nu are absolut nimic defect...e doar un sunet specific al acestor motoare.Cand o calc si la mine se aude sunetul ... mai ales pe o straduta mai ingusta.
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
Renaultouille |
![]()
|
hai ca in timpul mersului sa zic ca nu ma deranjeaza ca mai sunt si alte zgomote care combat dar cand stau pe loc si mai ales daca stau langa masina cloncane binisor de la tacheti. chiar nu stie nimeni cat costa?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 / 1.6 16v
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
pai du-te la magazin de piese auto si intreaba.
|
--------------------
Renault
Megane III
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
- N-am...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 19:35 |