Statii CB, NO POLICE-Roman
![]() ![]() ![]() |
Statii CB, NO POLICE-Roman
Dan P |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 12 November 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
11 Automatic
- DAH-288A
1987
|
|||
mih_mlv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 432 Joined: 17 September 10 From: Calarasi(CL)/Sicilia (CT) ![]() |
Multumesc Daniel
Ramane sa-mi i-au o antena si sa o probez mai bine.Acasa am una, dar daca am gasit ocazia asta la niste baieti "cu maini fine"am cumparat-o. Stima, |
--------------------
Renault
Megane 2.2 bicorp 1.6 115cp 2006 CL 79 MLV/
Clio III 1.5 dci 2008 CL 04 LAV
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mih_mlv @ 30 Oct 2012, 09:41) Multumesc Daniel Ramane sa-mi i-au o antena si sa o probez mai bine.Acasa am una, dar daca am gasit ocazia asta la niste baieti "cu maini fine"am cumparat-o. Stima, Iti doresc ca baietii cu maini fine sa te aranjeze si pe tine fix la fel... eventual sa iti mai strice si ceva la masina bonus!! Asta ca sa tii minte sa incurajezi furtul si data viitoare cand vei avea ocazia... !! |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
mih_mlv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 432 Joined: 17 September 10 From: Calarasi(CL)/Sicilia (CT) ![]() |
Dar cine a zis ca baietii sunt ciorditori?Ai citit printre randuri dar ai presupus gresit.Probabil esti patit si de aici atata nervozitate.
Pentru cultura ta generala sunt doi romani care se ocupa cu electronica,probabil este facuta din bucati,sau au schimbat vreo piesa care era arsa! Eu prin felul in care am scris am lasat loc de interpretari, imi cer scuze.Tu cred ca ar fi bine sa primesti o mustrare alta data sa nu mai vb asa. Stima, 30 Oct 2012, 10:23: Daca eram facut din circuite poate doream ca baietii sa-mi schimbe un circuit ceva ![]() This post has been edited by mih_mlv: 30 Oct 2012, 10:23 |
--------------------
Renault
|
|
dan.gutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 26 February 07 From: Europa ![]() |
Acum incerci sa o ''dregi'',si eu ca si 90% dintre cei care au citit postul tau,au inteles, ce a inteles si maghitzanul.
|
--------------------
TOYOTA
COROLLA & AURIS HSD
2009 & 2012
|
|
mih_mlv |
![]()
|
Avand in vedere ca sunteti destul de vechi in forumul renault si trebuie sa fiti respectati ca atare ,eu imi cer inca o data scuze daca am adus mustrari de constiinta la unii dintre voi.
Ca sa fiu totusi on statia are 65w masurati,din ce am inteles o folosesc in mare masura cei de pe tiruri.Am gasit si niste situri cu respectiva,pare super. Va salut si haideti sa respectam "subiectul"acestui topik. |
--------------------
Renault
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
ce nevoie ai de acea putere? in momentul de fata, fiind multe masini cu statii chiar cu statie cu putere legala de 4w si antena scurta (60cm, ca mai lunga agata cand bag masina in garaj) ma descurc superonorabil. in plus daca statia are putere mare numai emisia e imbunatatita, risti sa emiti kilometri buni, sa intrebi ceva si sa nu-l auzi pe cel care-ti raspunde ca el emite cu 4w. daca vrei performanta mai buna ia-ti antena buna si lunga, acordeaz-o si ai sa ai o imbunatatire simtitoare de performanta si pe emisie si pe receptie.
|
--------------------
Honda
Civic 140HP
- SV-XX-XXX
2010 Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Prefer sa cumpar mai scump decat sa cumpar un lucru furat de la altii!!
Eu cand mi-am facut un upgrade la Audi A3 si mi-am pus oglinzi electrocrom, am preferat sa dau 600 lei pe doua oglinzi care au fost dezmembrate in fata mea de pe un Audi A6 decat sa dau 300 lei unui ciorditor, pe fix acelasi tip de oglinzi. De mentionat ca oglinzile costau 3600 lei (ambele) la Porsche Bucuresti Nord.... deci va dati seama de unde avea ala oglinzile cu 300 lei/setul!! Mih-mlv, nu stiu de unde ai tu statia, deja nici nu mai conteaza dar ce imi doresc este ca si tu sa faci data viitoare la fel ca mine!! Eu am preferat sa nu cumpar niste oglinzi care puteau fi furate poate chiar de pe masina ta!! This post has been edited by Meghitzanul: 30 Oct 2012, 11:30 |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
mih_mlv |
![]()
|
Salut,
Asa cum zici tu am patit cu cea de 4w,am auzit o informatie cam la 20km si cand am vrut sa ma informez mai bine....nimic ca nu m-am facut auzit. Da au multi statii,dar ai vazut ca nu-ti raspund toti daca intrebi ceva.Se limiteaza doar sa asculte fara sa dea la randul lui informatii(cei cu turisme).Cei cu tirurile,majoritatea au canalele lor in afara de 22,ei nici macar nu se sinchisec sa-ti raspunda. La a mea dupa ce am calibrat antena+pozitia antenei pe plafon(care conteaza enorm de mult locul)am prins la maxim 11km,lucru probat de mine cu km facuti in bord.Daca mai avem si o propagare ne putem auzi si mai mult. Salut |
--------------------
Renault
|
|
dan.gutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 26 February 07 From: Europa ![]() |
Te-au pacalit baietii aia de la care ai cumparat statia,nu are cum sa fie de 65w pe emisie.Unde este radiatorul de racire a finalilor ?Spre exemplificare uite o poza cu un President de doar 40 de wati si uite ce radiator are.
Attached thumbnail(s) jakson_2.jpg ( Size: 28.43k ) Number of downloads: 902 |
--------------------
TOYOTA
COROLLA & AURIS HSD
2009 & 2012
|
|
mih_mlv |
![]()
|
Dan poate ai dreptate tu,dar am vazut cu ochii mei pe aparatul acela de masurat.Nu stiu ce sa zic.Macar de ar avea 30/35w si tot este bine.
Nu toate au radiator in spate din ce am vazut eu si ma refer la cele profesionale.Acum daca tu esti un cunoscator...probabil ai dreptate. |
--------------------
Renault
|
|
Dan P |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 12 November 08 ![]() |
Si eu zic ca statia nu poate avea 65w. Mai ales fara radiator. Poate undeva spre 20, dar mai degraba vro 10-13. Oricum sunt suficienti si 10w.
|
--------------------
Renault
11 Automatic
- DAH-288A
1987
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.129 Joined: 11 February 04 ![]() |
Probabil erau 6.5W. Restul era poveste. Oricum iti ajung si cei 4W legali. Daca vrei sa obtii raspunsuri e bine sa inveti sa vorbesti in jargonul soferilor.
Nu e nimeni obligat sa iti raspunda, unii doar asculta, unii au statia inchisa, unii vorbesc la telefon, unii nu vorbesc cu cei cu turismele. As zice ca in peste jumate din cazuri mi-au raspuns colegii. Pe cat posibil am raspuns si eu, numai dupa ce m-am asigurat ca nu a raspuns altcineva. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Intrebare: cobra sau midland? E vorba de un handheld de 5w.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.129 Joined: 11 February 04 ![]() |
Aia care se incadreaza mai bine in masina.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Meghitzanul |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 6 Nov 2012, 23:11) Dacia sau Audi? Ghici care statie e asociata cu Dacia si care e asociata cu Audi? Stiu ca ma aflu in momentul asta pe forumul daciaclub, sa nu imi sariti in cap!! ![]() ![]() |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
|
big_brother_ro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 6 October 10 From: Cernavoda ![]() |
Salutare tuturor,
Eu as vrea sa-mi cumpar o statie radio CB portabila (si la astea portabile se poate conecta difuzor extern si microfon), intrebarea si rugamintea mea este: ce mi-ati recomanda? As dori sa asociati si o antena cu statia radio. Sunt absolut "nou" pe acest taram. Va multumesc This post has been edited by big_brother_ro: 8 Jan 2013, 00:14 |
--------------------
Renault
Laguna II
- CT XX EXP
Phase 2, 2007 Renault Laguna II, Phase2, 1.9 dci
|
|
claudyyu89 |
![]()
|
![]() Membru XXL Group: Members Posts: 168 Joined: 2 November 10 From: M A R T E ![]() |
Eu iti recomand Stabo pt ca sunt statii foarte bune si sunt fabricate de aceasi firma care fac si presidentul
![]() |
--------------------
Audi
A4
Limuzina 1,6 ; 101 cp. Nu îmi este rușine că sunt român. Îmi este rușina că ... alții sunt români.
|
|
big_brother_ro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 6 October 10 From: Cernavoda ![]() |
QUOTE(claudyyu89 @ 8 Jan 2013, 00:55) Eu iti recomand Stabo pt ca sunt statii foarte bune si sunt fabricate de aceasi firma care fac si presidentul ![]() Modelul asta este "nu portabila", eu am un "fix"....vreau portabila Stabo.....(eu) nu am auzit de ele..... si "este" ieftine (scz.parerea mea)!!! Parca as pune pe lista Alan, Storm si President Randy II, dar cu o mai mare "inclinare" catre Randy II. Rog pe cineva care a folosit, sau foloseste Randy II sa-mi spuna daca este o alegere buna! am gasit-o pe undeva la oferta impreuna cu o antena ML145, la un pret de aprox. 750 Ron. Mai "imi face cu ochiul" TTi TCB-R2000 cu handsfree si telecomanda model 2011. imi place ca este cumva "modulara" pun ecranul pe langa navigator, are un fel de telecomanda, ii atasez un difuzor extern, statia as pune-o in cotiera - Laguna 2 are priza de bricheta in cotiera. Dar TTi-ul ar fi in planul secund, in principal as vrea "o portabila". This post has been edited by big_brother_ro: 8 Jan 2013, 02:22 |
--------------------
Renault
Laguna II
- CT XX EXP
|
|
dan.gutu |
![]()
|
QUOTE(big_brother_ro @ 7 Jan 2013, 23:59) Salutare tuturor, Eu as vrea sa-mi cumpar o statie radio CB portabila (si la astea portabile se poate conecta difuzor extern si microfon), intrebarea si rugamintea mea este: ce mi-ati recomanda? As dori sa asociati si o antena cu statia radio. Sunt absolut "nou" pe acest taram. Va multumesc Storm Turbo Extrem,Alan 42,President William,Yosan CB 200 ![]() |
--------------------
TOYOTA
COROLLA & AURIS HSD
2009 & 2012
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
ia de la Alan, depinde acum daca vrei sa o folosesti si in afara masinii si iei 42, doar in masina ia 42
![]() Antena ia de la midland sau president...cu cat mai mare, cu atat mai bine ![]() |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
big_brother_ro |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna II
- CT XX EXP
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
o fi vrut sa zica 52
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.639 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
o antena buna sa o montez in plafon stie cineva? ma intereseaza sa fie mai mica dar ceva bunicel...
This post has been edited by sorin1983: 8 Jan 2013, 23:36 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
big_brother_ro |
![]()
|
QUOTE(bygy007 @ 8 Jan 2013, 23:34) Din ce văd eu pe site-uri, 42-ul este statia care poți s-o porți legată de gât pe coclauri, nu? Aș vrea să o pot folosi si inafara mașinii. Acum (ce-i drept) și eu sunt "plecat pe coclauri" ![]() ![]() 9 Jan 2013, 09:12: Stație President Randy II ? Are cineva așa ceva? Cum or atârna intr-o balanță Alan 42 si Randy II ? Cred că și Randy II merge folosită inafara mașinii. Parcă m-aș ”duce” mai mult spre Randy II, adică President este o firmă buna! E cineva care le-a folosit pe amândouă? Intr-adevăr......o dilemă, Alan 42 sau Randy II ? This post has been edited by big_brother_ro: 9 Jan 2013, 09:12 |
--------------------
Renault
Laguna II
- CT XX EXP
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
big_brother_ro |
![]()
|
QUOTE(Sudsemnatu @ 9 Jan 2013, 09:36) scuze..da..vroiam sa zic de 52 ![]() Randy II, am văzut-o peste tot mai scumpă cam cu 50 Ron, fie că era in ofertă cu tot cu antenă (42-ul cu antenă, randy-ul II cu antena), fie că erau simple. Așa, cu antenă cu tot Randy II ajunge până la 750 Ron. Incă aștept o părere de la cineva care le-a folosit (oare?) pe amândouă! Dacă nu vine părerea.... aș merge pe Randy II (fiind President). Si aș ”imperechea-o” cu un ML145!!! Părerea mea (las-o mă..că merge-așa ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
- CT XX EXP
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
nu stiu daca gasesti pe cineva sa le fi folosit pe ambele, chiar si daca gasesti parerile pot fi impartite, mai ales ca o statie se probeaza pe toate conditiile: camp deschis, trafic, viteza, depinde cu ce antena o imperechezi, pe ce masina o montezi si lista poate continua.
Mergi pe Randy II daca esti convins, nu stiu de ce zici ca President ar mai smecheri ca Midland, poate doar la alea profesionale ![]() |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
dan.gutu |
![]()
|
Face ceva, Alan 42 pe Randy
![]() ![]() This post has been edited by dan.gutu: 9 Jan 2013, 11:51 |
--------------------
TOYOTA
COROLLA & AURIS HSD
2009 & 2012
|
|
big_brother_ro |
![]()
|
QUOTE(Sudsemnatu @ 9 Jan 2013, 11:02) nu stiu daca gasesti pe cineva sa le fi folosit pe ambele, chiar si daca gasesti parerile pot fi impartite, mai ales ca o statie se probeaza pe toate conditiile: camp deschis, trafic, viteza, depinde cu ce antena o imperechezi, pe ce masina o montezi si lista poate continua. Mergi pe Randy II daca esti convins, nu stiu de ce zici ca President ar mai smecheri ca Midland, poate doar la alea profesionale ![]() Astea-s pe listă, ramân la astea două, oricum voi merge la un magazin care să le aibă pe amândouă.......și cred că o să mă hotărăsc pe moment, că prețurile nu diferă prea mult intre aceste două modele. Mulțumesc tuturor celor care au postat recomandări.......și o să revin cu amănunte dupa ce o cumpar și o folosesc ”olecuță” ![]() Pe la sfârșitul lui Ianuarie trebuie să ajung până in Nordul Moldovei, va fi testată mai mult de 1.000 Km dus-intors, la vremea asta sper să mă ajute cu traficul ingreunat de ninsori. 9 Jan 2013, 12:03: QUOTE(dan.gutu @ 9 Jan 2013, 11:50) Păi....și Storm-ul ăsta.... merge și portabil (inafara mașinii)??? L-am văzut (pe Storm ![]() Mersi oricum de sfat! This post has been edited by big_brother_ro: 9 Jan 2013, 12:03 |
--------------------
Renault
Laguna II
- CT XX EXP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 14:13 |