Probleme reparatie ambreiaj
![]() ![]() ![]() |
Probleme reparatie ambreiaj
valeriu24 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 24 September 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dci, 85 eco 2
2007, authentique
- Bucuresti
|
|||
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
In primul rand eu cred ca trebuia sa povestesti pe topicul despre ambreiaj.
Ca si parere personala, daca tot desfaci totul pe acolo si platesti o gramada de manopera, e bine sa schimbi tot kitul, sa fii sigur ca e totul nou. La cat de proaste sunt ambreiajele la Renault, te trezesti dupa 20.000 km spre exemplu ca te lasa altceva din kit si il desfaci din nou ![]() Parerea mea. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
chelule |
![]()
|
![]() membru fara par Group: Members Posts: 611 Joined: 9 April 09 From: Brasov ![]() |
sincer mi se pare o idiotenie sa astepti sa iti crape de tot rulmentul de presiune ca sa il inlocuiesti.
l-ai intrebat pe mecanicul care ti-a recomandat asta daca iti asigura el tractarea in cazul in care iti crapa rulmentul si ramai cu masina la 500 de km de casa? nu de alta dar eu am patit-o, nu stiu din ce cauza, dar dupa un drum de 300 km pur si simplu a crapat (la propriu) rulmentul de presiune, a curs tot lichidul de frana si nu am mai putut baga in nicio viteza. pe langa asta, daca rulmentul e bulit, iti omoara si placa de presiune si discul de ambreiaj, dar mai rau poti avea probleme si cu volanta daca mergi f mult cu ambreiajul varza. in ceea ce priveste piesele care trebuie sa le inlocuiesti, evident trebuie inlocuit tot kitul de ambreiaj, pentru ca, in primul rand manopera e aceeasi si nu ti-ar conveni sa schimbi numai rulmentul si sa iti ia manopera 400 lei si peste 4-5 luni sa iti crape si discul de ambreiaj si sa platesti din nou 400 lei manopera.in al doilea rand, rulmentul daca nu mai functioneaza corect iti afecteaza in mod direct discul de ambreiaj deci probabil nici el nu este in stare foarte buna |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2
2005
- BV-11-CHE
|
|
valeriu24 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 24 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc mult pentru raspuns. Am inregistrat sunetul, si il voi posta cat de curand. E un zgomot foarte urat la relanti, de ventilator. Mecanicul mi-a recomandat ca in cazul in care simt ca ambreiajul imi moare, sa ma duc sa il schimb. Mi-a zis , cand incepe sa patineze, etc. Rulmentul...nu stiu. Poate sa crape asa usor?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dci, 85 eco 2
2007, authentique
- Bucuresti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 01:11 |