huruit motor intre 2000-2500 turatii, sfaturi va rog
![]() ![]() ![]() |
huruit motor intre 2000-2500 turatii, sfaturi va rog
Renaultouille |
![]()
|
||
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 384 Joined: 8 October 07 From: Bucuresti / Rm. Valcea ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1 / 1.6 16v
2004 Pt cei ce merg cu ceata aprinsa doar ca sa fie un bec aprins in bord...imbratisati un pom!
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ai verificat nivelul uleiului in cutie?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
jack |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 4 January 06 From: London ![]() |
la mine la diesel a fost rola intinzatoare a curelei de accesorii. nu stiu la benzina daca se aplica.
|
--------------------
Vauxhall
Astra
2004 SRI
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
vezi sa nu iti intre in rezonanta esapamentul, sa aiba un suport slabit si sa bata in caroserie. cand ridici masina pe elevator, sa-i dai doi pumni si in catalizator
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
Renaultouille |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 384 Joined: 8 October 07 From: Bucuresti / Rm. Valcea ![]() |
QUOTE(cj98czh @ 7 Apr 2009, 21:43) nu am verificat dar nu vad de ce sa nu fie ulei in cutie QUOTE(jack @ 7 Apr 2009, 21:48) la mine la diesel a fost rola intinzatoare a curelei de accesorii. nu stiu la benzina daca se aplica. se manifesta la fel ca la mine? ai scapat de huruit? QUOTE(caktuss @ 7 Apr 2009, 21:50) vezi sa nu iti intre in rezonanta esapamentul, sa aiba un suport slabit si sa bata in caroserie. cand ridici masina pe elevator, sa-i dai doi pumni si in catalizator ![]() am verificat nu e esapamentul |
--------------------
Renault
Megane 2.1 / 1.6 16v
2004 Pt cei ce merg cu ceata aprinsa doar ca sa fie un bec aprins in bord...imbratisati un pom!
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
S-ar putea sa fie cilindrul receptor (respectiv una din partile lui - rulmentul de presiune)... acelasi lucru l-am patit si eu la masina veche. Din pacate nu poate fi eliminat de pe lista de presupuse defecte decat prin schimbare.
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
Renaultouille |
![]()
|
cilindrul il am stricat sigur pt ca dimineata suiera cand plec de pe loc si intre viteze (adica momentul ala cand apas acceleratia si dau drumul la ambreiaj)
8 Apr 2009, 20:55: am fost azi in service....dupa ce am schimbat fulia defazoare si distributia, revizia de 90mii, articulatia fata, tampon motor (asa cam vreo 20 si ceva de milioane) aflu ca mi s-a stricat electrovana care surpriza nu iesise pe tester....pret 5 milioane....ce bucurie...dar sa privesc partea buna, macar stiu de unde vine zdranganitul ala ![]() This post has been edited by Renaultouille: 8 Apr 2009, 20:55 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 / 1.6 16v
|
|
ex5 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 18 April 08 From: Galati ![]() |
Acelasi lucru l-am patit si eu, acelasi huruit il aveam intre 2000-1500, din cauza acelei electrovane am ajuns sa schimb distributia, role intinzatoare, curea accesorii, inclusiv fulia defazoare, ultima pe lista a fost electrovana care am gasit-o la sh cu 150Ron. Asa ca m-am ales cu o roaba de piese pe care le-am schimbat degeaba. Asta este, unde nu-i cap vai de portofel!
|
--------------------
renault
megan2 1,6 16V
2005
|
|
Renaultouille |
![]()
|
dehh...fiti atenti smecherie romaneasca...electrovana: la meridian 670 ron, la mach1 500 ron, la serus 410 ron si la ipso.....cica 180 ron dar nu-mi vine sa cred ma duc maine la ei sa dau comanda ca nu au pe stoc. tot ce sper e sa fie electrovana de vina si sa nu mai fiu nevoit sa bag iarasi mana pana la cot in portofel.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 / 1.6 16v
|
|
Ru55eL |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 307 Joined: 16 February 09 ![]() |
sa ne ti si pe noi la curent cu pretul daca este " true "... ca sa asi mai cumpere si altii la pretul ala
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
- 1.6 16V
Decembrie 2005/ Privilege
|
|
Renaultouille |
![]()
|
dupa cum ma asteptam cei de la ipso cautasera alta piesa si de fapt electrovana e 460 ron...cel mai ieftin am gasit la serus cu 4milioane si un pic.
beleaua e ca am fost la un prieten mecanic si am schimbat electrovana mea cu a lui (are un megane cu electrovana schimbata acum 1000 km tot 1.6 16v) si tot huruie...deci cei de la mach1 s-au inselat - am aruncat 1 milion manopera la ei degeaba. nu-mi ramane decat sa schimb kitul accesorii si daca nu e nici de la ala nu stiu ce sa-i mai fac. bafta tuturor |
--------------------
Renault
Megane 2.1 / 1.6 16v
|
|
adrian_yza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 364 Joined: 6 October 08 ![]() |
sal. si la mine face asemanator adica huruie ceva lamotor sau curele numai la 2000 de turati si numai in treapta a doua ce ar putea fii?
dar numai dupa ce se incalzeste motorul [35-40 km] pana la serviciu |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.6 confort privilege
2004
|
|
Renaultouille |
![]()
|
adrian_yza daca e sa punem cap la cap ar putea fi: electrovana, kit accesorii, la mine spre exemplu am rulmentul de presiune cam dus deci il pun si p-ala la socoteala. din pacate numai prin eliminare se poate sa-i dam de cap. dupa pasti rezolv kitul accesorii asa ca va anunt
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 / 1.6 16v
|
|
adrian_yza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 364 Joined: 6 October 08 ![]() |
multumesc renaultoille.... asa am sa fac o sa le iau prin eliminare.Dar aceasta electovana unde se afla? cam pe unde ?daca se poate cateva detalii.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.6 confort privilege
2004
|
|
Renaultouille |
![]()
|
dai capacul de la motor jos ala argintiu de plastic si cum te uiti la motor e exact deasupra distributiei in stanga bobinelor are o mufa gri care intra in electrovana, iar electrovana e prinsa intr-un surub parca de 10 daca tin bine minte. e o tija lunga care are un arc inauntru si da drumul la ulei. datorita ei se face ungerea fulie defazoare. uite-te aici in poza ca sa-ti dai seama http://www.reno.ro/index.php?showtopic=418...ectrovana&st=30 la postul #34 ( cu ocazia asta mulumiri lui cipman pt informatii)
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 / 1.6 16v
|
|
dl_io |
![]()
|
membru marcant Group: Members Posts: 409 Joined: 17 December 07 From: IASI ![]() |
A mai rezolvat cineva problemuta ? Si mie imi face ca naiba pe la 2200 de ture . Mersi
![]() |
--------------------
renault
megane
2004 1.5 dci
|
|
amsterdam |
![]()
|
![]() no member Group: Members Posts: 181 Joined: 25 July 07 From: sb ![]() |
si la mine face, am fost azi la service si mi-au zis sa nu imi fac griji ca e de la tamponul de la motor si merge si asa daca troncane
am un drum lung si ma gandeam sa nu fie probleme pe drum acuma ce o da domnu |
--------------------
renault
megane
- 58-TRZ
2007 expression It is better to beg for forgiveness than to ask for permission
|
|
Renaultouille |
![]()
|
scuze, promisesem ca dupa ce o rezolv anunt pe forum. este confirmat. problema e electrovana. m-am incapatanat pana la urma si m-am dus la mach1 unde se jurau baietii de acolo ca e electrovana. am dat in jur de 500 ron cu tot cu manopera si intr-adevar nu mai huruie. deci nu va apucati sa desfaceti toata masina, incercati intai varianta cu electrovana. bafta
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 / 1.6 16v
|
|
dl_io |
![]()
|
membru marcant Group: Members Posts: 409 Joined: 17 December 07 From: IASI ![]() |
Eu am dci
|
--------------------
renault
megane
2004 1.5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 09:00 |