Placute pentru nr. de inmatriculare pardalnice, Cum le dau jos ?
![]() ![]() ![]() |
Placute pentru nr. de inmatriculare pardalnice, Cum le dau jos ?
Johnny78 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|||
jungle_21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 762 Joined: 18 February 07 From: Mures ![]() |
Asa o fost si la mine,dar numai in fata.Am luat masina de gaurit si le-am zburat de acolo.Numai atentie cand dati alte gauri ca dupa bara este o tabla foarte tare si riscati sa va rupeti burghiele
![]() |
--------------------
Opel/Renault
Corsa Cosmo;Laguna 1 Break// Megane 1 hatch
"04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Mie mi-a cazut nitul in spate undeva intre table si face zgomot. Ma exaspereaza. Trebuie cumva sa deschid cele 2 table sa arunc nitul buclucas. Sper sa reusesc.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
overburn_x |
![]()
|
![]() VLAD Group: Members Posts: 180 Joined: 28 January 09 From: Zalau ![]() |
Laguna chainsaw massacre
![]() In legatura cu suportul pentru numar , cu cea mai mare caldura iti recomand sa mergi la un tinichigiu sa ti le scoata daca ti-au cazut intre tabla exterioara si ce-o mia fi inauntru decat sa dai tu jos ceva masca si sa vezi cum nu mai intra la loc sau sa ramai cu ceva fire in mana:d .sau vezi de un magnet poate ai norocul si ti-l scoti cu el , sarma legata la baterie iarasi tot magnet e, eu asa am scos un surub de la filtrul polen |
--------------------
renault
laguna 1 1.6 l , 16 v
1999 / 12 model - habar n-am-
- SJ64VLD
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Overburn, planul tau ar fi infailibil, daca nu ar scartai pe la toate incheieturile. In primul rand nitul din cate am vazut eu (sper sa nu ma insel) e dintr-un aliaj de otel, iar otelul nu e atras de magnet. Apoi, chiar daca ar fi, prinderea nitului cu un magnet nu l-ar trage prin tabla afara. Doar daca nu l-as lipi de tabla, ca un magnet de frigider. Nu in ultimul rand, ce ar face tinichigiul in plus fata de mine ? Nitul e prins intre 2 table. Daca nu il teleportez de acolo, trebuie sa desfac tablele pentru a-l scoate.
Si cu ce fire sa raman in mana ? |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
ultima data cand am verificat, magnetul atragea otelul...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Inseamna ca eu am alt magnet, care atrage doar fierul.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Da' tu stii ce e ala otel?
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
ricochet2 |
![]()
|
Cred ca da. Si nu e fier.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Otelul difera de Fonta la categoria Carbon. Ambele contin Fe si C.
E posibil ca la tine sa nu atraga din cauza tipului de aliaj folosit. Daca e otel inoxidabil, e alta poveste... |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
ricochet2 |
![]()
|
Da. Stiu ca unele sint atrase, altele putin, altele deloc. Oricum nu conteaza ca e atras sau nu. Tot intre cele 2 table ramane si trebuie despartite.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
overburn_x |
![]()
|
![]() VLAD Group: Members Posts: 180 Joined: 28 January 09 From: Zalau ![]() |
bine nene Ricochet, nu mi-am dat poate seama ce table trebuie sa desfaci, scuze
![]() |
--------------------
renault
laguna 1 1.6 l , 16 v
1999 / 12 model - habar n-am-
- SJ64VLD
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Dezastru ! Renault mi-a facut-o din nou. O alta capcana a fost declansata. Pentru a scoate acel nit care se plimba de colo colo si care zdrongane intre cel 2 table, trebuie data jos o aparatoare de plastic, care e prinsa in vreo 5 suruburi si 2 cleme, apoi trebuie bagat mana intre dua table si sos suportul pentru numar, care e prins si el in nu stiu cate suruburi si cateva cleme, unde fara cateva zgarieturi pe mana, nervi si transpiratie nu scapi. Nici nu stiu cum pot sa-l scot. Dar nu ma las. Multumesc Renault.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
De ce e vina lu' reno?!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
ricochet2 |
![]()
|
Ei au proiectat masina.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
R19/16v |
![]()
|
Crezi ca locul in care va pica peste 10 ani un rest de nit a fost grija lor cea mai mare?
![]() |
--------------------
DS
5H
|
ricochet2 |
![]()
|
Nu, dar au facut in asa fel masina incat sa nu o poti repara sau demonta singur, decat foarte greu. Mai bine zis, au facut-o cu ideea de a o monta. Demontarea unui subansamblu sau altul nu a fost in agenda lor. Schema de fabricatie favorizeaza montarea doar.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
R19/16v |
![]()
|
Hai mai... fi serios!
De ce dracu sa faca reno masina sa ti-o repari singur?! Daca ar fi dupa mine nici lichidul de spalat parbrizul nu l-as lasa user-accesible. Trebuie sa traiasca si el din ceva, nu? Iar pentru el e mult mai importat procesul de productie, ca p-ala il plateste. Demonatarea o platesti tu! |
--------------------
DS
5H
|
ricochet2 |
![]()
|
Daca ar fi dupa tine, nici usa soferului nu ar trebui sa o poti deschide singur. Ar trebui sa suni la Renault, sa o deschida.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
R19/16v |
![]()
|
Cum spuneam, trebuie sa traiasca si el din ceva
![]() |
--------------------
DS
5H
|
jungle_21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 762 Joined: 18 February 07 From: Mures ![]() |
Cu toate ca nu-mi place sa recunosc,Renault-urile sunt mai sucite ca alte marci nemtesti de ex...(am si 21,am avut Clio),dar nici cu Audi nu mi-e rusine...cunosc ex concret in cazul unui Audi A 6 :dace se arde un bec ai pus-o.Ca pe marginea drumului nu prea poti sa-l schimbi....asa ca defilam cu ce avem
![]() |
--------------------
Opel/Renault
Corsa Cosmo;Laguna 1 Break// Megane 1 hatch
"04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 17:30 |