Am tricoul meu, sunt membru reno.ro, -= partea a II-a - 2009 =-
![]() ![]() ![]() |
Am tricoul meu, sunt membru reno.ro, -= partea a II-a - 2009 =-
gmt97hr |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 11 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA II
2001 1.8 16 V DYNAMIQUE
|
|||
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
sar'na flamingo, in sfarsit am intrat si eu in posesia tricoului
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Gata, nu mai am tricouri.
Mii de multumiri lui rtBk si Afroditei ! ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Afrodita |
![]() ![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 73 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane I
- DYD
1996 1.6 when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't? |
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 7 December 07 ![]() |
am luat acum 2 min tricoul de la dl flamingo:D
e super bine facut nu ca alea pe care le am facut eu in unirii si s-au dezlipit la prima spalare This post has been edited by zeu_4u_sweety: 8 Jun 2009, 19:51 |
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Zeule, ma bucur ca spui asta, dar tot nu te iert ca ai stat doar 3 minute la intalnire.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 7 December 07 ![]() |
fratie eram cu femeia si dobermanu in masina si la casa geamurile deschise pe ploaia aia iti dai seama ce am gasit acasa
![]() 10 Jun 2009, 00:04: am facut poze cu tricoul asezat pe un scaut ca sa nu imi dezvalui identitatea ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by zeu_4u_sweety: 9 Jun 2009, 22:04 Attached thumbnail(s) DSCF2021.JPG ( Size: 605.51k ) Number of downloads: 235 DSCF2023.JPG ( Size: 624.89k ) Number of downloads: 247 |
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
demin2609 |
![]()
|
![]() iuzar Group: Members Posts: 329 Joined: 20 December 08 From: Craiova ![]() |
mah de ce nu ati spus ca o sa fie mari si foarte mari... diferentele sunt enorme fata de alti fabrcanti, am tricou marimea xl si imi sta foarte putin largut, dar al vostru este foarte larg, iar marimea xxl este... sa spunem pt persoane de peste 160 kg si vro 3 metri circumferinta =))
si stickerele de ce nu au venit cu tricoaiele? |
--------------------
Renault F4P-B7-22
Mégane
éxpression [B]live high, have fun, and don t do anything stupid![/B]
|
|
Afrodita |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 73 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
eu i-am avut pe Adrian00 si pe gmt97hr pe lista mixta
![]() ![]() apropo: ieri au primit colegii mei ultimele mandate de la voi, multumesc pentru seriozitate (pe bune, am avut emotii ca le primesc inapoi ![]() |
--------------------
Renault
Megane I
- DYD
1996 1.6 when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't? |
|
Flamingo |
![]()
|
@demin2609...
Repet cred ca pentru a patra sau a cincea oara... Daca citeai topicul cu atentie, ai fi vazut ca unele persoane s-au plans randul trecut ca nu au incaput in tricouri, cu alte cuvinte au fost prea mici sau foarte mici. Ca sa nu mai fie probleme in acest sens, am preferat sa le luam de la altii deci sa nu le mai croim noi. Oricum, e mai bine sa fie maricel decat prea mic. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
vladd1923 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 22 November 07 From: Bucuresti ![]() |
eu de obicei am XL si acum tinand cont ca randu trecut (eu nu am luat) s-a plans lumea... am cerut XXL ... sta ca pe gard
![]() |
--------------------
VW
Passat
2005 TipTronik, 1.9tdi
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Tricoul se poate modifica.Nu conosti pe cineva cu o masina de cusut automata?
Si mie mi-a fost mare tricoul,dar nu m-am plans pe forum.Toata stima pentru Flamingo,rtBK si Afrodita ca le-au facut si expediat. Eu puteam sa-mi comand si XXXL,ma interesa sigla fata/spate si sa nu-mi fie mic,in rest se poate modifica. This post has been edited by Adrian00: 10 Jun 2009, 13:05 |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
Flamingo |
![]()
|
Multumesc Adrian ! Nu uita de rtBk ! Si el s-a implicat in distribuirea lor.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
gmt97hr |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 11 April 08 ![]() |
Haideti sa nu-i criticam pe cei care s-au implicat in procesul de productie si distributie. Din partea mea, toata stima! (mai intra si la apa...zice nevasta ! - asa o fi)
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA II
2001 1.8 16 V DYNAMIQUE
|
|
demin2609 |
![]()
|
![]() iuzar Group: Members Posts: 329 Joined: 20 December 08 From: Craiova ![]() |
NU ARE ROST DE CRITICA, normal, ei s-au chinuit si nici nu au fost scumpe,
acum ca am trecut peste asta stie careva un croitor bun in Craiova ? ![]() |
--------------------
Renault F4P-B7-22
Mégane
éxpression [B]live high, have fun, and don t do anything stupid![/B]
|
|
vladd1923 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 22 November 07 From: Bucuresti ![]() |
nu am criticat pe nimeni... am facut doar o remarca.
le-am multumit personal lui rtbk si afroditei... ramane sa ii multumesc si lui flamingo cand ne int ![]() |
--------------------
VW
Passat
2005 TipTronik, 1.9tdi
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(semit @ 4 May 2009, 00:03) Din ciclul "Serviciu contra serviciu"... ![]() ![]() http://www.sparkadvertising.ro/ |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
si eu
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
@Flamingo oricum ai un
QUOTE rel="nofollow" ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
Fidji Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
Flamingo |
![]()
|
Ce am bre ? Ce / pe cine nu urmez ?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
supremeon |
![]()
|
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima þãrii... ![]() |
Guyz, cand mai faceti tricouri, dati-mi si mie un PM, va rog mult. Mersi...
|
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
- pur pretutindeni!
primavara cu verde crud si albastru
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 13:34 |