Aprindere electronica RENIX007, renault 9/11
![]() ![]() ![]() |
Aprindere electronica RENIX007, renault 9/11
marius_nus |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 20 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia ( hibrid_reno)
novareno
1999 gt
|
|||
mihai1677 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Pentru a o monta pe Nova ai nevoie:
-Volanta sa aiba dintii pt aprindere; -Senzorul de turatie ce se prinde pe capac ambreiaj; -Capac ambreiaj cu loc specific pt senzor; -Nu stiu daca aprinderea ta e cu senzor de detonatie sau nu, daca are, ai nevoie si de senzorul ala; -Daca ai toate astea de sus iti dau si schema; |
--------------------
Renault 5 Campus,
Hyundai Sonata,
1988 / 2001
|
|
saimarica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 24 February 09 ![]() |
Sall,
Cum leg si eu torometrul din bord,mentionez ca am aprindere electronica. |
--------------------
Renault 11
AB BERLINA CU HAYON
1984
- B 57 NHA
|
|
BogdanNick |
![]()
|
![]() posesor si atat Group: Members Posts: 469 Joined: 25 October 08 From: Campina PH ![]() |
pe mufa de alimentare ai 3 fire: "+", "-" si turometru (un fir). La mine (pe R9-1987) firul torometrului e maro. Aprindertea e RE 204
|
--------------------
Renault R9 GTL
1987/1397cmc
L423
- PH04NJN BogdanN
|
|
iulian_2233 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 659 Joined: 20 February 08 From: Braila,Lanurile ![]() |
poti pune o poza te rog cu firu ala de la turometru si unde vine el in bord?ca la bordul meu sunt 2 fire pt turometru si chiar nu imi dau seama care ar fi iar pe aprindere intradevar e un fir maro dar e scurtat masina mea nu a avut turometru si as vrea sa montez nu bord cu asa ceva
|
--------------------
Renault
19 Europa
1997
- IF-04-RHK R9gtl BR-01-VNB Radiat
R19 1,4Europa IF-04-RHK |
|
BogdanNick |
![]()
|
![]() posesor si atat Group: Members Posts: 469 Joined: 25 October 08 From: Campina PH ![]() |
iulian_2233 Scris 28 May 2009, 16:36
poti pune o poza te rog cu firu ala de la turometru si unde vine el in bord?ca la bordul meu sunt 2 fire pt turometru si chiar nu imi dau seama care ar fi iar pe aprindere intradevar e un fir maro dar e scurtat masina mea nu a avut turometru si as vrea sa montez nu bord cu asa ceva ![]() Am atasat o schita. Sunt ambele tipuri de carcase. Firul 3 (cel din exterior) este pentru turometru la ambele. |
--------------------
Renault R9 GTL
1987/1397cmc
L423
- PH04NJN BogdanN
|
|
iulian_2233 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 659 Joined: 20 February 08 From: Braila,Lanurile ![]() |
mesi pt schema bogdan inseamna ca al 2 lea fir care vine de la mufa aia de la turometru ar trebui sa fie la masa cumva?
|
--------------------
Renault
19 Europa
1997
- IF-04-RHK R9gtl BR-01-VNB Radiat
R19 1,4Europa IF-04-RHK |
|
BogdanNick |
![]()
|
In mod normal turometrul are 3 fire: "+"," "-, si "semnal". + si - le are legate pe alimentarile de la aparatura de bord. Firul de semnal duce la mufa de cablaj si de acolo la aprindere. Bordul meu nu are turometru si firul maro de la aprindere - care pe parcurs se schimba cu unul galben - e legat pe un blanc (liber) al mufei bordului
|
--------------------
Renault R9 GTL
1987/1397cmc
L423
- PH04NJN BogdanN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 09:34 |