[CUMPAR] suport motor hidroelastic, Symbol, Solenza, SuperNova 1.4/8v
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] suport motor hidroelastic, Symbol, Solenza, SuperNova 1.4/8v
dia_ph2 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 333 Joined: 29 September 08 From: Targoviste ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan ph2, 1.4mpi
2008, Laureate, Abs
|
|||
dia_ph2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 333 Joined: 29 September 08 From: Targoviste ![]() |
up
|
--------------------
Dacia
Logan ph2, 1.4mpi
2008, Laureate, Abs
|
|
nicu_nicu |
![]()
|
![]() --------- Group: Members Posts: 115 Joined: 17 April 09 From: ---------- ![]() |
am eu ambii suporti de la motor de la o solenza, nust rupti, nu deteriorati deci sunt ok!
|
--------------------
------------
------------
- ----------
----------
|
|
nicu_nicu |
![]()
|
![]() --------- Group: Members Posts: 115 Joined: 17 April 09 From: ---------- ![]() |
nu pot da PM ca nu am destule posturi
pretul la suport e de 150 lei!(avand in vedere ca nou face 400 ron) |
--------------------
------------
------------
- ----------
----------
|
|
dia_ph2 |
![]()
|
ai pm
|
--------------------
Dacia
Logan ph2, 1.4mpi
2008, Laureate, Abs
|
|
nicu_nicu |
![]()
|
iti dau si suportul de aluminiu si cel hidroelastic in 150 lei fix.adaca esti e acord lasa-mi adresa pe pm si il pun la curier!eu sunt din caras-severin!
|
--------------------
------------
------------
- ----------
----------
|
|
adi suciu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.529 Joined: 27 November 08 From: Timisoara ![]() |
22042009829.jpg ( Size: 144.78k )
Number of downloads: 172
22042009830.jpg ( Size: 114.79k ) Number of downloads: 204 pozele promise |
--------------------
renault
kangoo
2001,clima,abs,servo Traim in Romania si asta ne consuma toti nervii.
|
|
dia_ph2 |
![]()
|
Asta e suportul propriu-zis; mie imi trebuie inclusiv "bratul" care se prinde de motor. Vreau sa-l montez pe Logan 1.4mpi, dar nu stiu exact daca se potriveste. In limita timpului disponibil, poti masura cateva cote? (de exemplu distanta intre suprafata de asezare a suportului si cea de asezare pe motor, distanta de la unul din suruburile de pe motor pana la unul din suruburile de pe caroserie, etc)
|
--------------------
Dacia
Logan ph2, 1.4mpi
2008, Laureate, Abs
|
|
dia_ph2 |
![]()
|
Am masurat un suport motor pe o Solenza, nu se potriveste - topic inchis.
|
--------------------
Dacia
Logan ph2, 1.4mpi
2008, Laureate, Abs
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 13:01 |