jenti netrecute la registru, jenti de 17 SILVERSTONE
![]() ![]() ![]() |
jenti netrecute la registru, jenti de 17 SILVERSTONE
alecs69 |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 23 October 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna II 1,8
1783
|
|||
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
Si la mine tot jante de astea am ,deci cred ca sunt stoc .
Bafta !! |
--------------------
Renault
Laguna II
- BC 05 JMU
1.8 Dynamique
|
|
jetatae |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 30 October 08 From: SIBIU - AVRIG - ROMANIA ![]() |
du-te peste ei si fa scandal ca la mine le-au trecut si pe 16 si pe 17
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.9 DCI
- SB -**-**
2002 In viata cel mai mare risc e sa nu risti nimic...
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
alecs, ai manualul de utilizare al masinii? daca da si la modelul tau apar jantele de 17 poti cere sa ti le treaca, daca nu, e ceva mai greu. merge teoretic si daca ai o copie dupa un manual de utilizare intr-o limba straina, numai ca trebuie sa te asiguri ca la modelul/motorizarea pe care le ai sunt prcizate jantele.
daca masina e importata si pe cartea originala nu sunt trecute, atunci poti rezolva cu manualul sau fisa tehnica. daca sunt trecute si mai ai cartea, atunci du-te la ei si sunt obligati sa iti faca mentiunea in CIV-l romanesc. mai poti cere si de la dealerul local o adresa din care sa rezulte ca masina a fost echipat cu jante pe 17". iti dau daca in ICM le apare ca echipare. Laguna Dynamique nu are jante pe 17" in standard pe toate pietele si toate motorizarile, deci depinde de echiparea din fabrica. oricum in acte sunt trecute de regula toate dimensiunile pe care le primeste modelul respectiv pe fiecare motorizare si nivel de echipare. |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
alecs69 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 23 October 08 ![]() |
multumesc pentru raspunsuri, cred ca o sa ma duc luni peste ei.Din ce am gasit eu pe forum la laguna II Dinamique, jentile de 17 fac parte din echiparea standard, iar jentile de 16 sunt optionale, pe cand ei mi-au trecut jenti de 15 si de 16
http://www.reno.ro/Tipuri-de-jante-pt-lagu...ph2-t71544.html |
--------------------
renault
laguna II 1,8
1783
|
|
ovidy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 29 September 08 ![]() |
Am gasit si eu in cartea masini un tabel in care, pe langa alte specificatii, sunt trecute urmatoarele tipuri de anvelope:
195/65 R 15 H 205/55 R 16 V 225/45 R 17 V Din asta eu deduc ca masina vine standard cu jante de 15, 16 sau 17 insa dupa ce am consultat certificatul masinii am constat ca am omologate doar jante de 15 si 16(pe masina sunt si au fost si la RAR jante de 16) ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
- GJ-16-MSW
2001 1.8 16V + GPL
|
|
victor cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 May 07 From: Bucuresti ![]() |
salut!si eu am avut o astfel de problema la inmatriculare la RAR.norocul meu a fost ca fusesem avertizat de cineva care o patise si am verificat actele cand le-am ridicat.m-am dus la inginerul care facuse verificarea si m-a rezolvat imediat.te duci peste ei si iti vor rezolva problema caci si ei stiu ca fac f multe astfel de greseli.eu in talon aveam trei dimensiuni (silverstone 17" pe masina),iar ei au trecut doar doua...nu trebuie sa demonstrezi cu niciun act, au lista cu dimensiunile omologate si am vazut la RAR si cu jante de 19"
|
--------------------
renault
LagunaII 1.8,16v
2003limousine
|
|
tobyta |
![]()
|
tobyta Group: Members Posts: 33 Joined: 24 August 08 From: Bucuresti ![]() |
Salutare!
Aceeasi poveste cu jantele am patit-o si eu cand am facur RAR la Laguna 1.8 Dinamique. Nu au vrut sa imi treaca jantele de 17 desi masina asta avea. m-au trimis la un dealer local sa imi confirme ei in scris ca se pot pune pe acest model jante pe 17. Nu am mai ajuns la acel deler in speta IPSO si acum pe carte am scris 15 si 16 si eu circul cu cele de 17. |
--------------------
laguna2
.1.8i 16V
- .
2001 Laguna2 1.8i 16V 2001 Dinamique
|
|
boozywoozy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 18 August 06 From: galati ![]() |
personal in carte am trecut doar de 16.Masina are 17,cand a fost adusa din Germania in actele originale erau trecute toate dimensiunile insa la prima inmatriculare in tara din sila,plictiseala sau poate lipsa de tus au trecut numai jantele de 16.Apoi am cumparat-o eu,am fost la ei ptr identificare si nu s-au legat de jante la fel ca nici un politist rutierist care m-a oprit...
Traim in Romania... |
--------------------
ex renault
laguna 2
- gl 41 nyk
2002 1.9 dci dynamique
|
|
gmt97hr |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 11 April 08 ![]() |
Din ce am auzit...pe noile tipuri de taloane nu mai este specificata dimensiunea anvelopelor ! (pe taloanele masinilor inmatriculate in Ungaria nu este trecuta dimensiunea anvelopelor). De altfel si masina mea a venit cu jante de 17", in talon am 15" si eu pe masina mi-am pus de 16" !
Decat sa fac calvarul RAR-ului mai bine astept noile tipuri de taloane ! ![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA II
2001 1.8 16 V DYNAMIQUE
|
|
victor cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 May 07 From: Bucuresti ![]() |
intr-adevar,in noul talon nu sunt specificate dimensiunile anvelopelor dar in cartea de identitate sunt iar acest lucru creeaza probleme la ITP.deci parerea mea este ca aceasta problema trebuie rezolvata.
|
--------------------
renault
LagunaII 1.8,16v
2003limousine
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.914 Joined: 4 February 09 ![]() |
Aceeasi problema o am si eu:in talon e trecuta doar 205/60/16 desi producatorul echipeaza masina 2.0T exclusiv cu 225/45/17,e trecuta asta in toate cataloagele de prezentare.Problema e ca pentru masinile de 1,9dCi/120cp e trecut in talon (masini aduse de afara-jante omologate) iar pentru 2.0T/170cp trebuie omologare.
Mai ramine sa vad Clio de 60-80cp cu jante de 17"...omologate si trecute in CI si talon. Ma refer strict la jante originale Renault,mi s-a spus sa cumpar jantele,sa le echipez cu anvelope si apoi sa merg la omologare (!). |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
adryan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 341 Joined: 9 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
La mine in talon sunt trecute.
|
--------------------
VW
Golf V
2005/1.6 MPI
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Nu prea am vazut Laguna cu jante de 17" din cele comercializate de noi in Ro...la cele aduse din vest este posibil,de fapt nu prea sint pe 16" pentru ca astea se ofera pe echiparile inferioare ori cine aduce Laguna "goala" din vest?
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Cat timp sunt 225/45/17 nu vad ce ar putea sa comenteze cei de la RAR sau de la politie.
Drept e ca n`am vazut Laguna cu 195/65/15 inca, dar ma gandesc ca e posibil. Eu am de 205/55/16 si nu planuiesc sa le schimb, sunt suficient de comode si nu ma omoara nici damburile ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
audiofilu' |
![]()
|
La cite am auzit de jantele de 17" ca ar fi mai pacatoase pt masina decit cele pe 16" mai ca-mi vine sa pun 225/55/16 in loc de 205/60/16 si sa nu schimb cu jante pe 17"
Uite ca am avut probleme cu echiparea cu 225/45/17 chiar daca sint trecute in toate cataloagele pentru 2.0T numai in talon nu;trebuie omologare si gata.Nu-s timpiti? |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 00:36 |