25 ANI DE RENAULT 25, ANIVERSAREA A 25 ANI DE LA LANSAREA R 25
![]() ![]() ![]() |
25 ANI DE RENAULT 25, ANIVERSAREA A 25 ANI DE LA LANSAREA R 25
turbodxman |
![]()
|
||
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
|
||
--------------------
---------
----------
------------
|
|||
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
super initiativa, ce pot sa zic .. decat la multi ani. Super masina, fain design pentru acele vremuri (si pentru vremurile astea)..
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Frumoasa initiativa !!!
Un topic care poate te ajuta: http://www.reno.ro/Tipuri-de-R25-t128505.html This post has been edited by cj98czh: 6 Jun 2009, 12:14 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
turbodxman |
![]()
|
@ aphophis & cj98czh: Va multumesc. Va invit sa ramaneti alaturi de acest topic si ... de ce nu ... sa achizitionati cel putin un Renault 25.
![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am avut 2 unul benzina si unul TD, primul l-am tinut 2 ani dar din cauza problemelor cu electronica care le avea (din cauza "electricienilor" romani) l-am facut bucati, al doilea l-am cumparat la 200.000 km intr-o stare excelenta optica si tehnica si m-a servit fara nici o problema 5 ani pana la 402.000 km, merge si azi excelent cu toate ca a trecut de 530.000 km... asa ca cel putin pt. mine partea R25 s-a incheiat..
O poza a celui de-al doilea, una din cele mai dragi masini pe care le-am avut: This post has been edited by cj98czh: 6 Jun 2009, 12:16 Attached thumbnail(s) PIC_01021.JPG ( Size: 760.49k ) Number of downloads: 180 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
turbodxman |
![]()
|
@cj98czh: Ma bucur ca cel putin in suflet ti-a ramas Renault 25.
E un mare lucru, la noi, sa ramai atasat unei masini pe care nu o mai ai, sa fi in continuare fan. Foarte rar pe aici. Tocmai din acest motiv am deschis acest topic. Pentru a celebra nasterea unei legende auto si pentru a crea o atmosfera placuta, putin nostalgica celor ce au avut, au inca sau / si vor avea R 25. ![]() O scurta calatorie in timp, alaturi de limuzina franceza. ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 23:32 |