Am tricoul meu, sunt membru reno.ro, -= partea a II-a - 2009 =-
![]() ![]() ![]() |
Am tricoul meu, sunt membru reno.ro, -= partea a II-a - 2009 =-
dantes |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
|
||
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|||
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
daca mai urla cineva fac, asa ma cert de unu singur pe topicul ala
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
adymateo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 27 July 06 From: Homeland Security ![]() |
1. daniel4ro - albastru XXXL, rosu XL
2. St - albastru S - 1 bucata 3. Adrian00 - albastru inchis L 4. blak - negru + alb S 5. rombul - galben XXXL 6. Eduardsebe - 1-XL, 1-L, ambele albe 7. Tzavalau - 1 XXXL, rosu 8. ALY_VO - 1 BUC XL,NEGRU 9. demin2609 - 2 bucati, albastru xl + rosu, xxl 10. Duyu - rosu S - (de preferat si cu sigla renault pe partea din fata, daca nu ramane asa cum se stabileste). 11. Afrodita - nergu XS, 1 bucata 12. Dancva - XL albastru 13. AlexV -sigur 2 tricouri, dar poate mai multe 14. Dantes -2 tricouri negre XXXXXXL (sa fiu sigur ca e cea mai mare marime) si L , 2 stegulete, 3 stickere albe de exterior la 10 lei 15. Adymateo- 1 tricou negru L |
--------------------
Renault
Talisman
2016 TCE 200 Intens, 4Control, BOSE 2016 TCe 200 Intens, 4Control, BOSE, Pack asist, Pack securitate, Pack Easy Parking
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
autocolant as vrea si eu. Cred ca pentru luneta, pe interior, dar inca ma mai gandesc
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
M-ati speriat cu marimile astea.
Deci, pentru 60 kg si 1,75cm. S o fii bun sau trebuie sa iau XS? ....intrebare pentru cei care au luat anul trecut. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(shteffanivlad @ 5 May 2009, 12:22) Pai cel mai bine ar fi sa se faca un tpic nou sa nu incurcam socotelile... QUOTE(St @ 5 May 2009, 12:31) M-ati speriat cu marimile astea. Deci, pentru 60 kg si 1,75cm. S o fii bun sau trebuie sa iau XS? ....intrebare pentru cei care au luat anul trecut. @ST... M sau L este ok. Am verificat acum in deppozit pe sarite... si este foarte posibil ca data trecuta sa se fi pus gresit unele etcihete sau sa se fi incurcat unele tipare. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
stickere: http://reno.ro/stickere-reno-ro-t147725-s0...ml#entry1853618
1. daniel4ro - albastru XXXL, rosu XL 2. St - albastru S - 1 bucata 3. Adrian00 - albastru inchis L 4. blak - negru + alb M 5. rombul - galben XXXL 6. Eduardsebe - 1-XL, 1-L, ambele albe 7. Tzavalau - 1 XXXL, rosu 8. ALY_VO - 1 BUC XL,NEGRU 9. demin2609 - 2 bucati, albastru xl + rosu, xxl 10. Duyu - rosu S - (de preferat si cu sigla renault pe partea din fata, daca nu ramane asa cum se stabileste). 11. Afrodita - nergu XS, 1 bucata 12. Dancva - XL albastru 13. AlexV -sigur 2 tricouri, dar poate mai multe 14. Dantes -2 tricouri negre XXXXXXL (sa fiu sigur ca e cea mai mare marime) si L , 2 stegulete, 3 stickere albe de exterior la 10 lei 15. Adymateo- 1 tricou negru L This post has been edited by blak2oo8: 5 May 2009, 12:16 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(blak2oo8 @ 5 May 2009, 13:16) stickere (...) 14. Dantes -2 tricouri negre XXXXXXL (sa fiu sigur ca e cea mai mare marime) si L , 2 stegulete, 3 stickere albe de exterior la 10 lei Vecine, ![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Deci sa recapitulam...
15 lei tricoul obisnuit si cel imprimat si pe fata vesro e 23 lei.... Am zis bine? |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
M-as baga si eu la un tricou negru M sau L , cu cine trebuie sa vorbesc ? si de unde il ridic? Pretu e 15 lei nu?
|
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Flamingo se ocupa de asta...si e 15 lei cel normal...
Daca vrei fata verso e 23 de lei |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Flamingo |
![]()
|
Oameni buni, hai sa recapitulam si o sa va rog sa cititi cu atentie ce voi scrie mai jos...
Prima data s-au facut tricouri anul trecut cu imprimare pe o singra fata la pretul de 15 lei. Intre timp, pentru ca au ramas "in aer" cativa colegi, comanda s-a reluat, dar la o distanta de aproximativ 1 an, mai exact cu vreo 2-3 pagini in urma. Cine a "aterizat" zilele astea pe topic, ia ca buna informatia din primele pagini, adica de anul trecut, si anume imprimarea pe o fata cu logo forum.reno.ro la pretul de 15 lei, comanda care s-a realizat si livrat deja inca din vara. Intre timp, s-a avansat ideea de a modifica grafica tricourilor si anume pe piept stanga sa apara sigla Renault (sau rombul), iar pe spate sigla forumului, ceea ce duce automat la cresterea pretului, mai exact 23 de lei / buc... Eu ma gandeam si v-am si spus la un moment dat ca aceasta idee sa se supuna la vot deoarece repet, cine ajunge aici pentru prima data, stie din primele pagini de un alt layout si de un alt pret plus ca poate unii poate nu sunt de acord sa dea pe 2-3 tricouri 46 sau 69 lei, fata de aceeasi cantitate 30 sau 45 lei. Abia acum sper sa inteleeaga domnii moderatori de ce am facut zilele trecute topic nou. Nu am vrut sa amestecam treburile... ![]() Asadar si prin urmare... Va rog foarte frumos, sa stabiliti cu exactitate modelul de tricou pentru ca preturile difera si nu as vrea ca la final sa existe suprize de genul "Pai stai nene, ca eu stiam ca ele costa 15 lei, acum imi ceri 23 lei ?" Deci treaba asta trebuie stabilita inca de la inceput. Mie personal, ca producator... nu imi convine sa fac X bucati de un fel si Y bucati alt fel, deoarece apar alte costuri de productie, deci va trebui sa pun bani de la mine. Daca am dat drumul la o lucrare pe masinarie (utilaj, carusel, etc), ea trebuie dusa pana la capat cu acelasi model, c-asa s-a invetat masinaria si tot pe acelasi principiu se lucreaza si in Ungaria, Germania dar si in India sau China. Una este sa modific matritele, sa le scot de pe masinarie sa le montez sa fac alte reglaje etc. si alta este sa modific doar vopseaua cu care se vor imprima tricourile... Si daca tot am ajuns aici... anul trecut s-au imprimat dupa cum urmeaza: - cu vopsea ALBA pe tricourile rosii - cu vospea GALBENA (spre portocaliu) pe tricourile albe, verzi, bleu, albastru inchis sau negre. (daca nu ma insel au existat si tricouri galbene imprimate cu NEGRU sau VERDE). 19.jpg Intreba cineva mai sus cu cine trebuie sa vorbeasca si de unde ridica tricoul. Momentan lista nu este gata pentru un minim de tiraj care sa acopere preturile de mai sus. Cand lista va fi finalizata pentru 30 buc. sau pe acolo, pentru cei din Bucuresti 99 % ma voi ocupa personal sa le livrez (de preferat ar fi intr-o zi sa le distribui de toate, dar cred ca visez frumos), ![]() ![]() This post has been edited by Flamingo: 5 May 2009, 16:13 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Afrodita |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 73 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Flamingo, pentru bucuresti, crezi ca ar fi posibil sa ne intalnim intr-o vineri seara cu totii? ca tot e intalnirea reno
![]() cat despre model, eu votez pe cel de 23 lei, cred ca arata mai bine. la final, pot sa schimb masura (stiu, m-am sucit din nou), am citit niste mesaje mai sus si n-as vrea sa-mi dea buricu pe afara, asa ca in loc de XS as dori un S, la fel, negru ![]() multumim frumos ![]() This post has been edited by Afrodita: 5 May 2009, 16:54 |
--------------------
Renault
Megane I
- DYD
1996 1.6 when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't? |
|
Flamingo |
![]()
|
Cel mai bine ar fi sa reluam lista si sa treaca fiecare in dreptul ei modelul sua pretul iar la final sa vedem unde se inclina balanta, ca sa nu iasa discutii... Ce ziceti ?
Din ce imi amintesc acum, lista ar trebui sa arate asa... 1. daniel4ro - albastru XXXL, rosu XL 2. St - albastru S - 1 bucata 3. Adrian00 - albastru inchis L 4. blak - negru + alb M model 23 lei 5. rombul - galben XXXL 6. Eduardsebe - 1-XL, 1-L, ambele albe 7. Tzavalau - 1 XXXL, rosu 8. ALY_VO - 1 BUC XL,NEGRU 9. demin2609 - 2 bucati, albastru xl + rosu, xxl 10. Duyu - rosu S - model 23 lei 11. Afrodita - nergu XS, 1 bucata - model 23 lei 12. Dancva - XL albastru 13. AlexV -sigur 2 tricouri, dar poate mai multe 14. Dantes -2 tricouri negre XXXXXXL (sa fiu sigur ca e cea mai mare marime) si L , 2 stegulete, 3 stickere albe de exterior la 10 lei 15. Adymateo- 1 tricou negru L Restul cred ca opteaza pentru model 15 lei. This post has been edited by Flamingo: 5 May 2009, 16:57 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Flamingo in legatura cu marimile este asa cum spune Sadi? Eu de obicei cand imi cumpar un tricou imi cumpar M, dar am zis sa modific ca sa nu fie prea mare. M-ul acestor tricouri corespunde cu M-ul pe care-l intalnim si in magazine? Ca nu stiu exact ce marime sa aleg.
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
norby_puma |
![]()
|
![]() Inginer in devenire Group: Members Posts: 587 Joined: 3 April 08 From: Satu Mare ![]() |
16-norby-puma, Satu Mare, albastru inchis L+un sticker alb(as vrea sa il lipesc pe parbriz din interior daca se poate si un pret pt el)mersi mult
This post has been edited by norby_puma: 5 May 2009, 17:35 |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
- SM 60 TNG
2004/Emotion
|
|
rtBK |
![]()
|
pentru stickere http://reno.ro/stickere-reno-ro-t147725-s0...ml#entry1853618
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
tzavalau |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 9 February 08 From: Petrosani ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 5 May 2009, 16:56) Cel mai bine ar fi sa reluam lista si sa treaca fiecare in dreptul ei modelul sua pretul iar la final sa vedem unde se inclina balanta, ca sa nu iasa discutii... Ce ziceti ? Din ce imi amintesc acum, lista ar trebui sa arate asa... 1. daniel4ro - albastru XXXL, rosu XL 2. St - albastru S - 1 bucata 3. Adrian00 - albastru inchis L 4. blak - negru + alb M model 23 lei 5. rombul - galben XXXL 6. Eduardsebe - 1-XL, 1-L, ambele albe 7. Tzavalau - 1 XXXL, rosu 23 lei 8. ALY_VO - 1 BUC XL,NEGRU 9. demin2609 - 2 bucati, albastru xl + rosu, xxl 10. Duyu - rosu S - model 23 lei 11. Afrodita - nergu XS, 1 bucata - model 23 lei 12. Dancva - XL albastru 13. AlexV -sigur 2 tricouri, dar poate mai multe 14. Dantes -2 tricouri negre XXXXXXL (sa fiu sigur ca e cea mai mare marime) si L , 2 stegulete, 3 stickere albe de exterior la 10 lei 15. Adymateo- 1 tricou negru L Restul cred ca opteaza pentru model 15 lei. merge? This post has been edited by tzavalau: 5 May 2009, 17:49 |
--------------------
KGM
Korando
- HD 55 BXL
1.5Tgdi Black/2024 /C300 Cugetare: "Românul e un fel de om care se supără dacă nu îl inviți, și dacă îl inviți nu vine".
Sursa: "Moftul Român",10 iunie 1901 |
|
rtBK |
![]()
|
1. daniel4ro - albastru XXXL, rosu XL
2. St - albastru S - 1 bucata 3. Adrian00 - albastru inchis L 4. blak - negru + alb M model 23 lei 5. rombul - galben XXXL 6. Eduardsebe - 1-XL, 1-L, ambele albe 7. Tzavalau - 1 XXXL, rosu 23 lei 8. ALY_VO - 1 BUC XL,NEGRU 9. demin2609 - 2 bucati, albastru xl + rosu, xxl 10. Duyu - rosu S - model 23 lei 11. Afrodita - nergu XS, 1 bucata - model 23 lei 12. Dancva - XL albastru 13. AlexV -sigur 2 tricouri, dar poate mai multe 14. Dantes -2 tricouri negre XXXXXXL (sa fiu sigur ca e cea mai mare marime) si L , 2 stegulete, 3 stickere albe de exterior la 10 lei 15. Adymateo- 1 tricou negru L 16. norby-puma, Satu Mare, albastru inchis L ar fi bine sa adaugati ultima persoana daca aceasta a uitat sa se adauge. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
1. daniel4ro - albastru XXXL, rosu XL - model 23 lei, un stegulet
2. St - albastru S - 1 bucata 3. Adrian00 - albastru inchis L 4. blak - negru + alb M model 23 lei 5. rombul - galben XXXL 6. Eduardsebe - 1-XL, 1-L, ambele albe 7. Tzavalau - 1 XXXL, rosu 23 lei 8. ALY_VO - 1 BUC XL,NEGRU 9. demin2609 - 2 bucati, albastru xl + rosu, xxl 10. Duyu - rosu S - model 23 lei 11. Afrodita - nergu XS, 1 bucata - model 23 lei 12. Dancva - XL albastru 13. AlexV -sigur 2 tricouri, dar poate mai multe 14. Dantes -2 tricouri negre XXXXXXL (sa fiu sigur ca e cea mai mare marime) si L , 2 stegulete, 3 stickere albe de exterior la 10 lei 15. Adymateo- 1 tricou negru L 16. norby-puma, Satu Mare, albastru inchis L This post has been edited by daniel4ro: 5 May 2009, 19:32 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
aly_vo |
![]()
|
![]() . . . Group: Members Posts: 475 Joined: 23 September 07 From: Nehoiu \ Buzau ![]() |
Modific si eu marimea...mai pun un X
1. daniel4ro - albastru XXXL, rosu XL - model 23 lei, un stegulet 2. St - albastru S - 1 bucata 3. Adrian00 - albastru inchis L 4. blak - negru + alb M model 23 lei 5. rombul - galben XXXL 6. Eduardsebe - 1-XL, 1-L, ambele albe 7. Tzavalau - 1 XXXL, rosu 23 lei 8. ALY_VO - 1 BUC XXL , NEGRU 9. demin2609 - 2 bucati, albastru xl + rosu, xxl 10. Duyu - rosu S - model 23 lei 11. Afrodita - nergu XS, 1 bucata - model 23 lei 12. Dancva - XL albastru 13. AlexV -sigur 2 tricouri, dar poate mai multe 14. Dantes -2 tricouri negre XXXXXXL (sa fiu sigur ca e cea mai mare marime) si L , 2 stegulete, 3 stickere albe de exterior la 10 lei 15. Adymateo- 1 tricou negru L 16. norby-puma, Satu Mare, albastru inchis L Nu se poate face un topic nou pentru 'comanda' recenta de anul acesta ? .....ma gandeam ca mai intervin discutiile de pret.... ![]() ![]() |
--------------------
Audi
A6
Quattro Skoda fabia 1.2 HTP; Ex Fabia 1.2HTP 'Mototolita total' de BN03WUW
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(Duyu @ 5 May 2009, 18:14) Flamingo in legatura cu marimile este asa cum spune Sadi? Eu de obicei cand imi cumpar un tricou imi cumpar M, dar am zis sa modific ca sa nu fie prea mare. M-ul acestor tricouri corespunde cu M-ul pe care-l intalnim si in magazine? Ca nu stiu exact ce marime sa aleg. ![]() Mai bine va comandati o marime mai mare, ca cine-stie ? Maine poimaine faceti burta si nu va mai incape. Ce s-a intamplat randul trecut, cred ca a fost un caz izolat, deoarece nu este o comanda tipica la noi la croitorie, Sincer, noua ne convine safie toate o singura culoare sau toate o singura marime, pentru ca ele se croiesc dupa niste tipare. Este posibil ca fetele sa se fi zapacit si sa fi incurcat etcichetele... Mii de scuze inca o data. ![]() QUOTE(aly_vo @ 5 May 2009, 20:53) Nu se poate face un topic nou pentru 'comanda' recenta de anul acesta ? .....ma gandeam ca mai intervin discutiile de pret.... ![]() ![]() Azi m-am intalnit cu sefu, AlexV, adminul acestui forum, pentru niste treburi de ordin personal si am discutat si aceasta problema. Din cauza ca este presat de timp cu ceva afaceri si ajunge acasa destul de tarziu, m-a rugat sa vorbesc cu unul din moderatorii acestei sectiuni sa faca cumva curatenie pe acest topic, mai exact sa relanseze un topic NOU (in genul celui lansat de mine ieri dar inchis intre timp probabil pe motiv de 2 topicuri aparent identice), unde sa discutam problema noii comenzi. Cine intra acum pe forum si citeste primele pagini DE ANUL TRECUT, stie de o anumita grafica pentru tricouri si de pretul de 15 lei. Intre timp s-a dezbatut problema unui nou layout, sigla Renault sau rombul pe piept in stanga si logoul forumului reno.ro pe spate, ceea ce duce la alte costuri si anume la 23 de lei. Deci daca se face alt topic, unde se vor muta discutiile din 2009, putem vorbi despre noua imagine, cine este de acord .cine nu, implicit de noul pret. Poate unii nu au bani sau nu vor sa dea atatia bani. Una e sa comanzi 2-3 tricouri la 15 lei, adica 30-45 lei si alta e sa te trezesti ca ai de plata 46 lei sau 69 lei. Repet, nu as vrea sa am surpriza ca la livrarea coletului in tara sau a tricoului in Bucuresti, sa am parte de ceva de genul.. "A, parca era 15 lei, acum e 23 ? Nu multumesc, nu-l mai vreau. Rusine !" Deci rog insistent pana apare AlexV pe aici, ca un moderator sa INCHIDA acest topic si sa lanseze unul nou unde sa mute discutiile din 2009 si sa faca un poll / chestionar cu 2 tipuri de raspuns... Ce varianta de tricou doriti ? 1. Logo forum.reno.ro pe o singura fata ca cele de anul trecut la 15 lei ? 2. Logo Renault sau rombul in piept stanga si pe spate logo forum.reno.ro la 23 lei. Sper ca m-am facut inteles. Multumesc anticipat. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Flamingo,daca zici ca mai bine ne comandam cu o marime mai mare o sa-mi modific si eu marimea:
1. daniel4ro - albastru XXXL, rosu XL - model 23 lei, un stegulet 2. St - albastru S - 1 bucata 3. Adrian00 - albastru inchis XL 4. blak - negru + alb M model 23 lei 5. rombul - galben XXXL 6. Eduardsebe - 1-XL, 1-L, ambele albe 7. Tzavalau - 1 XXXL, rosu 23 lei 8. ALY_VO - 1 BUC XXL , NEGRU 9. demin2609 - 2 bucati, albastru xl + rosu, xxl 10. Duyu - rosu S - model 23 lei 11. Afrodita - nergu XS, 1 bucata - model 23 lei 12. Dancva - XL albastru 13. AlexV -sigur 2 tricouri, dar poate mai multe 14. Dantes -2 tricouri negre XXXXXXL (sa fiu sigur ca e cea mai mare marime) si L , 2 stegulete, 3 stickere albe de exterior la 10 lei 15. Adymateo- 1 tricou negru L 16. norby-puma, Satu Mare, albastru inchis L Eu sint pentru varianta 2. |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
Flamingo |
![]()
|
Pana acum avem 16 pozitii si 8 tricouri cu varianta 2, la 23 lei.
1. daniel4ro - albastru XXXL, rosu XL - model 23 lei, un stegulet 2. St - albastru S - 1 bucata 3. Adrian00 - albastru inchis XL model 23 lei 4. blak - negru + alb M model 23 lei 5. rombul - galben XXXL 6. Eduardsebe - 1-XL, 1-L, ambele albe 7. Tzavalau - 1 XXXL, rosu model 23 lei 8. ALY_VO - 1 BUC XXL , NEGRU 9. demin2609 - 2 bucati, albastru xl + rosu, xxl 10. Duyu - rosu S - model 23 lei 11. Afrodita - nergu XS, 1 bucata - model 23 lei 12. Dancva - XL albastru 13. AlexV -sigur 2 tricouri, dar poate mai multe 14. Dantes -2 tricouri negre XXXXXXL (sa fiu sigur ca e cea mai mare marime) si L , 2 stegulete, 3 stickere albe de exterior la 10 lei 15. Adymateo- 1 tricou negru L 16. norby-puma, Satu Mare, albastru inchis L |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.267 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
La numarul 12 modific: XL albastru inchis cu scris alb - model 23 lei si 2 stegulete.
1. daniel4ro - albastru XXXL, rosu XL - model 23 lei, un stegulet 2. St - albastru S - 1 bucata 3. Adrian00 - albastru inchis XL 4. blak - negru + alb M model 23 lei 5. rombul - galben XXXL 6. Eduardsebe - 1-XL, 1-L, ambele albe 7. Tzavalau - 1 XXXL, rosu 23 lei 8. ALY_VO - 1 BUC XXL , NEGRU 9. demin2609 - 2 bucati, albastru xl + rosu, xxl 10. Duyu - rosu S - model 23 lei 11. Afrodita - nergu XS, 1 bucata - model 23 lei 12. Dancva - XL albastru inchis cu scris alb - model 23 lei, 2 stegulete 13. AlexV -sigur 2 tricouri, dar poate mai multe 14. Dantes -2 tricouri negre XXXXXXL (sa fiu sigur ca e cea mai mare marime) si L , 2 stegulete, 3 stickere albe de exterior la 10 lei 15. Adymateo- 1 tricou negru L 16. norby-puma, Satu Mare, albastru inchis L |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
Flamingo |
![]()
|
Multumesc pentru inchiderea topicului vechi si lansarea acestui topic nou unde s-au mutat discutiile din 2009. Sper azi sa pun pe forum cele 2 variante de tricou.
Afro, mi-a soptit o pasarica cum ca te vei ocupa de distribuirea tricourilor in tara... Asa e ? ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
1. daniel4ro - albastru XXXL, rosu XL - model 23 lei, un stegulet
2. St - albastru S - 1 bucata 3. Adrian00 - albastru inchis XL 4. blak - negru + alb M model 23 lei 5. rombul - galben XXXL 6. Eduardsebe - 1-XL, 1-L, ambele albe 7. Tzavalau - 1 XXXL, rosu 23 lei 8. ALY_VO - 1 BUC XXL , NEGRU 9. demin2609 - 2 bucati, albastru xl + rosu, xxl 10. Duyu - rosu S - model 23 lei 11. Afrodita - nergu XS, 1 bucata - model 23 lei 12. Dancva - XL albastru inchis cu scris alb - model 23 lei, 2 stegulete 13. AlexV -sigur 2 tricouri, dar poate mai multe 14. Dantes -2 tricouri negre XXXXXXL (sa fiu sigur ca e cea mai mare marime) si L , 2 stegulete, 3 stickere albe de exterior la 10 lei 15. Adymateo- 1 tricou negru L 16. norby-puma, Satu Mare, albastru inchis L 17. sadi - xs, albastru deschis, model 23 lei |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
Flamingo |
![]()
|
Saaadiii !!!! Welcome back !!!!
![]() Tot la Muncii ne vedem ? ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
normal
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
Flamingo |
![]()
|
Stai ca n-ai inteles,
![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 08:59 |