Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Problema cu luminile de marsalier

syrenne
post 31 Oct 2010, 20:48
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: craiova

Buna! Am si eu o problema destul de enervanta, zic eu. Mi-a zis cineva ca nu-mi functioneaza luminile de marsalier. Fiind dependenta de masina, nu-mi permit sa ma duc la service si sa le-o las cateva zile (sper ca ma intelegeti). Asa ca ma intreb, oare ati avut probleme cu asa ceva? Ce poate fi? Tatal meu cauta un releu, dar nu l-a gasit..imi cer scuze pentru stangacia exprimarii..am inteles ca respectivul releu e localizat in vecinatatea cutiei de viteze iar atunci cand bagi marsalier acest releu da impuls la lampi...sper sa ma lamuriti si pe mine ce poate fi sau, unde poate fi gasit releul respectiv. Va multumesc anticipat!! blush.gif

This post has been edited by syrenne: 31 Oct 2010, 20:49

--------------------
Renault Clio III 2006
Atunci cand te grabesti spre serviciu, toate semafoarele vor arata culoarea rosie!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
SorinCT
post 31 Oct 2010, 23:50
Post #2

Honor et Patria

From: Constanta

http://www.reno.ro/index.php?showtopic=185009&hl=sonda
Aceasi localizare, acelasi principiu si probabil aceasi piesa. O gasesti la 100 ron si se schimba in cateva minute, chiar si acasa daca te descurci cu completatul uleiului din cutie. Cand scoti sonda veche curge putin ulei din cate tin minte ca am avut si eu problema pe Clio III si Megane.
E treaba de cateva minute in service iar manopera este cat un schimb de ulei.
Ca sa verifici daca este sonda si nu siguranta/becurile faci punte intre pini si verifici daca se aprind luminile. Mai multe informatii gasesti pe threadul de mai sus.

--------------------
Renault Megane Sport Tourer - CT-XX-LEA 2012 Privilege 1.5 dCI
Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007
EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005
+
syrenne
post 3 Nov 2010, 16:56
Post #3

Membru incepator

From: craiova

Multumesc Sorin..sper sa gasesc "buba"..

--------------------
Renault Clio III 2006
Atunci cand te grabesti spre serviciu, toate semafoarele vor arata culoarea rosie!
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 07:30
Dacia