Am tricoul meu, sunt membru reno.ro, -= partea a II-a - 2009 =-
![]() ![]() ![]() |
Am tricoul meu, sunt membru reno.ro, -= partea a II-a - 2009 =-
rtBK |
![]()
|
||
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|||
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai sunt pentru forumisti... forum.reno.ro
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
aly_vo |
![]()
|
![]() . . . Group: Members Posts: 475 Joined: 23 September 07 From: Nehoiu \ Buzau ![]() |
si eu vreau unul negru XL
1.daniel4ro - albastru XXL, rosu XL 2.St - albastru M 3.Adrian00 - albastru inchis L 4. blak - negru + alb L 5. rombul - galben XXXL 6. Eduardsebe - 1-XL, 1-L, ambele albe 7. Tzavalau - 1 XXXL, rosu 8.ALY_VO - 1 BUC XL,NEGRU |
--------------------
Audi
A6
Quattro Skoda fabia 1.2 HTP; Ex Fabia 1.2HTP 'Mototolita total' de BN03WUW
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
11 pana acum.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Flamingo...cat s-ar adauga la pret daca ar scrie forum.reno.ro pe spate si in fata, stanga sigla Renault?
Intreb pentru ca si pe mine ma incanta ideea. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Flamingo |
![]()
|
Daca folosim aceeasi sigla fata / spate, un tricou o sa coste 18 lei.
![]() Alta e buba... Cine o sa stranga banii si cine o sa imparta tricourile... ? ![]() Pentru cei din Bucuresti e usor, insa pentru ceilalti, trebuie facute colete separate si trimise in toate colturile tarii... automat existand costuri suplimentare, nervi si rabdare de otel. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ã U city ![]() |
o cinstim cu ciocolata calda pe colega Sadi (am auzit ca ii place) , poate se ocupa si de data asta
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Flamingo, esti cam agresiv sau mi se pare mie cu oferirea serviciilor?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Flamingo |
![]()
|
Sefu, 'traiti ! Daca deranjam, nu e problema... Din partea mea se poate incide topicul. Am vazut ca anul trecut ramasesra 3 useri pe-afara si m-am gandit sa aduc in fata "discutiile". Oricum, o sa-ti spun eu candva la o bere ce preuspune o astfel de comanda si cu cat ne "imbogatim" de pe urma comenzilor mici.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
demin2609 |
![]()
|
![]() iuzar Group: Members Posts: 329 Joined: 20 December 08 From: Craiova ![]() |
si voiam si eu 2..
![]() |
--------------------
Renault F4P-B7-22
Mégane
éxpression [B]live high, have fun, and don t do anything stupid![/B]
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 2 May 2009, 12:33) Bine v-am regasit... !!!! Facem alta lista ? ![]() Cu toate ca euro a crescut fata de aceeasi perioada a anului trecut... pretul / buc. ramane cel de anul trecut... 15 lei, pentru ca deh, e criza si n-are lumea bani... Deci mai e cineva interesat ? ![]() Daca ma iau dupa ultimile 3 posturi, ar fi un inceput de lista noua... ![]() Asadar... tricourile facute in urma cu un an... [attachmentid=1627520428] ...si steguletele comandate ulterior de catre nenea adminul pentru intalnirea natioanala... ![]() [attachmentid=1627520429] Pot sa cer un mic copyright pentru a doua poza? ![]() ![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Flamingo |
![]()
|
Poza o am de la AlexV. I-am cerut voie pe 17 ianuarie 2009 sa o pun pe siteul meu, avand in vedere ca tot eu am facut si steguletele. Nu aveam de unde sa stiu ca tu ai facut aceasta poza. Se poate dovedi c-am vorbit pe PM. Alte intrebari ?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
xcss |
![]()
|
Relaxeaza-te... Glumeam...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Flamingo |
![]()
|
No problem, chiar e reusita poza...
![]() Edit: Cred ca ai folosit "macro"... This post has been edited by Flamingo: 3 May 2009, 23:33 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
xcss |
![]()
|
Numai zoomul... Dar deviem, scuze de offtopic.
|
--------------------
-
-
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(demin2609 @ 4 May 2009, 00:15) 1. daniel4ro - albastru XXL, rosu XL 2. St - albastru M 3. Adrian00 - albastru inchis L 4. blak - negru + alb L 5. rombul - galben XXXL 6. Eduardsebe - 1-XL, 1-L, ambele albe 7. Tzavalau - 1 XXXL, rosu 8. ALY_VO - 1 BUC XL,NEGRU 9. demin2609 - 2 bucati (ramane sa spui culoarea) ![]() @Xcss, ai PM. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Flamingo,eu zic asa:
1.prima data sa se stranga numarul de tricouri. 2.apoi hotaram toti care ne-am inscris cum le imprimam si facem pretul final. 3.iti viram banii 4.va ocupati careva din Bucuresti sa ni le trimiteti si noua in provincie. Hai ce naiba ca nui atat de greu sa faceti niste colete.Dupa ce ai tricourile in 3-4 ore faci coleturile si apoi ziua urmatoare le pui la posta! |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
Flamingo |
![]()
|
Nu e greu... insa momentan nu se stie exact ce se va imprima.
![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Pai mai asteptam doritori si apoi ne hotaram cum le imprimam!
![]() |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
anul trecut eu am strans banii, eu le-am dus la intalnirea nationala, eu le-am trimis prin curier.. nu stiu daca as mai repeta experienta asta odata..
![]() dar un tricou parca as mai vrea si eu.. ![]() ma mai gandesc pana la lista finala |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e º t i ![]() |
1. daniel4ro - albastru XXL, rosu XL
2. St - albastru M 3. Adrian00 - albastru inchis L 4. blak - negru + alb L 5. rombul - galben XXXL 6. Eduardsebe - 1-XL, 1-L, ambele albe 7. Tzavalau - 1 XXXL, rosu 8. ALY_VO - 1 BUC XL,NEGRU 9. demin2609 - 2 bucati (ramane sa spui culoarea) 10. Duyu - rosu M - (de preferat si cu sigla renault pe partea din fata, daca nu ramane asa cum se stabileste). Multumim Flamingo pentru implicare. ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricaþie: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
r3fugiatu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 3 June 08 ![]() |
As vrea sa stiu si eu daca pot fi trimise in Suceava dar cu Posta Romana, nu ca ar avea servicii bune dar daca le iau(2buc) prin curier ma costa transportul cat tricourile.
![]() |
--------------------
Renault Kangoo 1.9
Expression
/ Dacia Break 2001
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ã U city ![]() |
rectific masura, nu vreau sa stau cu tricoul pana la buric. deci XXXL ![]() 1. daniel4ro - albastru XXXL, rosu XL 2. St - albastru M 3. Adrian00 - albastru inchis L 4. blak - negru + alb L 5. rombul - galben XXXL 6. Eduardsebe - 1-XL, 1-L, ambele albe 7. Tzavalau - 1 XXXL, rosu 8. ALY_VO - 1 BUC XL,NEGRU 9. demin2609 - 2 bucati (ramane sa spui culoarea) 10. Duyu - rosu M - (de preferat si cu sigla renault pe partea din fata, daca nu ramane asa cum se stabileste). |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(Duyu @ 4 May 2009, 19:40) 10. Duyu - rosu M - (de preferat si cu sigla renault pe partea din fata, daca nu ramane asa cum se stabileste). Multumim Flamingo pentru implicare. ![]() ![]() No problem, mai rau e ca trebuie gasita persoana care sa le distribuie, si ca tot veni vorba... QUOTE(r3fugiatu @ 4 May 2009, 19:50) As vrea sa stiu si eu daca pot fi trimise in Suceava dar cu Posta Romana, nu ca ar avea servicii bune dar daca le iau(2buc) prin curier ma costa transportul cat tricourile. ![]() ...prin curier rapid, transportul pentru 2 tricouri (deci sub 1 kg) costa 18 lei. Prin posta, cred ca undeva pe la 5 lei. Cat despre sigla Renault... am zis ca le facem ca ultima data, deci cu sigla forumului Reno... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e º t i ![]() |
Scuze... Poate nu m-am exprimat eu bine.
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricaþie: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Flamingo |
![]()
|
Pai creste pretul
![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Duyu |
![]()
|
Pai nu ar fi mai bine intai sa stabilim modelul si apoi sa confirmam lista?
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
Flamingo |
![]()
|
Pai din cate am dedus eu, noua lista s-a facut dupa modelul si pretul de anul trecut. Corect ? Eu am lansat topic nou, dar a fost inchis ieri si posturile s-au mutat aici. No prloblem, nu comentez decizia moderatorului. Acum nah, am mai zis, nu eu stabilesc modelul de capul meu, ci doar le produc... Mai bine rugam un moderator sa faca un poll (chestionar), unde sa voteze lumea modelul. Daca se doreste o sigla in plus pe fata, pretul va fi 23 lei / buc.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 02:05 |