problema bara de torsiune sau suspensie spate, se lasa masina foarte tare..
![]() ![]() ![]() |
problema bara de torsiune sau suspensie spate, se lasa masina foarte tare..
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
pixule |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 25 February 06 From: Zalau ![]() |
ei bine, nu stiu daca sunt de cumparat...e posibil, insa eu nu am cautat ceva de genul la magazine.insa, se pot reconditiona. cel putin la noi este un atelier care face reconditionari de bucsi, pivoti, si alte elemente dastea de suspensie.. din teflon, si alte materiale care nu le stiu. ar trebui sa existe si pe la tm..de acolo esti, nu?
|
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
- SJ69LOL
1.6/16v/107 Cateodata ajungi la concluzia ca e mult mai bine sa fii prost.Desi la mine e cam tardiv acum sa ma mai gandesc la asta.Altii insa o pot face cu succes
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
QUOTE(pixule @ 19 Jan 2010, 12:37) ei bine, nu stiu daca sunt de cumparat...e posibil, insa eu nu am cautat ceva de genul la magazine.insa, se pot reconditiona. cel putin la noi este un atelier care face reconditionari de bucsi, pivoti, si alte elemente dastea de suspensie.. din teflon, si alte materiale care nu le stiu. ar trebui sa existe si pe la tm..de acolo esti, nu? de langa timisoara........probabil sunt si aici care fac asa ceva. Sti cumva, sau sa te interesezi cat costa o bucsa ( de la telescop, in cazul nostru ) reconditionata ? |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 05:30 |