Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

problema bara de torsiune sau suspensie spate, se lasa masina foarte tare..

cridaia
post 19 Jan 2010, 12:32
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Sannicolau Mare, Timis

QUOTE(pixule @ 19 Jan 2010, 11:58)
se pot schimba separat, cu presa pt bucsi. asa ceva au folosit baietii la lol'u meu cand am schimbat bucsile din suportul cutiei de viteze  smile.gif
*

perfect.....dar unde gasim acea bucsa ? eu nu am gasit-o separat.....cum se cheama/comanda aceasta bucsa.

--------------------
Volkswagen Passat - Break - TM 98 BUZ 2009 - BlueMotion
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
pixule
post 19 Jan 2010, 12:37
Post #32

Membru autentic

From: Zalau

ei bine, nu stiu daca sunt de cumparat...e posibil, insa eu nu am cautat ceva de genul la magazine.insa, se pot reconditiona. cel putin la noi este un atelier care face reconditionari de bucsi, pivoti, si alte elemente dastea de suspensie.. din teflon, si alte materiale care nu le stiu. ar trebui sa existe si pe la tm..de acolo esti, nu?

--------------------
Renault Laguna 1ph2 RXE - SJ69LOL 1.6/16v/107
Cateodata ajungi la concluzia ca e mult mai bine sa fii prost.Desi la mine e cam tardiv acum sa ma mai gandesc la asta.Altii insa o pot face cu succes
+
cridaia
post 19 Jan 2010, 15:13
Post #33

Membru autentic

From: Sannicolau Mare, Timis

QUOTE(pixule @ 19 Jan 2010, 12:37)
ei bine, nu stiu daca sunt de cumparat...e posibil, insa eu nu am cautat ceva de genul la magazine.insa, se pot reconditiona. cel putin la noi este un atelier care face reconditionari de bucsi, pivoti, si alte elemente dastea de suspensie.. din teflon, si alte materiale care nu le stiu. ar trebui sa existe si pe la tm..de acolo esti, nu?
*

de langa timisoara........probabil sunt si aici care fac asa ceva. Sti cumva, sau sa te interesezi cat costa o bucsa ( de la telescop, in cazul nostru ) reconditionata ?

--------------------
Volkswagen Passat - Break - TM 98 BUZ 2009 - BlueMotion
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 05:30
Dacia