Problema lumina interior !, Nu arde dar este un pic enervanta situatia...
![]() ![]() ![]() |
Problema lumina interior !, Nu arde dar este un pic enervanta situatia...
Flamingo |
![]()
|
||
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Salutare,
Si la masinuta mea s-a intamplat si si-a revenit singura ![]() Oricum ... daca plafoniera de pe masinuta ta este modelul acel oval cu un singur bec, se scoate foarte usor din plafon, tragi de una din margini pana iesi si apoi de cealalta (iese cu totul - cel putin asa este la versiunea mea - mai veche e drept). Spor, |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Completez ce a spus cmandrei: tragi de rama nu de "gemuletul rabatabil"... e prinsa numai in tapiterie, fara suruburi...
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc pentru raspunsuri. Intr-adevar, este un singur beculet cu geam rabatabil. Ref. la modul de scoatere... asa ma gandeam si eu, sa trag de acea margine dar repet, mi-a fost teama sa nu stric ceva pe acolo. Dar daca voi spuneti ca nu se intampla nimic, atunci o sa procedez si eu la fel...
Andrei, spui ca asa se intampla si la tine. Pana la urma ai rezolvat buba sau a ramas la fel ca inainte ? Si la mine isi revine din cand in cand dar totusi... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Si apropos "trage mai tare" dinspre partea soferului - in dreapta sunt firele parca - daca bine tin minte.
Pur si simplu la un moment dat in toamna (umezeala mare si racoare) nu a mai vrut sa se aprinda de fiecare data cand era o usa deschisa ... daca-l miscam putin se aprindea ... nu i-am facut nimic (fara un motiv anume) si dupa vreo 2 saptamani a inceput sa se aprinda din nou corect ... si nu a mai facut ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Flamingo |
![]()
|
Revin cu mica mea problema. Intre timp am apucat sa desfac capacelul si sa misc de "alea" pe-acolo.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
gopo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 12 March 08 ![]() |
Cand ai scos plafoniera s-au vazut contactele inauntru ? Eu am avut aceiasi problema cand mergea cand nu , desfa din nou plafoniera si cu un spray de contacte dai pe lamelele alea.La mine erau foarte oxidate si nu mai faceau contact bine.Probabil ca se face ceva condens acolo din cauza diferentei de temp ( interior -exterior ). SPOR!!!!
|
--------------------
renault clio 1,2
renault clio 1,2
1997
|
|
Flamingo |
![]()
|
Super ! Un spray de contacte parca aveam prin portbagaj... Merci mult de tot Gopo ! Deci de acolo era... Va tin la curent.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Ayden_CJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 577 Joined: 28 February 07 From: Cluj ![]() |
un sfat, protejeaza daca poti tapiteria de pe plafon un ziar... ceva... să nu se păteze
|
--------------------
Renault
Symbol
- CJ-x5-DXM
2006 EX1,4 16V
|
|
Flamingo |
![]()
|
Da, sa traiti !
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
ionutzmi |
![]()
|
![]() Jon Group: Members Posts: 128 Joined: 22 March 07 From: G I U R G I U ![]() |
se pare ca si asta e problema frecventa ,
eu o tin pe pozitia stins tot timpul pt a evita orice neplaceri. This post has been edited by ionutzmi: 18 May 2009, 16:06 |
--------------------
RENAULT
Laguna
2003
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu la fel, dar din comoditate...
|
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 18:17 |