Butoane geamuri electrice one touch, trebuie sa le tin actionate
![]() ![]() ![]() |
Butoane geamuri electrice one touch, trebuie sa le tin actionate
Thanatos |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 22 July 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic RXE 1.6 16V
2001
|
|||
nae rx 4 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 13 August 08 From: brasov ![]() |
la scenicu meu e doar geamul de la sofer cu ridicare automata.ca sa setezi capatul de cursa trebuie sa ridici geamul pana sus si sa tii ''apasat'' butonul vreo 5 secunde.daca ai si restul de geamuri automate repeta procedura la toate.nu stiu sa fie scenicuri I cu toate geamurile automate... de obicei ''defectul'' asta apare cand se deconecteaza bateria sau scade tensiunea in ea undeva sub 9 volti
This post has been edited by nae rx 4: 24 Apr 2009, 13:32 |
--------------------
renault
scenic rx 4
2002 privilege
- bv 44 sky
|
|
black_alienware |
![]()
|
![]() B L K Group: Members Posts: 622 Joined: 15 November 07 From: Moreni ![]() |
La Scenic 1 doar geamul de la sofer este cu ridicare automata. Nu am intalnit Scenic 1 cu toate geamurile automate.
|
--------------------
Renault
Scenic
2001/1.9DCI/102HP
- DB || B L K
|
|
Thanatos |
![]()
|
In carte scrie ca numai butonul de la sofer permite coborarea automata a geamului. Despre ridicare nu zice nimic. Si am mai discutat cu alt posesor de scenic similar cu al meu si a confirmat. Numai soferul si numai pe coborare.
Intrebarea ramane: cum resetez geamul sa faca si la mine la fel? |
--------------------
Renault
Scenic RXE 1.6 16V
2001
|
|
black_alienware |
![]()
|
![]() B L K Group: Members Posts: 622 Joined: 15 November 07 From: Moreni ![]() |
Scenicul meu din semnatura are ridicare si coborare automata. Nu stiu de ce al tau are decat pe coborare.
|
--------------------
Renault
Scenic
2001/1.9DCI/102HP
- DB || B L K
|
|
Thanatos |
![]()
|
Pai deocamdata nu are nici un geam automat.
Deci cum le resetez? Am tinut putoanele apasate/trase, cu zecile de secunde si nimic. This post has been edited by Thanatos: 25 Apr 2009, 12:57 |
--------------------
Renault
Scenic RXE 1.6 16V
2001
|
|
dudueleven |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 20 September 07 ![]() |
La al meu doar cele din fata sunt automate( un impuls scurt ) cele din spate nu.
Nu stiu cum se face resetarea. |
--------------------
Renault
Megane Scenic
2001 1,9 dci Carminat
- MS 31 ADE
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
vezi ca e nevoie decat de o apasare\ridicare scurta a butonului pentru a se duce singur jos\sus.
This post has been edited by St: 27 Apr 2009, 11:50 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
la mine e doar cel de la sofer cu impuls si urcare si coborare restu standard
dupa upgrade am si pasageru cu impuls dar nu mai functioneaza butonul de pe usa pasagerului |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
Thanatos |
![]()
|
Am descoperit ca si la mine merge butonul de la sofer pe urcare si coborare. Trebuie sa apesi extrem-extrem-extrem de scurt si rapid pe buton ca sa o ia automat. Daca ai apasat un pic mai lung la revedere.
E exact invers de cum sunt obisnuit la celalalta masina mai noua si mai 'electronizata' |
--------------------
Renault
Scenic RXE 1.6 16V
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:06 |