Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Rog a nu se muta - Intalnire R5 din toata tara

tilicaru
post 27 Dec 2008, 20:18
Post #1

Membru autentic

Group: Members

stiu ca sau facut atatea intalniri de r5 majoritatea in bucuresti . eu propun cu cativa prieteni de r5 -uri sa facem o intalnire in ianuarie sau februarie in cluj . astea u trabanturile lor au facut si au iesit ceva frumos de ce sa nu facem si noi la fel . in alba iulia suntem 3 care am veni.

propuneti voi o data si sa vedem ce iasa . cu ocazia asta cei care au piese de vanzare se vor intalni sa i lea dea personal la cei care le cumpara si uite asa dintro treba iasa doua .plus distractia si schimbul de impresi si altele altele .

scrieti si voi cand ati vrea pareri ori ce e bine venit dar cum spune si la un program SO FACEM LATA !!!!!!!

pana atunci griza mare cum conduceti si asfalt uscat .

--------------------
renault r5 campus renault 1987
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Adi R5
post 27 Dec 2008, 23:06
Post #2

Membru autentic

From: A R A D

io zic ca ar fii mai bine sa aiba loc intilnirea undeva mai prin primavara- vara...sa se poata sta la camping/cort.

cluj- dpmdv e ok

cine din zona ne poate furniza informatii despre cazare?

--------------------
Renault Espace 2007
+
pisti2004
post 28 Dec 2008, 08:48
Post #3

Membru incepator

From: Baia Mare

rolleyes.gif foarte frumoasa initiativa intalnirii fanilor renault 5 la Cluj,votez pro wink.gif
sant din Baia Mare si-mi comvine locatia Cluj !Sant sigur ca va fii ceva deosebit si odata inceputa actiunea va lua amploare ,propun sa poarte denumirea: "Renault 5 fan -Cluj Napoca 2009-" rolleyes.gif
sa ne vedem sanatosi si voiosi!
salutari din Nord -Stefan

Attached thumbnail(s)
dscf3535os6.jpg ( Size: 216.3k ) Number of downloads: 381
dscf3623ol2.jpg ( Size: 130.84k ) Number of downloads: 387
dscf3395vu2.jpg ( Size: 95.31k ) Number of downloads: 378

--------------------
renault Renault Clio 1,2 - MM_03_LCU 1992
+
tilicaru
post 28 Dec 2008, 10:59
Post #4

Membru autentic

locatia am mai putea face in cheile turzi .sunt cabanute de 2 persoane si sunt ieftine pt inchiriat.
multumesc tuturor care au scrisd si sper sa scrie cati mai multi alfel incat sa stabilim data si locatia .asteptam si pe cei mai indepartati cum ar fi cei din bucuresti sasi dea parerea si sa vine cu sugestii.

in continuare asteptam mesajele voastre

--------------------
+
valir5gts
post 28 Dec 2008, 17:36
Post #5

Membru autentic

daca nu ma lasa balta masina vin si eu.sunt de acord cu locatia,zona este foarte frumoasa

--------------------
renault super5 1987
+
Adi R5
post 28 Dec 2008, 23:45
Post #6

Membru autentic

From: A R A D

no daca locatia convine (muntii apuseni) sa cadem de acord si asupra perioadei,mai ales ca azi -maine incepe anul si tre sa planificam concediile...

io,cum am mai spus si mai sus,prefer undeva de la jumatatea lui iunie incolo.

--------------------
Renault Espace 2007
+
M@NIVELA:))
post 28 Mar 2009, 11:01
Post #7

Membru

From: Sf.Gheorghe

pai se pare ca a mutit lumea despre "INTALNIRE"......pana la urma cum a ramas??? locul sa ales , perioada ???? R 5 PoWeR biggrin.gif:D tre sa o facem si pe asta....gratar , mititei si bere vreo 2 zile:D:D ....primavara a venit ...deci trebuie sa facem planurile:D....PARERI!!!!!!toti cei care au R 5 si au chef de plimbari:)

--------------------
Renault Laguna - CV44FTY 99
+
tilicaru
post 28 Mar 2009, 22:21
Post #8

Membru autentic

io zic ca de 1 mai la cheile turda ar fi minunat . acuma asteptam si alte locatii.

pareri ceva haideti ma co venit primavara .

--------------------
+
davincu
post 7 Apr 2009, 22:47
Post #9

Membru autentic

From: Timisoara

Claudiu (tilicaru) , chit ca nu ai un interes material din asta , fii putin mai comerciant ! Adica zi si tu acolo : cum se ajunge la Cheile Turzii , ce e interesant acolo , posibilitati de cazare , punct de intalnire ... traseu turistic .
Evident ca nu vor veni prietenii din Bucuresti ( pe care cu drag ii numim Mitici ! ) , dar poate se aduna (pe criza asta) cativa din Vest ! Cati om mai fi .
Eu de exemplu sunt dependent de nevasta . Cine are si zice ca el nu... minte ! sau nu e singur la d-na . Eu sunt singur la nevasta si trebuie sa o ascult . radmasa.gif
Asadar ce argumente turistice am ca sa o conving ?
PS: Oare cum ne vom recunoaste ???? ph34r.gif
Frumoasa initiativa ta , iti tin pumnii !

--------------------
renault 5 gts benzina - TM 03 TIJ 1985
+
valir5gts
post 8 Apr 2009, 01:42
Post #10

Membru autentic

mitica asta se incumeta din bucuresti daca masina este gata pana atunci. pe criza asta merg pe gaz pana acolo ca nu-mi pica nasu.
pentru a-ti convinge sotia este de ajuns sa dai un search pe google sa vezi ce este acolo. prietena mea accepta o excursie frumoasa cu orice ocazie. daca vremea ne lasa punem si cortul. cu recunoscutul nu este greu, sunt destul de putine super 5 si putem da un loc de intalnire,facem schimb de numere de tel,nu asta e problema. eu de-abia astept sa schimb ceva pareri si cu alti posesori de super 5 in afara bucurestiului asta infect.

--------------------
renault super5 1987
+
tilicaru
post 8 Apr 2009, 17:56
Post #11

Membru autentic

da ai dreptate davinciu poate am uitrat sa mentionez cum e .zona este superba , cazare ar fi la cabanute . cabanutele sunt cu 2 paturi doar . de recunoscut ar fi ca toti venim cu r5 -uri si nu este greu sa ne recunoastem . posibilitati ar fi cum zicea si valir5 cortu daca nu in masina . dar stiu ca sunt cabanute de 2 paturi si e ieftina cazarea . acum fiecare poate da un search pe google si vedeti cum e zona
in legatura cu sotiile si eu am sotie si cam greu o scot din casa dar pt o intalnire toata stima vine si ea.

cu respect si mai astept propunerile voastre . o sa pun si niste poze cu zona maine sau sambata sa aveti idee/

am revenit in seara asta cu un link

http://www.munte.utcluj.ro/Html-RO/TURE/trascau.htm

este si nr de tel pt cazare la cabanite poze tot ce este necesar . sper ca am pus un link folositor si destul de convingator .

This post has been edited by tilicaru: 8 Apr 2009, 19:37

--------------------
+
davincu
post 8 Apr 2009, 23:16
Post #12

Membru autentic

Multumesc mult !
Acuma sa va explic : intrebarea -cum ne vom recunoaste era o gluma , dupa cum si referirile la nevasta erau asa ... in spirit de gluma ! Abia asteapta sa iesim in natura !
Vorbeam serios de faptul ca e nevoie de detalii (favorabile) , deoarece majoritatea oamenilor hotarasc (macar in subconstient ) daca da sau nu in primele 30-50 de secunde . Aceasta prima "impresie" - decizie - cel mai adesea ramane definitiva .

Mi-ar place sa ajung si eu , dar m-as bucura pur si simplu sa stiu ca adunarea s-a petrecut , cu sau fara mine .

Vali , daca zici ca ai veni tocmai din Bucuresti , ma inchin cu tot respectul , sincer!
Inca o data felicitari pentru initiativa si sper sa se petreaca !

--------------------
+
valir5gts
post 9 Apr 2009, 00:03
Post #13

Membru autentic

eu m-as bucura sa vina cat mai multi oameni,inclusiv tu.acesta este si motivul pentru care as veni,poate impulsionez mai multa lume.pe langa asta m-as bucura sa iasa un club cat mai mare si mai frumos dar vad ca nu prea are tragere de inima nimeni.am reusit acum vreo 2 ani sa strangem cam 8 posesori de super 5,dar asta a fost numarul maxim.pun cateva poze cu intalnirile din bucuresti ca sa vada lumea ce frumos poate sa iasa.

Attached thumbnail(s)
IMG_0029.JPG ( Size: 447.31k ) Number of downloads: 246
IMG_0021.JPG ( Size: 519.44k ) Number of downloads: 257
Oct_2006_026.jpg ( Size: 709.85k ) Number of downloads: 83

--------------------
renault super5 1987
+
tilicaru
post 12 Apr 2009, 13:21
Post #14

Membru autentic

daca tot a spus cum ne recunoastem pun si eu niste poze cu ea recenta la ce am muncit ieri toata ziua . sa adaugat un kit de gtt pe masinuta si a fost un pic vopsita .
maine se va schimba si numerele iar pana de 1 mai sper sai pot pune o bara fata de gtt care deocamdata ai lipseste.

Attached thumbnail(s)
IMG_0148.JPG ( Size: 116.82k ) Number of downloads: 74
IMG_0146.JPG ( Size: 111.59k ) Number of downloads: 61

--------------------
+
davincu
post 13 Apr 2009, 14:53
Post #15

Membru autentic

Acuma mi-ai dat un motiv sa stau acasa plange.gif plange.gif
Pai a ta e frumusica foc ! Daca parchez langa tine ma fac de ras ! biggrin.gif Da-ne te rog detalii despre kit - de unde , cu cat ? etc
Nu vreau sa fiu off topic ... chiar arata fain - vreau si eu !

--------------------
+
tilicaru
post 13 Apr 2009, 18:15
Post #16

Membru autentic

tiam raspuns pe privat davinciu. dar mai trebuie sa sti si bara fata dr aiai no am . dar vb mai mute pe ym. a si am uitat ca mai trebuie si ni9ste gentii si folie pe geamuri din aiai fumurie , coborata un pic si cam atata.

deci cine vine la intalnire nu mai vine nimeni . asteptam si pe altii din toata tara, haideti ma co sa fie frumos . o data o fecem si noi.

This post has been edited by tilicaru: 13 Apr 2009, 18:49

--------------------
+
crazyr5
post 15 Apr 2009, 15:05
Post #17

Membru incepator

pana la urma se mai face ceva?..pe unde?..cand?..cine vine?..care vrea sa fie organizator?

--------------------
renault 5 gts/ 1985
+
tilicaru
post 15 Apr 2009, 17:03
Post #18

Membru autentic

eu ma duc de 1 mai in cheile turzi . am mai vb cu cineva cu r5 si mia spus ca vine si el .e un baiat din alba iulia . M@NIVELA:)) o zis ca vine si el daca aisi gata masina . vopseste la ea acuma . spera so termine sa vina .

sper sa vina cat mnai multa lume cu r5 . distractia va fi super . mancare la ciaun , bautura fiecare cesi aduce si ficecare cu ce se incurca , dormitul fiecare cum vrea la programare am pus acoloo un link sau la cort . eu prefer cortu ca doar o sa fie in natura .

asteptam pe toata lumea cu r5 sa vina finca asa e frumos .

--------------------
+
crazyr5
post 17 Apr 2009, 13:30
Post #19

Membru incepator

sincer..nu stiu daca ma tine trotineta la un drum pana acolo si inapoi..ma mai gandesc..macar acu stiu unde va gasesc...nu zic..mi-ar placea f tare..

--------------------
renault 5 gts/ 1985
+
M@NIVELA:))
post 27 Apr 2009, 10:37
Post #20

Membru

From: Sf.Gheorghe

da...din pacate eu trebuie sa ma dau la fund...sad.gif(....speram ca masina sa fie gata...este gata , este vopsita , dar eu trebuie sa fac RAR si sa o transcriu....din pacate fondurile mele la 19 ani nu imi permit sa ma grabesc cu lucrurile astea....se pare ca ori vin cu ea pe platforma ori stau acasa....cred k o sa stau acasa de data asta desi mi-as fi dorit sa vin....pt mine e prea devreme dar oricum sper ca daca nu merg eu sa vina alti 3 in locu meu ca sigur o sa iasa ceva frumos....nu vreau sa fiu pesimist dar daca o sa fie 4-5 R5 o sa fie bine....oricum 1 MAI placut la toti si sa ne auzim de bine, si DISTRACTIE PLACUTA daca iese ceva frumos biggrin.gif:D:D.... wink.gif

--------------------
Renault Laguna - CV44FTY 99
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd August 2025 - 18:50
Dacia