CENTURI, nu se mai trag in stalpi
![]() ![]() ![]() |
CENTURI, nu se mai trag in stalpi
zeu_4u_sweety |
![]() ![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 7 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Spala-le.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
faci misto? am vazut la un mertz slk ca are in suportu unde se strange un arc in forma de spiarala ca la ceas. nu este de acolo?
|
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Deloc nu fac misto!
Da-le jos, ia-le in casa, spala-le cu grija sa nu le scamosezi, lasa-le la uscat, si vei vedea ca vor merge mult mai bine! Cat despre arc... sfatul meu e sa uiti de el ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
adi_tec |
![]() ![]()
|
![]() /// Group: Members Posts: 123 Joined: 10 November 08 ![]() |
Aceeasi problema o am si eu la un Megane 2.1, centurile nu se mai trag in stalp trebuie sa imping eu centura
Nu e acelasi mecanism la toate masinile? |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1 /
11.2003 / 1.5 dCi
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
intr adevar nu mai poti pune arcu ala la loc sare in toate directiile
![]() principiul asta am vazut ca s a adoptat si pe vechea dacie prin 98 asa ....deci camasta e problema. si nu m ai lamurit le pot inlocui cu alea de pe spate sau nu? si detalii pt demontare ceva? banuiesc ca dai plasticele jos din cleme, desfaci capatu de pe prag cu cheie de 19 si cele 4 suruburi cu cap de 10 de la tambur nu? |
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
sonkyR19 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 17 February 07 From: Baia Mare ![]() |
Aceleasi probleme le-am avut si eu ,am desfacut una din centuri ,dar nu a mai fost chip sa o fac la loc.Am primit de la un prieten 2 centuri de pe un opel kadett cabrio ,am schimbat chestia de metal care vine pe centura si acum merge perfect.
|
--------------------
Renault
19 / Renault Megane Grandtour 2.1
1.7 injectie monopunct / 1.9DCI 120Hp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 14:47 |